Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik

Küçükken bu tarz saçma sapan baskılara inanıp yüzüme lazer yaptırdım ters tepti daha sert çıkıyor şu anda ara ara ağdayla alıyorum ancak kendi keyfim için. Bazen alamadığım, tüylü olduğu oluyor, laf edeni ebedi hayatımdan silerim. Siz bakmayın benim yüzüm tüysüz, sarı ve ya kadın tüysüz olur diyenlere. Çok doğal bir durum.

Favori kısmını neden alıyorsunuz ki çok üzgünüm ama alınmış hali çok kötü görünüyor kadın dediğin tüysüz olur kafasında olan birisi için ne diyeceğimi bilemedim açıkçası zaten tertemiz bir kadınmışsınız yüzünüzdeki tüye de konuşmasın bir zahmet ya

favori konusunda epey ikilemde kaldım, hatta saç bunlar dedim ama alınca kötü görünmedi, fakat sonra sert çıkmaya başladı doğruya doğru. Favorileri aldıktan sonra bu sefer kendi isteğimle o şakak üstünden alnıma doğru iki yandan girinti yapan saç çizgimi de değiştirdim ( O beni oldum olası rahatsız ediyordu).

Bana da saç çizgisini almak çok garip geliyor. Üniversitede bi kız vardı peruk gibi görünüyordu saçları o kadar jilet gibi alıyordu ki o saç çizgisini, aradan 12 sene geçti hala düşünüyorum gereğini kendisi beğenmiş yapmış tabii ama ne bileyim

Alnın üst kısımlarına girmemek lazım o zaman gerçekten peruk gibi oluyormuş. Benim saç çizgim tam şakaklarımın üstünden kaşlarıma doğru girinti yapıyordu iki yandan, kafam dik oval şeklindedir ve o kısmı da biraz dar, neredeyse kaşlarıma gelecek, özellikle saçlarımı topladığımda görüntü hoşuma gitmiyordu. Eşimin bu konudan haberi bile yok, ya da bir şey demedi, ben o görüntüden kurtulmak istedim işte eşim favorilerini al dediği zaman bu aklıma geldi, sadece girinti yapan o kısmı aldım, ve yeni görüntüsü hoşuma gitti keşke daha önce akıl etseydim diyorum.

Yani bir kıl meselesi anca bukadar olay olabilir bir evlilikte ben pkoluyum ve bu yüzden de bacak sırt ne var ne yok tüy kıl dolu eşim 1 gün bana laf söylemedi. Bir sağlık sorunuysa yani hormonalsa biyere kadar başa çıkılıyor ve olduğu kadar oluyor yani ve bu hani insanın kendi bedeni sen barışıksan sorun yok. Eşin beğenmiyorsa ozaman gerçekten dediğin gibi tüysüz bir tavuk bulabilir kendine ben olsam asla üzülmem hoşcakalsa hoşçakal ozaman hiç cevap vermemelisin bu Saaten sonra yüzüne bile bakmamalısın.

Eşiniz de görmüştür mutlaka, yakın gözlüğü ile birisinin yüzüne baksanız neler neler görür insan. Onlar ayva tüyü deyip geçmesi lazım. Yok tamamen tüysüz olsun yakın gözlüğü ile bile görünmesin. Olur mu öyle şey? Hadi eşim cahillik etti diyelim al dedi ama "Kadın dediğin tüysüz olur" ne demek ya ben ona celallendim. "Sen o zaman kadın bul. Ben de gelmiyorum" dedim (ailesinin yanında kalıyor ben de pazar gecesi uçakla yanına gidecektim) telefonu yüzüne kapadım. 4 kere aradı açmadım. Hoşçakal diye mesaj atmış. Şaşırdım şimdi biz sevgili olsaydık ayrılmıştık o zaman diye düşündüm içimden, ama fazla da düşünemedim çünkü yoga dersine yetişmeye çalışıyordum. Yoga dersinde de telefonu kapatmak zorundaydım, bu sıkı kural. Neyse dersten sonra eve gelirken açtım baktım bana ulaşamayınca dünya kadar özür mesajı atmış. Eve gireyim de bakayım diyordum ki bir baktım ben o kafayla anahtarımı evde bırakıp çıkmışım, kapıda kaldım. Bizim sitede bir komşu var kadın kedileri besliyor. "Şurada yavrular vardı gördün mü onları, albay sulamış oraları yavruları bulamıyorum" diye ağlamaklı. Neyse kadınla yavru aradık, bulduk onları anneleri geri taşımış. Ben de dedim "ben kapıda kaldım". Kadın oğlunu çağırdı, oğlu açık olan camdaki sürgü teli ittirdi, yan duvardan bacağını atıp eve girdi de kapıyı açtı sağ olsun. Yan komşum da dışarıya çıktı ne oluyor diye. Bunlar "hadi kahve içelim" dediler. Ben de "gelin bende içelim" dedim. Öteki komşu kurabiye getirdi ben de kahve yaptım, balkonda güzel güzel içiyoruz. Eşim deli gibi arıyor. Ben de açtım "şu an konuşmak için müsait değilim misafirler var kahve içiyoruz" dedim kapadım, adam iyice meraklandı Kasten yapmadım ama iyi oldu. Sonra çok özür diledi falan ama gidince sağlam bir konuşma yapacağım. Hayır birbirimize kusurlarımız nazik bir dille söyleyebiliriz bunda bir şey yok ama "kadın dediğin..." ile başlayan cümle nedir yahu?
Bu arada ben de kadın erkek fark etmez, koltuk altı deodorantı kullanmadan toplu taşımaya binen herkese ceza kesilmesi taraftarıyım. Şimdi erkekler için de ürün reklamları var ama hatırlar mısınız eskiden deodorant, şampuan, duş jeli reklamlarında sadece kadınlar vardı. Oysa erkekler leş gibi geziyor.

Son düzenleme:
Şimdi o kadar yanağımdaki minicik ayva tüyüme laf eden adam, "kuaföre gitme, saçına fön çektirme, saçının doğal hali daha güzel" diyor. Ay bir ayarın olsun be adam. Ben saçımın fönlü halini daha çok seviyorum. Yok saçını fönletme doğal hali daha iyi diyor. "iyi, ben fönleteyim, sen saçımı dağıtır doğal haline getirirsin" dedim :)

Hala flört ediyorsunuz.

Sir ağda daha maliyetsiz çünkü ahahahah. Bunu da mı ben söyliyim?

Fransa'da birçok kadın koltukaltı ve özel bölge kıllarını almıyor, izlediğim filmlerde görünce şok olmuştum. O kadarı da iğrenç tabi hijyen ve estetik görünüm açısından ama parmak üstü kıldan rahatsız olmakta aşırı saçma bana göre. Benim de parmaklarımda ince ince varmış ama hayatım boyunca hiç gözüme batmadı

Şimdi kocam ciddi öküzlük yaptı. 9 senedir evliyiz, eskiden başka öküzlükleri de vardı, insan gibi konuşarak düzelttiğim. Şimdi bundan sonra da bana "kadın dediğin.." ile başlayan cümleler kuramayacak. Bu arada bu 9 yılda benim de hatalarım oldu eşimin konuşarak benim anlamamı sağladığı (örneğin sivri dilli olup eşimin yanımda olup olmamasına aldırmadan el alemle kavga ederdim)
Bu arada evet ailesinin yanına gitti, ben istemediğim için gitmedim. Evliliğimiz çatırdadı, evliliğimiz dediysem bu onun da evliliği, benim kadar onun da düşünmesi lazım, hatta onun düşünmesi lazım çünkü ben aynı olduğum çizgideyim, nerede yaşayacağımız konusunda bocalama yaşayan kendisi. Onunla aynı evde olmamak da beni pek (olumsuz anlamda) etkilemiyor (olumlu etkileri var). Evet beni o şehre taşımak istedi, farkında olarak veya olmayarak beni ailesine hizmetçi yapıp kendi fik fik gezecekti ama gitmedim.
Şimdi olumsuz yorum yapılır, isteyen istediği olumsuz yorumu yapabilir, sonuçta olumsuz bir şey bu benim anlattıklarım, kendim de farkındayım, yanlış anlaşılmasın bozulmadım, yorumların çoğu yapıcı oldu benim için. Ama çok dolup taşanlar diğer konulara da bir göz atabilir: Kocası "asla çalışamazsın, kadın kısmı çalışmaz, cesedimi çiğnersin" diyen, "kayınvalidem gillerle aynı evde yaşıyoruz, kaynanam ağzıma ediyor, eşim ayrı eve yanaşmıyor, çocuk yapsam düzelir mi? pcos'um var hamile kalamıyorum" ve "evlendiğimiz günden beri eşimden şiddet görüyorum, eskortlarla geziyor, boşanmaktan korkuyorum", "çocuğum babasız büyümesin" diyen hanımların konuları var, oralar daha rahatlatıcı olabilir, bende malzeme bu kadar. Belki ileride başka bir öküzlük konusunda görüşmek üzere herkese katlıları için teşekkür ederim.

Kıl tüy konusu halletilmiş ona yorum yapmayacağım. Eşiniz tayin isteyip mi gitti? Mecburiyetten mi? Yani bu tür konularda eşlerin birlikte ortak karar vermesi gerekir. 49 yaşına gelmiş ama birey olup evliliğine sahip çıkamamış. Benim eşim de o yaşlarda o da daha birey olamamış, bir de bizde 2 çocuk var. Sizde çocuk var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…