Eşimle ve bosanma

Hasta bu adam, bir an önce boşanmayı başarsan çok iyi yaparsın

Şöyle t…..lı avukat tutup, bu adamı donuna kadar soymadan boşamayın…
Ev, Tazminat, nafaka, cocuk parası hepsini alın.

Yolda hamile kadın bırakmak nedir Allahım neler okuyacağız daha…

Eşiniz den siz boşanmazsanız bile o sizden boşanacak sanırım. Bunun için de deliller topluyor.
Ev için kv nin gönderdiği para da ne için gönderildiği yazılı mı? Dekontta ne yazıyor yani? Ev alımı için vs diyor mu? Hiç bir şey yazmıyorsa mahkemede altınlarımı borç olarak kv ye vermiştim, durumunu düzeltince parasını yolladı yani benim alacağımdı o para dersiniz.
Sinirlendiğinizdeki video ları velayet için kullanmayı düşünüyorlar büyük ihtimal. Oyuna gelmeyin. Ne mesaj yolu ile ne de yüz yüze eşinize hakaret vs etmeyin. Sinirlendirmeye çalıştığında kendinizi sakin kalmak için telkin edin.
Bir avukata giderek boşanma durumunu konuşun.
Onun fiziksel şiddetini ya da hakaret, küfür varsa ettiği hakaretleri kanıtlamaya çalışın. Mesaj olur, ses kaydı olur, video olur siz de onun açıklarının peşine düşün.

Kızın hasta kayınperde ameliyat olacak sonra olsun dıyosun kabul edilmiyor. Babanlarla hastaneye götürüyosun kendi ailendesin, kayınvalideler sizde kalıyor sonra sen onları arayıp evden gidin dıyosun . İyi de niye

Aman hiç söylemeyin ben bir polis eş ten ne çok çektim anlatamam şimdi boşanma asamasindayiz kendisi de şuan beni darp edip öldürmeye teşebbüs etmeden cezaevinde hala çıkamadı cezasini çekmesini bekliyorum

Allah feraha çıkarsın sizi inşallah. O da hapisten çıkamasın pislik. Konunuzu hatırlıyorum sizin. Az çekmediniz. Şimdi nasılsınız?

Allah feraha çıkarsın sizi inşallah. O da hapisten çıkamasın pislik. Konunuzu hatırlıyorum sizin. Az çekmediniz. Şimdi nasılsınız?
Hala tutuklu bir sürü iftira yalancı tanıkları ama çıkaramadı avukatı kendisi de her seferinde pişman olduğunu beni sevdiğini söylüyor akrabaları ile para teklifi gönderiyorlar avukatıma ama dünyayı ayağıma sersenizde Vazgeçmeyecegim davamdan dedim beklemedeyim cezası için bir kısım delillerde var ama şahitlerim korkutuldu komsularimdi benimle konuşmuyor selam bile vermiyorlar onlar böyle birsey görmedik deseler çok üzülür kahrolurum ki öylede yapacaklar kimse başına bela almak istemiyor umarım yargı yanılmaz ve o kişi cezasini çeker

İnşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayırlısıyla kendi mutlu düzeninizi kurarsınız inşallah.

Konu içeriğinden bağımsız olarak şunu söylemek isterim ki bir öğretmen olmanıza rağmen anlatımınız çok kötü. Noktalama işareti de kullanmamanız ayrıca çok ilginç. Kendini ifade edemeyen insanlar kendine derman da olamaz.

Anne üzerinden bu para bana geldi ve düğün takımlarında onun içinde anne diyorki kayınvalide bu parayı ben yolladım ev benim hakkım tapuyu bana devret burdan ne anladınız
Düğün takılarıyla ev alınamaz yetmez yani. Başka yerde de yazmışsın eşimin bekarken yaptığı birikim de vardı diye. Adam tamamı kendinin alın teri olan parayla ev alıp senin üzerine yapmış. Bunu kolay kolay hiçbir erkek yapmaz. Başta sana güvenip ipleri eline vermişler demek ki sen benim evim senin evin olayına girdin ki insanlar bu aşamaya geldi. İğneyi kendine çuvaldızı karşıya batır bence.

Selam yazdığınızı okudum kısaca hiçbir şey olmaz diyorum akşam eve dönünce uzun uzun anlatacağım neden olmayacağını

Para hesabıma yatırıldı ama kişi gonderdikten sonra bir ev alınmış tapu benim üzerime olan ev için kayınvalide hak isteyebilir mi bir teknik olabilir ozamanlar hiç böyle bir durumu dusunmedim
nikah yapıldıktan sonra alınan bütün mal varlık ortak olarak geçiyo eşinin annesi sana para verdiği dekontu istediği kadar göstersin eşim evi üzerime yapmak istediği için bana gönderdiler parayı diyebilirsin. ama evde eşininde hakkı var malesef önemli olan senin para katman veya katmaman değil.

şöyle hukuken düğünde takılan bütün altınlar size ait yani geline erkek tarafı veya eşiniz her hangi bir hak talep edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…