- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Hasta bu adam, bir an önce boşanmayı başarsan çok iyi yaparsınKızımı okula bırakırken annen bakmayacak annenlerle irtibatı keseceksin diyor bende diyorum ki ne diyorsun sonra diyor hadi boşanma davasına sokakta diyorki arabayla gidecez bağırıyor o sırada çocuk yanımızda onun durumdan korumak adına kendi okulun yakın olduğu için görev yerine doğru gidiyorum çocuğu cekistiriyor bırak okula götüreceğim ve görev yerine yaklaştıkça sesini yükseltip seni okulina rezil edeceğim öğretmen olduğum kuruma ve bunları kayıt altına alıyor bir yandan
Kızın hasta kayınperde ameliyat olacak sonra olsun dıyosun kabul edilmiyor. Babanlarla hastaneye götürüyosun kendi ailendesin, kayınvalideler sizde kalıyor sonra sen onları arayıp evden gidin dıyosun . İyi de niyeMerhaba hikayem çok uzun eşim asker ben öğretmen ailem zorlu meslek koşul sebebiyle eşimi istemedi çok mücadele edip eşimle evlendik ama ilk 5 günde çok sert otoriter birini olduğunu anladım evliliğin devam eden sürecinde çok sorunlar yaşadık İstanbul bilmediğim şehirde hamile halimle sokakta bırakıp gitmesi gibi sonra bir şekilde kızım dünyaya geldi sorunlar çoğaldı ben son yaşadığım durumu anlatacağım kızım hasta eşimin babası ameliyat olcak ama kızım cidid hasta ateşi var sonra olsun ameliyat dedim esim söyledim olmaz dedi ve bende ailem yakındı onlarla hastaneye götürdüm ve eşimin ailesi evime geldi ve kalmaya başladılar ben evde yokum tabi kayinvalidemi aradım durumu izah ettim ve bizim sorunlarimiz var hastalık durumunuz bitti ise gidin dedim ve oturmaya devam etti sonrasında konuşmak için eve gittiğimde boşanmak gibi bir niyetim varsa bu evin tapusunu bana ver çünkü ben hala sana taktiğin altını ödüyorum ben aldım evi dedi altınlar satıldı bir miktar eşimin parası ile evi aldık ama altın bozulup kayınvalide hesabından bana gelip öyle ev aldık şok içindeydim evde oğlumun evi dinlediğimde kalırım dedi her neyse sorunlarımızı çözdük bayramda Allah korkusu tasidigim için el öpmeye gittiğimde köye kocaman bir ev yapılmış şok içindeyim eşime bundan bahsetmedim dediğimde annem babam yaptırdı sana niye hesap verelim dedi geçenlerde beni tekrar götürmek istedi bende gitmek istemedim diye seninle ilgili işlem yapacağım deyip çocuğu okula bırakacağımız da senin annemde çocuğa bakmayacak ailenlede irtibatı keseceksin boşanma davası açmaya gideceğiz dedi çocuk çok korkunca yolda yürüdüm arkamdan bağırıp gelmemiş istedi bu eşi bosanmakmi doğru ailemin yanına geldim tartışmada kolumu sikiyor ve canımı acitiyor
Aman hiç söylemeyin ben bir polis eş ten ne çok çektim anlatamam şimdi boşanma asamasindayiz kendisi de şuan beni darp edip öldürmeye teşebbüs etmeden cezaevinde hala çıkamadı cezasini çekmesini bekliyorumTapuyu vermeyin tabii ki. Ama boşanma durumunda ev ikiye bölünür. Bu da ayrı bir konu. Bir de yani çalışan kadınsınız sizi tartaklayip her fırsatta boşamakla tehdit eden adamı niye daha önce koymadınız kapı önüne debelenip dursun. Öğretmen arkadaşlarım, meslektaşlarım niye kendinizi böyle ezdiriyorsunuz yapmayın Allah aşkına... Yani beni yanlış anlamayın ama şu üç meslek grubundan erkekle evlenecekseniz çok ciddi bir sınama sürecinden geçirin: öğretmen, polis, asker( özellikle uzman çavuş) açılan konulardaki Fizan'a sürülesi kocalar genelde bu meslek erbabından çıkıyor. Özellikle öğretmen hanımlar siz de doğuda falan çalışırken hele can sıkıntısından size iki tatlı söz söyleyen ilk kişiye hemen meyledip evlenmeyin. Garanti maaş bol tatil oh iyi karilik yapar diye kancayı takıyorlar. Bir de kimseyle aileyi çiğneyip büyük emeklerle evlenmeyin. Evlilik sevgililik mücadele isteyen ağır emejler verilmesi gereken müesseseler olmamalı. Olmuyorsa olmuyor hadi yallah diyin. Valla ya kadınların eskisinden de ezilip kullanıldığı bir döneme giriyoruz Allah esirgesin.
Allah feraha çıkarsın sizi inşallah. O da hapisten çıkamasın pislik. Konunuzu hatırlıyorum sizin. Az çekmediniz. Şimdi nasılsınız?Aman hiç söylemeyin ben bir polis eş ten ne çok çektim anlatamam şimdi boşanma asamasindayiz kendisi de şuan beni darp edip öldürmeye teşebbüs etmeden cezaevinde hala çıkamadı cezasini çekmesini bekliyorum
Hala tutuklu bir sürü iftira yalancı tanıkları ama çıkaramadı avukatı kendisi de her seferinde pişman olduğunu beni sevdiğini söylüyor akrabaları ile para teklifi gönderiyorlar avukatıma ama dünyayı ayağıma sersenizde Vazgeçmeyecegim davamdan dedim beklemedeyim cezası için bir kısım delillerde var ama şahitlerim korkutuldu komsularimdi benimle konuşmuyor selam bile vermiyorlar onlar böyle birsey görmedik deseler çok üzülür kahrolurum ki öylede yapacaklar kimse başına bela almak istemiyor umarım yargı yanılmaz ve o kişi cezasini çekerAllah feraha çıkarsın sizi inşallah. O da hapisten çıkamasın pislik. Konunuzu hatırlıyorum sizin. Az çekmediniz. Şimdi nasılsınız?
İnşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hayırlısıyla kendi mutlu düzeninizi kurarsınız inşallah.Hala tutuklu bir sürü iftira yalancı tanıkları ama çıkaramadı avukatı kendisi de her seferinde pişman olduğunu beni sevdiğini söylüyor akrabaları ile para teklifi gönderiyorlar avukatıma ama dünyayı ayağıma sersenizde Vazgeçmeyecegim davamdan dedim beklemedeyim cezası için bir kısım delillerde var ama şahitlerim korkutuldu komsularimdi benimle konuşmuyor selam bile vermiyorlar onlar böyle birsey görmedik deseler çok üzülür kahrolurum ki öylede yapacaklar kimse başına bela almak istemiyor umarım yargı yanılmaz ve o kişi cezasini çeker
Konu içeriğinden bağımsız olarak şunu söylemek isterim ki bir öğretmen olmanıza rağmen anlatımınız çok kötü. Noktalama işareti de kullanmamanız ayrıca çok ilginç. Kendini ifade edemeyen insanlar kendine derman da olamaz.Merhaba hikayem çok uzun eşim asker ben öğretmen ailem zorlu meslek koşul sebebiyle eşimi istemedi çok mücadele edip eşimle evlendik ama ilk 5 günde çok sert otoriter birini olduğunu anladım evliliğin devam eden sürecinde çok sorunlar yaşadık İstanbul bilmediğim şehirde hamile halimle sokakta bırakıp gitmesi gibi sonra bir şekilde kızım dünyaya geldi sorunlar çoğaldı ben son yaşadığım durumu anlatacağım kızım hasta eşimin babası ameliyat olcak ama kızım cidid hasta ateşi var sonra olsun ameliyat dedim esim söyledim olmaz dedi ve bende ailem yakındı onlarla hastaneye götürdüm ve eşimin ailesi evime geldi ve kalmaya başladılar ben evde yokum tabi kayinvalidemi aradım durumu izah ettim ve bizim sorunlarimiz var hastalık durumunuz bitti ise gidin dedim ve oturmaya devam etti sonrasında konuşmak için eve gittiğimde boşanmak gibi bir niyetim varsa bu evin tapusunu bana ver çünkü ben hala sana taktiğin altını ödüyorum ben aldım evi dedi altınlar satıldı bir miktar eşimin parası ile evi aldık ama altın bozulup kayınvalide hesabından bana gelip öyle ev aldık şok içindeydim evde oğlumun evi dinlediğimde kalırım dedi her neyse sorunlarımızı çözdük bayramda Allah korkusu tasidigim için el öpmeye gittiğimde köye kocaman bir ev yapılmış şok içindeyim eşime bundan bahsetmedim dediğimde annem babam yaptırdı sana niye hesap verelim dedi geçenlerde beni tekrar götürmek istedi bende gitmek istemedim diye seninle ilgili işlem yapacağım deyip çocuğu okula bırakacağımız da senin annemde çocuğa bakmayacak ailenlede irtibatı keseceksin boşanma davası açmaya gideceğiz dedi çocuk çok korkunca yolda yürüdüm arkamdan bağırıp gelmemiş istedi bu eşi bosanmakmi doğru ailemin yanına geldim tartışmada kolumu sikiyor ve canımı acitiyor
Düğün takılarıyla ev alınamaz yetmez yani. Başka yerde de yazmışsın eşimin bekarken yaptığı birikim de vardı diye. Adam tamamı kendinin alın teri olan parayla ev alıp senin üzerine yapmış. Bunu kolay kolay hiçbir erkek yapmaz. Başta sana güvenip ipleri eline vermişler demek ki sen benim evim senin evin olayına girdin ki insanlar bu aşamaya geldi. İğneyi kendine çuvaldızı karşıya batır bence.Anne üzerinden bu para bana geldi ve düğün takımlarında onun içinde anne diyorki kayınvalide bu parayı ben yolladım ev benim hakkım tapuyu bana devret burdan ne anladınız
Edebiyat ya da Türkçe olmadığı kesin.Ne ogretmenisiniz?
Selam yazdığınızı okudum kısaca hiçbir şey olmaz diyorum akşam eve dönünce uzun uzun anlatacağım neden olmayacağını@Mirta E egecell affedin beni ama bu mevzu merak edilebilir bir konu.
Konu sahibinin altınları bozularak kvnin hesabına atılmış, oradan üzerine para eklenerek gelinin hesabına gönderilerek gelinin adına tapulu bir ev alınmış.
Kv şu an 'dekont bende evin parasını ben verdim, evi sana bırakmam' diyormuş. Boşanma durumunda bu evin akıbeti ne olur. Kvnin, gelini bu dekontla maldan mahrum bırakma ihtimali nedir.
Konuyu siz de incelerseniz fikirleriniz genel anlamda çok değerli olacak
Hak iddia edemezler. Kayınvalidenin hesabından para gelmesi bişeyi değiştirmezAvukata danışın, bence bilinçli yaptılar ve hak iddia edecekler
Edebileceklerinden çok emin görünüyorlar yalnız. Çok ilginç, bunlara bir akıl veren olmuş olması lazım. Şeytanın aklına gelmez bu taktikHak iddia edemezler. Kayınvalidenin hesabından para gelmesi bişeyi değiştirmez
nikah yapıldıktan sonra alınan bütün mal varlık ortak olarak geçiyo eşinin annesi sana para verdiği dekontu istediği kadar göstersin eşim evi üzerime yapmak istediği için bana gönderdiler parayı diyebilirsin. ama evde eşininde hakkı var malesef önemli olan senin para katman veya katmaman değil.Para hesabıma yatırıldı ama kişi gonderdikten sonra bir ev alınmış tapu benim üzerime olan ev için kayınvalide hak isteyebilir mi bir teknik olabilir ozamanlar hiç böyle bir durumu dusunmedim
şöyle hukuken düğünde takılan bütün altınlar size ait yani geline erkek tarafı veya eşiniz her hangi bir hak talep edemez.Eşim bekarligind para gönderiyor kayinvalideme oda altın alıp bir hesapta biriktiriyor eşim doğuda görev yaptığı için ozamanlar çok saftimki neden kendi almamış diye sorgulamadim birde düğün takıları onlara birleşip ev alındı onun hesabında benim hesaba gelip alındı