Eşimle ve bosanma

ben siziden boşananikeceğinze dair bir izlenim alamadım ama maalesef eşiniz sizi hiç ama hiç saymıyor

Para hesabıma yatırıldı ama kişi gonderdikten sonra bir ev alınmış tapu benim üzerime olan ev için kayınvalide hak isteyebilir mi bir teknik olabilir ozamanlar hiç böyle bir durumu dusunmedim

Para hesabıma yatırıldı ama kişi gonderdikten sonra bir ev alınmış tapu benim üzerime olan ev için kayınvalide hak isteyebilir mi bir teknik olabilir ozamanlar hiç böyle bir durumu dusunmedim
Avukata danışın, bence bilinçli yaptılar ve hak iddia edecekler

Ben olsam asla vermem. O dekont dursa ne olur bilmiyorum ama kaynanamın bana borcu vardı onu verdi dersiniz. Ne terbiyesiz insanlar ya. Tek dertleri ev olmuş

Bu durumu inan şimdi siz yazınca anladım çok saskinim bilerek yapılmış bir durum ozaman ama para gönderilmiş ev alınmış ev benim üzerime yoksa bana banka dekontu gösterdi bak ben yolladım bu parayı diye iyi niyetimi burdada çok güzel kullanmislar

Öğretmen biri nasıl bu kadar karışık yazabiliyor anlamıyorum. Konudan da bişey anlayamadım.

Tapuyu vermeyin tabii ki. Ama boşanma durumunda ev ikiye bölünür. Bu da ayrı bir konu. Bir de yani çalışan kadınsınız sizi tartaklayip her fırsatta boşamakla tehdit eden adamı niye daha önce koymadınız kapı önüne debelenip dursun. Öğretmen arkadaşlarım, meslektaşlarım niye kendinizi böyle ezdiriyorsunuz yapmayın Allah aşkına... Yani beni yanlış anlamayın ama şu üç meslek grubundan erkekle evlenecekseniz çok ciddi bir sınama sürecinden geçirin: öğretmen, polis, asker( özellikle uzman çavuş) açılan konulardaki Fizan'a sürülesi kocalar genelde bu meslek erbabından çıkıyor. Özellikle öğretmen hanımlar siz de doğuda falan çalışırken hele can sıkıntısından size iki tatlı söz söyleyen ilk kişiye hemen meyledip evlenmeyin. Garanti maaş bol tatil oh iyi karilik yapar diye kancayı takıyorlar. Bir de kimseyle aileyi çiğneyip büyük emeklerle evlenmeyin. Evlilik sevgililik mücadele isteyen ağır emejler verilmesi gereken müesseseler olmamalı. Olmuyorsa olmuyor hadi yallah diyin. Valla ya kadınların eskisinden de ezilip kullanıldığı bir döneme giriyoruz Allah esirgesin.

Burda ne yazıyor Allah aşkına öğretmenim diyorsunuz bu nasıl anlatım bu nasıl imla hiç hiçbirsey anlaşılmıyor!!!

tam bir psikopat.bukadar laf geveledigine gore cok korkuyor mal paylasimindan.altinlar kadinin malidir.ona ait degildir.bosanirkende yariyariya paylasirsiniz .senin sadece gozunu korkutuyor herseyi birakip kacman icin.canim bence bosanmaktan baska care yok.yakinda size baska seylerde yapar bu adam.

A0 TÜRKÇE

Bunları yeni yaşadınız eliniz ayağınız boşalmış tam olarak kendinizi ifade edememiş anlatmak istediklerinizi yazamamışsınız, olayları tam olarak toparlayamamışsınız sanırım.
Hiç vakit kaybetmeyin önce bir psikoloğa gidin sizi aydınlatsın. Sonra bir avukata danışın ne olur ne biter bir anlayın durumunuzu.
Bir evladınız var emek vermişsiniz bir evlilik var ortada. Ama içinde yalnız kalan tek başına mücadele eden siz gibisiniz. Eşiniz kendi ailesinden kopamamış sizi ve evladınızı ilk sıraya koymalıyken hala annem babam telaşında. Ameliyat olabilir yardıma ihtiyacları olabilir ama önceliği çekirdek ailesi olmalı..
Bu insan müsvettesi yaratıklar hep böyle düzelmezler, daha da sizi ezmeye sindirmeye kendilerine köle etmeye çalışırlar. Üzülmeyin yola koyulun. Siz sizi kurtarmazsanız kimse sizi kurtaramaz.

Sanırım kızın soğuk algınlığı ve ateş yaşadı. Bunun için ameliyat iptal edilmez. Çünkü ameliyat için önceden tahliller olur gün alınır. Resmen saçmalamış gereksiz yere evden gitmişsin. Eee onlar da tepki göstermiş.
Sonra da yutup oturmuşsun.özgüven gelmiş eşine ve ailesine de. Eşin haklı sana ne onların yaptırdığı evden ailede herkes sana hesap mı verecek? Çileden çıkarmışsın insanları.
Artık iş şiddete kadar gitmiş. Bu kafa yapısıyla daha da dayak yersin muhtemelen boşan yani.

Sizi ne ilgilendiriyor ki eş ailesinin yaptırmış olduğu ev Onun hesabını mı verecekler size? Ayrıca sizin üslubunuz da yanlış iyileştitseniz gidin falan demeler. Eşiniz ayrı bir dert zaten size şiddet uyguluyorsa devam etmeyin bu evliliğe çocuğunuz için

Yazdıklarınızdan pek bir şey anlaşılmıyor fakat torunlarının ateşi var diye ameliyatı ötelemek/iptal etmek çok saçma olmaz mıydı? Hastaneye doktorlara ne denecekti “torunun ateşi var sizi de uğraştırdık ama kusura bakmayın ameliyatı iptal edin” mi

Sadece ateş değil sonraki günlerimiz acil dahil hastanelerde geçti su kışın olan 3 lu varyant çok kotu durumda idi biz tartışıp anlasamadigimizda kayınvalidem hemen atlayıp gelip evime oturuyor eşimde istediklerinde gelir diyor o devam eden gunlerde teline kızım ele geçirip watsaptan baba çok hastayım neden aramadın diyor babasını aramış açmamış ve hiç cevap vermedi sonrasında biz bir şekilde yine bir araya geldik eşimle memleketine gidiyoruz kocaman bir köy evi bundan hiç haberdar değilim eşim bizsiz köye gitti geldi kaç kere diyemezmi ailem ev yapıyor

Alta cevabını yazdim

Alta cevabını yazdim
Eşim ailesine 2 haftada bir gitmek istiyor kızım bakıcı bakmasını istiyor ailem yanında kaç kere bakmalarını istemedi başkası bakacakmis kayınvalidem çocuğa bakıcı baksın dedi çok küçüktü kızım bakicilar biliyorsunuz çok mucaleler verdim çok hassasta bir bebek hikayem uzun sadece ifadelerin yetersiz yaşadığım durum karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…