• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tatile bile gitmek istemiyorum ipler kopuyor

Cinsel sorunlar derken nasıl sorunlar mesela? Yani bazı şeyler var ki hiç tahammül edilemeyecek şeyler. Bide kaç yıllık evlisiniz? Çabası var mı cinsellikteki sorunlarla ilgili duzeltmek için?
Erektil disfonksiyon:) çabası var gibi görünüyor gitti çeşitli doktorlara ilaç iğne tedavisi hiç bir işe yaramadı

Düşüklük değil dümdüz yok yani öyle söyleyeyim horlamasını ayrı yatıyorum zaten idare ederim ama asıl büyük sorun diğeri
Tamam işte bence önce horlama sorununu çözün, doğru nefes alamadığı için horluyor ve o da vücut fonksiyonlarını etkiliyor, cinsellikte bunlardan birisi.

Bunun için uzman hekimler var. Takdir edersiniz ki bu kişiler bu işin piri. Vajinismus olup yıllarca birlikte olamayan çiftler var ama sonuçta tedavisi var. Siz başvurdunuz mu hiç uzmana. Horlama ise artık sorun bile sayılmaz benim eşim yillardir cihaz ile uyuyor apne cihazı ilk zamanlar zorlandım ama alıştım çünkü burda benim sevgim önemli. Keza benimde evliliğimin 2-3 senesi benden kaynakli cinsel sorunlarımiz vardı tedavisini oldum depresyon kaynakli bozukluktu. 2 sene tedavi gördüm. Esim bosansamiydi benden.

Erektil disfonksiyon:) çabası var gibi görünüyor gitti çeşitli doktorlara ilaç iğne tedavisi hiç bir işe yaramadı
Yani bilemedim zor bir durum. Uzun yıllar tedavi görüyor ama ilerleme yoksa zor.. Ama çokta zor bir karar. Önemli mi cinsellik aşırı önemli kesinlikle. Ama çok seviyorsan devam edilir mi bilemedim. Zor. He ama sevgin artık azalmıştır eşin hiç çabası yoktur o durumda bence gayet haklı bir boşanma nedeni.

Bunun için uzman hekimler var. Takdir edersiniz ki bu kişiler bu işin piri. Vajinismus olup yıllarca birlikte olamayan çiftler var ama sonuçta tedavisi var. Siz başvurdunuz mu hiç uzmana. Horlama ise artık sorun bile sayılmaz benim eşim yillardir cihaz ile uyuyor apne cihazı ilk zamanlar zorlandım ama alıştım çünkü burda benim sevgim önemli. Keza benimde evliliğimin 2-3 senesi benden kaynakli cinsel sorunlarımiz vardı tedavisini oldum depresyon kaynakli bozukluktu. 2 sene tedavi gördüm. Esim bosansamiydi benden.
Evet birçok uzmana gitti iğne ilaç tedavileri işe yaramadı yan tedaviler aldı prp lswt gibi onlarda fayda etmedi burda ben herşeyi tek tek yazsam 4 sayfa tutar işin özeti cinsel hayatım yok evleneli 3 yıl olucak herkes çocuk bekliyor benim çocuk için yaşım geçiyor vs vs özetleyebildim umarım durumumu
Sizin eşiniz boşamamış ama boşanmak için çok sağlam bir sebep anne-baba olma hakkını elinden alıyorsun karşındakinin

Yani bilemedim zor bir durum. Uzun yıllar tedavi görüyor ama ilerleme yoksa zor.. Ama çokta zor bir karar. Önemli mi cinsellik aşırı önemli kesinlikle. Ama çok seviyorsan devam edilir mi bilemedim. Zor. He ama sevgin artık azalmıştır eşin hiç çabası yoktur o durumda bence gayet haklı bir boşanma nedeni.
Hayatım hep böyle ikilemde geçti zaten nedense daha doğrusu iki ucu bklu değnek

Evet birçok uzmana gitti iğne ilaç tedavileri işe yaramadı yan tedaviler aldı prp lswt gibi onlarda fayda etmedi burda ben herşeyi tek tek yazsam 4 sayfa tutar işin özeti cinsel hayatım yok evleneli 3 yıl olucak herkes çocuk bekliyor benim çocuk için yaşım geçiyor vs vs özetleyebildim umarım durumumu
Sizin eşiniz boşamamış ama boşanmak için çok sağlam bir sebep anne-baba olma hakkını elinden alıyorsun karşındakinin
adam neyine güvenip evlenmiş anlamadım.
baştan bile bile evlendiyse sana yazık etmiş
böyle bişeyi bilmemesi de mümkün değil, vajinismus gibi bişey de değil ki

Onu da sordum böyle değildim falan filan klasik şeyler söyledi insanın aklına herşey geliyor a seksüel olabilirsin bile dedim çünkü adam bu olayı aramıyor benim sonradan böyle bi problemim çıksa 3 yıl değil 3 günde çözmeye çalışırdım

Yaşandı. Horlama seslerinden uyuyamadim tatil boyunca. Hadi bu neyse de. İlk gün harici uykum var deyip itti beni hep üstünden emekli Salih öğretmen gibi 😁
Genel bi sorun yoksa mazur görülebilir bu benimki en baştan beri böyle hiç yok cinsellik siz evli misiniz hala?

Onu da sordum böyle değildim falan filan klasik şeyler söyledi insanın aklına herşey geliyor a seksüel olabilirsin bile dedim çünkü adam bu olayı aramıyor benim sonradan böyle bi problemim çıksa 3 yıl değil 3 günde çözmeye çalışırdım
Peki sevgiliyken hiç yakinlasmadiniz mi? Yani bunu burda konuşunca baya tepki veriliyor ama yaşanması gerek bence bazı şeylerin ki sonrasında böyle durumlar olmasın. Şimdi size yazık değil mi evlendiniz öğrendiniz ki böyle bir problem var ne kadar zor. Halbuki sevgiliyken öğrensen ayrıldım bitti.

yakınlaştık farkettim tabi önce heyecanlandım ondan oldu dedi sonra psikolojik dedi terapiye başladım dedi arkadaşımın tanıdığı vardı cinsel terapist ona danıştım çok basit bi problem olduğunu çözümü olduğunu söyleyince devam ettim pandemiydi şuydu buydu derken evlenmiş buldum kendimi 😕

Yaz sonuna kadar süre de verseniz, terapi de alsanız sorun adamdan kaynaklı. Yani siz bunları yapınca onun cinsel organı bu çabanızdan aldığı yetki ile büyümecek. Belki de eşiniz içeri girince olayları doğru bile anlatmıyor olabilir doktora. Ya da bambaşka nedenleri vardır. Ben o kadar doktor gezip çözümsüz kalmasına pek inanamadım

Back
X