Sevgili arkadaşım inanın ben durumunuza çok üzüldüm. Ama yukarıda Bi arkadaş ta yazmış ya ailelere tabiiki gidicek gidicez de diye. Olay bu zaten bu işleri bu kadar geren de bizi hatta ailesiyle kötü yapan da yine onlar. Çünkü onlara size gidip gelmemi istemiyor, kendi de gelmiyor gitmiyor diye konuşuyorlar, aileler de bizi kötü biliyor. Benim de böyle Bi durumum oldu, benimkinde hep gidilecek olan ablaydı, inanmazsınız her aksam bazen iki akşamda bir gider oraya oturmaya gece 12de 1de gelir. Kaç kez ablasıyla konuştum, ben kardeşimi evden mi kovıyım özlüyo demekki beni dedi 45 yaşında kadın. Dedim bir hastalık olur, acil durum olur tamam bide üstüne ben çalışıyorum. Eve geliyorum anca kendi işlerimi evin işlerini yapabiliyorum yok ama kimseye de anlatamadım.ben hamileyken evde düşük riski olup kanama varken adam yine bıkmadı usabmadı ablasına gittii oturdu. Benim tabi başka büyük meselelerim de vardı, ben evden ayrıldım şimdi, dedim git ablanla yaşa, ablana sarıl öle uyu, ama menfaat düşkünleri kardeşlerinin şu an suratına bakmıyorlar. Neden çünkü biz evliyken ben eve bakıodum, o rahat a aldıgı masası onlara yediriyodu. Şimdi kendi maaşıyla gevinmeye calıstıgından ablaya yedirecek para yok, abla olcak şeytan da çekmiş elini eteğimi.