- 9 Ağustos 2023
- 82
- 54
- 30
Arkadaşlar bir derdim var. Bugun için eşimle plan yapmıştık. Bugunu bahçeye gidip orda vakit geçirerek değerlendircektik. Eşim babasıyla görüşmüş bi düğün varmış giderken ona ugrayıp zarf vermemizi söylemiş. Geldi bana gecerken düğüne ugrayıp zarfı vercegimizi söyledi. 46 gün önce dedemi kaybettim babam olmadıgı için babamın yerindeydi. İki gün önce ve bi arkadasımın oglunun sünnet düğünü vardı gitmek isterdim ama acım hala taze oldugu için gidemeyeceğimi söyledim ve eşim bu durumu biliyo. Ben gidemem dedim ısrarla verir çıkarız felan dedi. Üstelik eşimin akrabalarından çogu kişi başsaglıgı için beni aramadı bile. Haliyle gitmek istemedim. Bak arkadaşımın düğününe bile gitmedim diye izah etcegim sırada tamam sus diye diye susturdu. Sonra babasına kesin bişey demesiğini işim biterse gidebiliriz diye söylediğini söyleyip uyudu. Ama bu sürecte çok fevri ve agrasifti. Ben sesimi yükselttiğimde suratı adılır ven özür dileyip gönlünü alırım eşim bu konuda çogu zaman zorlanıyo. Sonra o uyurken yanından kalkıp yatak odasına gittim. Geldi bahçeye ne zaman giycez dedi tavırlıydı. Bilmiyorum dedim. Sigara içip geldi. Bahceye gitmiyoruz ben başka işlerimi halletcem dedi. Çok öfkelendim ama sessiz kaldım. Sonra arabayla işin ne zaman biter ona göre plan yapıcam dedim. Öyle deyince sucunu bilmediğini ve delirmek üzere oldugunu söyleyip fevri tavirlar sergiledi. Benimde artık sesim yukseldi. Gönül almayı bilmediğini kendisine yapıldıgında gönlü alınana kadar yüzünün gülmediğini söyledim. Geri adım atmak yerine dahada yukseldi bende yükseldim ama o kırıcı seyler söyledi aglamaya başladım. Bu sefer özür dilemeye basladı ama hala özur dilerken bile beni sucluyodu. Ve böyle davrandıgım için daha sonra hatamı anlayıp özür dileyeceğimi söyledi. Bende g*tunü çok kaldırmışım haklıykende özür dileyeveğimi düşünme dedim arabayı alıp dısarı çıktım aglayıp aglayıp eve geldim. O kapının önünde bisikletle felan ugrasıyo bende evdeyim. Yorumlarını bekliyorum lütfen alaycı tavırlar sergilemeden kusurum varsa söylerseniz çok sevinirim