Eşimle tartıştık.

Çok iyi olurdu aslında ama aklıma gelmedi bşr tek fark ettiğimi Temizlik malzemeleri sorusunu yüksek sesle sormak geldi

Neden eşinize yansıtıyorsunuz ki?
Kv görümce evi kontrol ederse "evimin pis olduğunu düşünüyorsanız gelmek zorunda değilsiniz. Hem siz rahatsız edemiyorsunuz hem ben." Deyin geçin kenara.
Ayrıca evim dağınık diye kocam benden utanacaksa kalksın kendi temizlesin.

Valla iç çamaşırlarınızı ütülüyorsanız sizde gayet titiz birisiniz ben normal kıyafetleri ütülemeye eriniyorum ilginç ama evi kontrol etmek hiç başıma gelmedi hem kontrol etse de kime laf edecek size diyemez kocanızada demez sanırım

Çok iyi olurdu aslında ama aklıma gelmedi bşr tek fark ettiğimi Temizlik malzemeleri sorusunu yüksek sesle sormak geldi

Pazar günü eşimle annesiyle ilgili bi konuşma yaptık. “ .. Evet annem ama o bir birey onun yaptıkları beni bağlamaz ki varsa bi derdin onunla çöz,ben bu konuyı konuştukça yüreğim sıkışıyor sadece. Ebeveyni değilim ki onun.. “ Eşini boşuna didikleme ordan bişe çıkmıyor.

Geleceklerini öğrenince kilitle tüm kapıları.

Yakın bi arkadaşımın eşi okbli doktordu. Adam nöbetteyken ben gider kalırdım arkadaşımla. Arkadaşım da ben de dağınığızdır. Adam salonu kilitlemiş anahtarı da alıp gitmiş size küçük oda yeter,nöbetten yorgun argın gelip ev topluyorum diye. Bi bozulduk sonra da bi daha dağıtmadık İnsan bi toparlanıyor mecburen yani Komşu çocukları çat diye girip koşturuyor ayy annelerini de seviyorum girmeyin diyemiyorum ,kilitliyorum artık. Zamansız geliyorlar bir de biliyorsun hiç sevmem çat kapı geleni de. Aman ben orda bi yazardım ki emin ol o an anlamasa bile eve gidip yatağına yatınca tüm olayı çözerdi

bırak onlar geldiğinde temizleme ne diceklerse desinler evin kirlise onlarda titizse gelmezler belki eskiden Ruhsar diye bir dizi vardı ya o geldi aklıma kaynana görümce

Valla çat kapı geliyorsa temizlik falan beklemesinler. İstedikleri kadar aşırı temiz olsunlar. Ayrıca ne münasebet benden izinsiz yatak odama girecekler. Sinirlenmekte haklısınız. Her şeye burnunu sokmasalar şaşarım

Ya millet ne kadar saçma sapan davranıyor banane başkasının yatak odasından kontrol etmek de ne yani. Bozulmakta haklisiniz ancak eşinize yansıtmaniz hatalı olmuş onunla bir alakası yok ki olayın. Ayrıca erkekler ailesine laf geldi mi haklı da olsanız bozulup uste çıkmaya çalışıyor siizn de durum öyle olmuş. Bu tarz şeyleri eşinize yansıtmayın bence. Muhatabiniz kv ise onunla konuşun üslubunca.

Yatak odanı kitlesene canm onşar gelir gelmez neyi kontrol ediyorsun hoşlanmıyorum de, o senden çekinsin yani
Aslında çekinmesi lazım normalde evli kızının odasına izin isteyerek girip namaz kılar bana geldiğinde kontrol ediyor aslında yol yöntem bilen bir kadın ama baka geldiğinde öyle değil

Yatak odama kımse gıremez benden ızın almadan kendını bılen ınsanda gırmez zaten sız haklısınız ,sen odanı toplamak zorundadw degılsın camasırların ortada olabılır acık bıyerde onların gormemesı gereken seyler olabılır bu nasıl bır terbıyesızlıktır cık sınırlendım kv ve gorumcenıze

diğer arkadaşlara katılıyorum. açık açık sorun hayırdır anne bir şeye mi bakıyorsun her geldiğinde mutlaka yatak odamıza bir giriyorsun diye
Karşımda aaaa bakmıyorum diye üste çıkan ya da ağlayan bir kadın bulabilirim çok çirkef tipler vardır ya onlardanlar hep uzak duruyorum normalde ama buara çat kapı gelme durumuna giriyorlar

Resmen denetime geliyorlar kız seni sende kaç senelik gelinsin bilmıyorum ama açıkca söyle annecim hayırdır denetim erken başladı bu sefer felan bir kere boz bidaha denemezler belki
Bende aynen denetim görüyorum bu durumu valla. Resmen tül falan koklayıp diğer odaları falan da gezer hep ama buara yatak odasına taktı. 6 yıllık evliyiz eşimle

Zaten eşimin ailesinde bu düşünce çok hakim çok şükür eşimde yoktur nasıl çıkmış bu aileden bilmem zaten. Kadın evde köşe gibi olmalı onlara göre temizlik işlerinden şikayet edip deli gibi temizlik yapan tip bunlar hiç sevmiyorum onları yüzlerine uzun zamandır gülmüyorum da neden geliyorlar evime de bilmem sözde çocuk sevecekler ama kontrol ediyorlar

Yaaa hadi benimki kv de sizinki daha kötüymüş. Ya insan çok kızıyor dimi yani koca bir sananeyi hakediyorlar ama ben kv min söyleyemem çünkü o kadar farklı ki eşimle olan huzuru bozacak bir kadın eşim anneci değildir ama acıtasyon yapıp elinden geleni yapar sonra da kavga ettik ağlar o kadar farklı

İç çamaşırlarını ütüleyen biri ne kadar dağınık olabilir ki ? Cok abartmışlar bence haklisiniz sonunda kadar. Ev genel olarak temiz gözüküyorsa dip bucak bakmaya hic gerek yok.
İç çamaşırlarımı enfeksiyon olduğum için sık sık ütülüyorum.yoksa ütülemem. Bazen 3v alıp başını gidiyor beli bir süre öyleydi buarada bayanlarla konuşa konuşa biraz kendime geldim daha dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…