- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çok iyi olurdu aslında ama aklıma gelmedi bşr tek fark ettiğimi Temizlik malzemeleri sorusunu yüksek sesle sormak geldiEşimle annesini tartışmıyorum çünkü annesi ve doğal olarak bozuluyor. Ben olaya müdahale ediyorum direk genelde. Mesela kayınvalideye neye bakındığını sorardım ya da “ Anne sen de banyoyu bi öğrenemedin yahu banyo deyip her seferinde bizim yatak odasında alıyorsun soluğu “ filan derdim
Neden eşinize yansıtıyorsunuz ki?Kızlar eşimle uzun bir zaman sonra tartıştık. normalde tartışan bir çift değilizdir ama bu kez beni çok kızdırdı. Durum şöyle başladı. Geçen hafta kv ve görümce kişisi çat kapı bize geldiler. Buarada açtığım konularla kendime bir rutin oluşturdum ve Allahtan ev temiz ve düzenliydi. Kendileri ciddi titiz aşırı düzenlilerdir ailecek. Neyse içeri girdiler ve görümcem ellerimi yıkayacağım dedi banyoya gitti yarım saat sonra kv ellerimi yıkayayım dedi kalktı banyonun yanımda yatak odamız var oturma odasında banyo kapısını görüyorum neyse çıktı ama banyoya girmedi yatak odasına yöneldi ve oraya girdi baktı etrafa bunu görünce ben görümceme dönüp ' ay temizlik malzemeleri banyoda kalmış olabilir bir bakıp kaldırayım' dedim sonra kvden hemen banyoya girdi. Görümce bana dönüp '' yok ben baktım yoktu etrafta bir şey dedi '' sonra kv geldi etrafa bakınmalar falan böyle ama ben o gün aşırı kızdım. Çünkü bunu biz evlendiğimizden beri yapıyorlar ilk değil mesela yazın da kızım yatak odasında uyuyordu temizlik yapmıştım ama yatak odası kızımın uyku saati gelince toplamadan kalmıştı. '' uygun değil uyuyor zaten girmeyin''demeye rağmen girmişlerdi ve çok kızmıştım eşime de söylemiştim. Yılardır hep gelir kv bakar gezer kontrol eder. Ben rahat birisiyim yani önceliğim temizlik değil he şuan kızlarım için dikkat etmeye başladım ama rahatım onlar geleceği zaman yıllarca hep sıkı tıya girip dip bucak temizmil yaptım çünkü haberli gelip kontrol edip ters ters bakarlardı falan eşimde mahcup olmasın diye yıllarca hep evimizi onlar geleceği zaman temizledim normalde çok pis değil ama aşırı düzenli değildi. Rutin süpürge yapılır silinir toplanır falan ama aşırısı yoktu yani onlar aşırı olan kısımdalar. Neyse eşime neden bunu yaptıklarını sordum neden yani sürekli bu oluyır ben rahatsızım zaten benim evime çat kapı gelmeleri uygun değil. Yok işte art niyet yok sen yanlış anlıyorsun kötüye yoruyorsun sen onları sevmiyorsun hiç sevmedin zaten falan bağırmaya başladı en sonunda iyice kızdım ve dedi ki annenin sinsice yatak odamıza girip bakınmasını normal karşılıyorsun yani yazın uygun değil dediğimde iç çamaşırlarımı ütüleyip dolaba koymak için kenara koymuştum bunları görmesi bakması normal yani bu mudur dedim. Sustu ama brn ciddi kızdım. Evet onları hiç sevmiyorum çünkü bunun alt yapısı var durduk yere bu hale gelmedim ben ama cidden sevmediğim için mi kızdım eşimin dediği gibi. Siz kızmaz mıydınız?
Çok iyi olurdu aslında ama aklıma gelmedi bşr tek fark ettiğimi Temizlik malzemeleri sorusunu yüksek sesle sormak geldi
Ciddi rahatsız ediyor ama konuşsam ağlardı çok garip bir kadın böyle sürekli ağlanan söylenen bir kadındırSizi bu kadar rahatsiz ediyorsa esinize anlatmak yerine görümce ve kayinvalideyle konusabilirsiniz. Ya da umursamayacaksiniz.
bırak onlar geldiğinde temizleme ne diceklerse desinler evin kirlise onlarda titizse gelmezler belki eskiden Ruhsar diye bir dizi vardı ya o geldi aklıma kaynana görümceKızlar eşimle uzun bir zaman sonra tartıştık. normalde tartışan bir çift değilizdir ama bu kez beni çok kızdırdı. Durum şöyle başladı. Geçen hafta kv ve görümce kişisi çat kapı bize geldiler. Buarada açtığım konularla kendime bir rutin oluşturdum ve Allahtan ev temiz ve düzenliydi. Kendileri ciddi titiz aşırı düzenlilerdir ailecek. Neyse içeri girdiler ve görümcem ellerimi yıkayacağım dedi banyoya gitti yarım saat sonra kv ellerimi yıkayayım dedi kalktı banyonun yanımda yatak odamız var oturma odasında banyo kapısını görüyorum neyse çıktı ama banyoya girmedi yatak odasına yöneldi ve oraya girdi baktı etrafa bunu görünce ben görümceme dönüp ' ay temizlik malzemeleri banyoda kalmış olabilir bir bakıp kaldırayım' dedim sonra kvden hemen banyoya girdi. Görümce bana dönüp '' yok ben baktım yoktu etrafta bir şey dedi '' sonra kv geldi etrafa bakınmalar falan böyle ama ben o gün aşırı kızdım. Çünkü bunu biz evlendiğimizden beri yapıyorlar ilk değil mesela yazın da kızım yatak odasında uyuyordu temizlik yapmıştım ama yatak odası kızımın uyku saati gelince toplamadan kalmıştı. '' uygun değil uyuyor zaten girmeyin''demeye rağmen girmişlerdi ve çok kızmıştım eşime de söylemiştim. Yılardır hep gelir kv bakar gezer kontrol eder. Ben rahat birisiyim yani önceliğim temizlik değil he şuan kızlarım için dikkat etmeye başladım ama rahatım onlar geleceği zaman yıllarca hep sıkı tıya girip dip bucak temizmil yaptım çünkü haberli gelip kontrol edip ters ters bakarlardı falan eşimde mahcup olmasın diye yıllarca hep evimizi onlar geleceği zaman temizledim normalde çok pis değil ama aşırı düzenli değildi. Rutin süpürge yapılır silinir toplanır falan ama aşırısı yoktu yani onlar aşırı olan kısımdalar. Neyse eşime neden bunu yaptıklarını sordum neden yani sürekli bu oluyır ben rahatsızım zaten benim evime çat kapı gelmeleri uygun değil. Yok işte art niyet yok sen yanlış anlıyorsun kötüye yoruyorsun sen onları sevmiyorsun hiç sevmedin zaten falan bağırmaya başladı en sonunda iyice kızdım ve dedi ki annenin sinsice yatak odamıza girip bakınmasını normal karşılıyorsun yani yazın uygun değil dediğimde iç çamaşırlarımı ütüleyip dolaba koymak için kenara koymuştum bunları görmesi bakması normal yani bu mudur dedim. Sustu ama brn ciddi kızdım. Evet onları hiç sevmiyorum çünkü bunun alt yapısı var durduk yere bu hale gelmedim ben ama cidden sevmediğim için mi kızdım eşimin dediği gibi. Siz kızmaz mıydınız?
Aslında çekinmesi lazım normalde evli kızının odasına izin isteyerek girip namaz kılar bana geldiğinde kontrol ediyor aslında yol yöntem bilen bir kadın ama baka geldiğinde öyle değilYatak odanı kitlesene canm onşar gelir gelmez neyi kontrol ediyorsun hoşlanmıyorum de, o senden çekinsin yani
Laf söylerim normalde ama ağlardı bile öyle farklı bir kadın zaten her şeye ağlar konuşamazsın asla eşine de hep ağlar dert yanar
Siz de ağlayarak söylenin o zaman.Ciddi rahatsız ediyor ama konuşsam ağlardı çok garip bir kadın böyle sürekli ağlanan söylenen bir kadındır
Yatak odama kımse gıremez benden ızın almadan kendını bılen ınsanda gırmez zaten sız haklısınız ,sen odanı toplamak zorundadw degılsın camasırların ortada olabılır acık bıyerde onların gormemesı gereken seyler olabılır bu nasıl bır terbıyesızlıktır cık sınırlendım kv ve gorumcenızeKızlar eşimle uzun bir zaman sonra tartıştık. normalde tartışan bir çift değilizdir ama bu kez beni çok kızdırdı. Durum şöyle başladı. Geçen hafta kv ve görümce kişisi çat kapı bize geldiler. Buarada açtığım konularla kendime bir rutin oluşturdum ve Allahtan ev temiz ve düzenliydi. Kendileri ciddi titiz aşırı düzenlilerdir ailecek. Neyse içeri girdiler ve görümcem ellerimi yıkayacağım dedi banyoya gitti yarım saat sonra kv ellerimi yıkayayım dedi kalktı banyonun yanımda yatak odamız var oturma odasında banyo kapısını görüyorum neyse çıktı ama banyoya girmedi yatak odasına yöneldi ve oraya girdi baktı etrafa bunu görünce ben görümceme dönüp ' ay temizlik malzemeleri banyoda kalmış olabilir bir bakıp kaldırayım' dedim sonra kvden hemen banyoya girdi. Görümce bana dönüp '' yok ben baktım yoktu etrafta bir şey dedi '' sonra kv geldi etrafa bakınmalar falan böyle ama ben o gün aşırı kızdım. Çünkü bunu biz evlendiğimizden beri yapıyorlar ilk değil mesela yazın da kızım yatak odasında uyuyordu temizlik yapmıştım ama yatak odası kızımın uyku saati gelince toplamadan kalmıştı. '' uygun değil uyuyor zaten girmeyin''demeye rağmen girmişlerdi ve çok kızmıştım eşime de söylemiştim. Yılardır hep gelir kv bakar gezer kontrol eder. Ben rahat birisiyim yani önceliğim temizlik değil he şuan kızlarım için dikkat etmeye başladım ama rahatım onlar geleceği zaman yıllarca hep sıkı tıya girip dip bucak temizmil yaptım çünkü haberli gelip kontrol edip ters ters bakarlardı falan eşimde mahcup olmasın diye yıllarca hep evimizi onlar geleceği zaman temizledim normalde çok pis değil ama aşırı düzenli değildi. Rutin süpürge yapılır silinir toplanır falan ama aşırısı yoktu yani onlar aşırı olan kısımdalar. Neyse eşime neden bunu yaptıklarını sordum neden yani sürekli bu oluyır ben rahatsızım zaten benim evime çat kapı gelmeleri uygun değil. Yok işte art niyet yok sen yanlış anlıyorsun kötüye yoruyorsun sen onları sevmiyorsun hiç sevmedin zaten falan bağırmaya başladı en sonunda iyice kızdım ve dedi ki annenin sinsice yatak odamıza girip bakınmasını normal karşılıyorsun yani yazın uygun değil dediğimde iç çamaşırlarımı ütüleyip dolaba koymak için kenara koymuştum bunları görmesi bakması normal yani bu mudur dedim. Sustu ama brn ciddi kızdım. Evet onları hiç sevmiyorum çünkü bunun alt yapısı var durduk yere bu hale gelmedim ben ama cidden sevmediğim için mi kızdım eşimin dediği gibi. Siz kızmaz mıydınız?
Bir kere yaptım onu diğer evimizin oturma odası 10 metrekareydi 45 dk temizlik yaptı. Yani aşırı titiz insanı bunaltıyorellerine birer bez kova deterjan verin temizlesinler evi bunu yapın...
Karşımda aaaa bakmıyorum diye üste çıkan ya da ağlayan bir kadın bulabilirim çok çirkef tipler vardır ya onlardanlar hep uzak duruyorum normalde ama buara çat kapı gelme durumuna giriyorlardiğer arkadaşlara katılıyorum. açık açık sorun hayırdır anne bir şeye mi bakıyorsun her geldiğinde mutlaka yatak odamıza bir giriyorsun diye
Bende aynen denetim görüyorum bu durumu valla. Resmen tül falan koklayıp diğer odaları falan da gezer hep ama buara yatak odasına taktı. 6 yıllık evliyiz eşimleResmen denetime geliyorlar kız senisende kaç senelik gelinsin bilmıyorum ama açıkca söyle annecim hayırdır denetim erken başladı bu sefer felan bir kere boz bidaha denemezler belki
Zaten eşimin ailesinde bu düşünce çok hakim çok şükür eşimde yoktur nasıl çıkmış bu aileden bilmem zaten. Kadın evde köşe gibi olmalı onlara göre temizlik işlerinden şikayet edip deli gibi temizlik yapan tip bunlar hiç sevmiyorum onları yüzlerine uzun zamandır gülmüyorum da neden geliyorlar evime de bilmem sözde çocuk sevecekler ama kontrol ediyorlarHaklısınızzz...
Klasik gelini oğlunun hizmetçisi gören insan tipi...
Ayrıca bu insanlara küçükken özel kelimesinin ayıp kelimesinin anlamı öğretılmıyor hadi öğretilse bile pratik de yoklar...
daha derinlere aileye bakmak lazım...
Ya kilitleyin yatak odasının kapısını ne salak insanlar var...
Siz evi dip köşe temızlemek zorunda da değilsiniz hani....
Çok temız olmasını istiyorlarsa kendileri temızlesın
Yaaa hadi benimki kv de sizinki daha kötüymüş. Ya insan çok kızıyor dimi yani koca bir sananeyi hakediyorlar ama ben kv min söyleyemem çünkü o kadar farklı ki eşimle olan huzuru bozacak bir kadın eşim anneci değildir ama acıtasyon yapıp elinden geleni yapar sonra da kavga ettik ağlar o kadar farklıaynı annem aynen benım annem ,
geçen bize gelecek kıızma dedim ki çabuk odanı toparla anneannen gezer dagınık görmesin dedim
bana diyorki ; anneannem birşeyi bahane edip ( evin enson köşesinde ) taaa giysi odasına gitti oraya baktı geri çıktı diyor ,
büyükler bazen bizi gerçekten çok sinir ediyor ,
İç çamaşırlarımı enfeksiyon olduğum için sık sık ütülüyorum.yoksa ütülemem. Bazen 3v alıp başını gidiyor beli bir süre öyleydi buarada bayanlarla konuşa konuşa biraz kendime geldim daha dikkat ediyorumİç çamaşırlarını ütüleyen biri ne kadar dağınık olabilir ki ? Cok abartmışlar bence haklisiniz sonunda kadar. Ev genel olarak temiz gözüküyorsa dip bucak bakmaya hic gerek yok.
İyiyimiş bir dahakine diyim bariYa keşke yatak odasındaki tüller için aşk kokuyor dimi falan deseydiniz hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?