Eşimle tartıştık.

Canim bi arkadasin yazdigi gibi onlr geli gelmez al eline bezi kovayi ver ikisinin elinde bi bez bi firca bende temizlik yapicaktim hadi dip bucak temizleyelim bir elin nesi var iki elin sesi var diyin

bi tasla iki kus hem eviniz temizlenir hemde onlar hasedinden catlarlar bidaha da gelmezler evine

Ne var, neye bakıyorsunuz. Yatak odamda ne işiniz var diye sertçe çıkışın o zaman. Eşinizle çözemezsiniz bu sorununuzu. Tepkinizi ve rahatsızlığınızı,yapan kişiye direkt söylemelisiniz.

Normalde gelmezlerdi çok ciddi uzaktık güzel uzaklaştık ama ne olduysa pek bir gelme isteği içindeler. Kilitleme durumunu yapacağım

Bir şekilde laf sokacağım bir sonraki sefer normalde evde değilim derdim ama çat kapı gelince mümkün olmuyor birde 3 aylık bebeğim soğukta çıkmadığını tahmin ediyorlar. Bu yöntem güzel ama yapacağım bunu

Buda mantıklı evimize yeni taşındık yatak odası için bir şeyler istiyorum yapılabilir aslında. Gerçi diğer odaları geçiyor bazen buara yatak odasına taktı tabi

Ayyy bu ne kötü iğrençmiş seninkilerde bence bize gelmeden önce plan yapıyorlar ya bunu bunu diyelim diye. Her şey çok profesyonel çünkü

Yok onlara ne yani yaa. Bana hep bir de diyorlar ki iki küçük bebekle yapamazsın zaten ay zor olacak falan bilmem ne deeee neden bakınıyorsun madem

Kendisine uygun olmadığını söyledim zaten bu yazdığım konu ikinci yatak odası sorunu ilkinde çocuk uyurken girmek istedi görümcemle beraber bende uygun değil yatak odası girmeyin dedim ama girdiler. Bu kez geldiklerinde banyo bahanesi ile kendisi girdi ama yatak odam zaten topluydu. cevap için teşekkürler

Ne güzel bir düşünce birde benimkisine bak tartışıyor benimle bence battı annesine laf söylemem

Ya bu normal birisi için süper ama bir temizliğe girişirler 2 oda 1 saatte bitmez salonumu lohusa dönemimde 4 saat temizledi 30 metrejare bir yerdi birde tüm ev 200 metrekare desem ki yapalım 1 ay gelirler eve,

Ayyy bu ne kötü iğrençmiş seninkilerde bence bize gelmeden önce plan yapıyorlar ya bunu bunu diyelim diye. Her şey çok profesyonel çünkü
heralde yani yoksa bu saçmalığın mantıklı bi açıklaması olamaz hayır kendin normal değilsiniz ne diye bizim de ayarlarımızla da oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…