Eşimle tartıştık gitti

Sosyalin karşıtı asosyaldir. Siz çevre edinmek istemiyorsunuz evde oturmayı seviyorsunuz tüm hayatınız bebeğiniz, kocanız. Sosyal hayatınız var mı hayır yok e demek ki asosyalsiniz. Şu gurbet edebiyatı da bana çok acayip geliyor. Memleketimizdeki herkes çok mu güvenilir? Ne önemi var memleketinizde olup olmamanızın yaşadığınız yere uyum sağlamaya çalışın bence. İnsanlar size ne yapacak Allah aşkına alt tarafı oturup çay kahve içeceksiniz nüfusunuza almayacaksanız. Kafa yapınızı değiştirmezseniz daha çok konu açarsınız buraya

Anlattığınizda böyle dememistiniz. Eşin nereye gidelim derse hayır diyor gibi bir hava vardı. Sadece tek ve evimde kalayım gibi. Evlilik birbirine uyum sağlamaktır aslında bir sen bir o ödün verecek orta yolu bulacaksiniz.

Evlilik birilerinin gönlünü hoş etmek demek değil. Elbette arada tartışmalar çatışmalar olur. Ama küsmek evden gitmek yakışıksız bir davranış. Evliliğin olgunluğunu kaldıramayan bir erkeği baba yapmışsınız bir de adınıza üzüldüm.

Bu kadar problemli evliliğe neden hemen çocuk yaptınız ki. Yazık günah değil mi o çocuğa.
Eşinizin bütün arkadaşları mi cahil? Cahil derken sizin mezuniyetinizi merak ettim, mesleğiniz varmı?
Herkesin kötü olup sizin iyi olmanız ilginç.

HAHAHSHSHSHSJSJDDNJDDNDNDNDN YA siz çok yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…