• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık çok kötüyüm

Ben burda anladım ki kadının en büyük düşmanı yine kadın. Hemen sevilmiyorsuna getiriyorsunuz. Mutlu olmayan insanlar kimse mutlu olmasın istiyor

Terbiyesizce şeyler yazmayın kimsenin sevgisiniz sorgulamak size düşmez. Sevgi farklı davranış farklı bunu anlamamışsınız daha
Terbiyesizce bir şey yazan yok sadece başkasından duymak zorunuza gidiyor. Sevgi farklı davranış farklı mı? 😂 Daha komik çok az şey duydum kusura bakmayın ama. Ha eşiniz sizi çok seviyor o yüzden size saygısızlaşıyor yani? 😅

Sevgi zaten davranışla gösterilir, şöyle düşünün siz neden eşinize böyle davranmıyorsunuz? Çünkü seviyorsunuz, kırmak üzmek istemiyorsunuz, kaybetmekten korkuyorsunuz. Tüm bunlar sevgi ve davranışlarınıza yansıyor.
Üyelere kızıyorsunuz ama kimse kötü olun diye konuşmuyor kendinizi ezdirmeyin, kendi kıymetinizi bilin diye konuşuyorlar

Ben burda anladım ki kadının en büyük düşmanı yine kadın. Hemen sevilmiyorsuna getiriyorsunuz. Mutlu olmayan insanlar kimse mutlu olmasın istiyor
Kocasından şikayet eden sizsiniz farkında mısınız? Mutsuz olan sizsiniz ki buraya konu açmışsınız. Komik gözüküyorsunuz böyle yapınca.

Evet kibar oluyorlar. Erkek zaten saygısızlaşabiliyorsa kavgada sevmiyordur. Siz sevildiğinize inanmaya devam edin tabi. Kör ölünce badem gözlü olur misali karşı yorum gelince koca savunmaya geçiyorsunuz.
Genelde kavgada haklısın diyen erkeklerin kabahatları büyük olur dikkat edin. Ayrıca koca savunma derken. Koca kavramı benim için sizin kafanızdaki profil değil.

Genelde kavgada haklısın diyen erkeklerin kabahatları büyük olur dikkat edin. Ayrıca koca savunma derken. Koca kavramı benim için sizin kafanızdaki profil değil.
Kavgada haklısın demesine gerek yok kelime dağarcığınız zayıf sanırım. Hakaret etmeden gönül kırmadan tartışma diye bir şey var. Sizin profilinizdekinin ne olduğunu arkadaşlarda yazmışlar siz devam edin böyle.👍

Kocasından şikayet eden sizsiniz farkında mısınız? Mutsuz olan sizsiniz ki buraya konu açmışsınız. Komik gözüküyorsunuz böyle yapınca
Siz sırf muhalefet yapmak için konuşuyorsunuz bu bir şikayet değildi başından beri okusanız anlarsınız sadece kavga ettiğim için kendimi kötü hissetmiştim. Ama sizin gibi kötü niyet insanlar daha da kötü hissettiryor

Siz sırf muhalefet yapmak için konuşuyorsunuz bu bir şikayet değildi başından beri okusanız anlarsınız sadece kavga ettiğim için kendimi kötü hissetmiştim. Ama sizin gibi kötü niyet insanlar daha da kötü hissettiryor
Kötü hissettirecek bir şey yok boşanan bir arkadaş dahi size kendi tecrübelerinden yola çıkarak yazdı. Muhtemelen o arkadaştan daha gençsiniz benden de küçüksünüz kulağınıza küpe olsun diye söylüyoruz.

Kavgada haklısın demesine gerek yok kelime dağarcığınız zayıf sanırım. Hakaret etmeden gönül kırmadan tartışma diye bir şey var. Sizin profilinizdekinin ne olduğunu arkadaşlarda yazmışlar siz devam edin böyle.
Sevgi zaten davranışla gösterilir, şöyle düşünün siz neden eşinize böyle davranmıyorsunuz? Çünkü seviyorsunuz, kırmak üzmek istemiyorsunuz, kaybetmekten korkuyorsunuz. Tüm bunlar sevgi ve davranışlarınıza yansıyor.
Üyelere kızıyorsunuz ama kimse kötü olun diye konuşmuyor kendinizi ezdirmeyin, kendi kıymetinizi bilin diye konuşuyorlar
Ben böyle düşünmüyorum

Kötü hissettirecek bir şey yok boşanan bir arkadaş dahi size kendi tecrübelerinden yola çıkarak yazdı. Muhtemelen o arkadaştan daha gençsiniz benden de küçüksünüz kulağınıza küpe olsun diye söylüyoruz.
Bu tavır yanlış. Ben 3 yıldır evliyiz ve boşanırım şeklinde bir laf söylemedi ilk kez bir kavgamızda böyle oldu diyorum hemen sevilmiyorsuna getiriyorsunuz 3 yılın hepsi çöp mü oldu ilk büyük kavgada bumu yani

Kör olur badem gözlü olur koca olur buraya yazılır değerli olur.🙄

Bu tavır yanlış. Ben 3 yıldır evliyiz ve boşanırım şeklinde bir laf söylemedi ilk kez bir kavgamızda böyle oldu diyorum hemen sevilmiyorsuna getiriyorsunuz 3 yılın hepsi çöp mü oldu ilk büyük kavgada bumu yani
İlk büyük kavga? Eşinizin her kavgada senin değişmen lazım dediğini söyleyen sizsiniz. Manipüle edilen sizsiniz.

Zaten çok memnun gözüküyorsunuz lütfen daha fazla bana yorum yapmayın. Çünkü sizin niyetiniz iyi değil
İşinize gelmeyen her yorumun niyetinden şüphe etmişsiniz. Yazmayın demek gibi bir hakkınız yok burayı günlük zannettiniz herhalde. Üye olup konu açıyor iseniz forum kurallarını da okuyun bir zahmet.

Back