- 25 Nisan 2024
- 49
- -14
- Konu Sahibi Kelebekcik00
Merhaba 22 yaşındayım 8 aylık oğlum var dün tekrar hamile olduğumu öğrendim eşim sürekli alkol içiyor ve alkollü olduğunda en ufak şeye sinirlenip bağırıyor annem memleketten ilk defa evime geldi misafir olarak annem olmasına rağmen hergun yine içmeye devam etti ve sürekli bana ses yükseltme ve küfürler etti annem burda yokken de oluyordu ama misafir var diyip durmadı devam etti annem sonunda ona dediği oğlum neden bu haldesin noluyor eşine niye hep ters davranıyorsun dedi eşim beni kötülemeye başladı çok gıcıklık yapıyor çok karşı çıkıyor vs vs anneme annesini çağıracağını ve çocuğumuza baktiracagini söyledi benim içinde çalışacak dedi annemde çalışmak istemediğimi ve bebegimin bana ihtiyacı olduğunu söyledi sonra anneme ters konuşmaya başladı araya girdim sinirlenip bağırdım sonra olay dahada büyüdü annem travmaları olan bi kadın bize zarar vermesinden korktu polisi aradı misafir olduğuiçin adres veremedi annemin üzerine yürüdü polisi aradığınızı duyunca ağlayıp evden çıktı annem eşim çıkınca bana bağırdı salak misin buna katlaniyorsun diye onu duyunca dis kapıya yumruk atıp elini kırdı sizce boşanmalı miyim ne yapmalıyım eşimin ailesine konu gelince onlar anne baba ama benim aileme konu gelince değil gurbette yaşıyoruz kimsemiz yok özellikle benim arkadaşım bile yok tek eşim varbu durumda bana bu şekilde davranıyor lütfe. Bana akıl verin