Evet ben sizi cok iyi anladım aslnda..beni o kadar iyi anladınız ki gerçekten herkes eşimin açısından bakmış olaya ben taşmışım yani artık ne diye taşayım yoksa bu kadar
Evet ben sizi cok iyi anladım aslnda..beni o kadar iyi anladınız ki gerçekten herkes eşimin açısından bakmış olaya ben taşmışım yani artık ne diye taşayım yoksa bu kadar
Bakın sizi aşağılayan ben değil eşiniz.
Sadece şiddet değil diğer verdiğiniz tüm örneklere göre sevilmiyorsunuz.
Bunu kabul etmek zor olabilir,haklısınız ama bu şekilde daha çok yıpranacaksınız.
O dayak kelimesini de asla sizi rencide etmek,aşağılamak amacıyla kullanmadım. İstedim ki yaşadıklarınızı unutmayın,eşim dediğiniz adamın ne olduğunu görün. Maalesef siz beni yanlış anladınız.
Benim için sorun değil.
1 saat daha takılırım ben buralarda sonra ekranı kapatır giderim kendi dünyama,ama tüm bu sıkıntıların içinde yine boğulacak sizsiniz.
Tüm samimiyetimle söylüyorum ki Allahım yardımcınız olsun inşallah.
iyi eğlendiniz mi bari bunları yazarken. sadece örnek vermiştim her gittiğimiz yerde öyle demek istemiştim..
pekisiiiSeninle alakası olan bir durum degil ki.
Yani müze mevzusu ise eger konu bizimkiler de gitmez diye bir güzelleme yapıyoruz ne var yani, yapmayalım mı ?
hep ben diyorum zaten canım insan istiyor ki karşı taraf da hevesli olsunHergün bişey beklemekten vazgeç mesela. Haftasonu olunca hadi şunu yapalım bunu yapalım de. Haftaiçi yormadığın için adam haftasonu istekli olabilir.
tabiki inanırım canım ama biz sadece kayak yapsak rafting filan yapsak yeterevet ben yeni evliyken kocam işten gelir gelmez paraşütle atlamaya giderdik , yoorgunluk nedir bilmez ava giderdik bir ara atomu bile parçalamaya uğraştık inanır mısın
doğru belkide beklentimi çok yüksek tutuyorum bazı konularda ama en azından bir mesaj beklemek de mi çok yüksek bir beklentiİlişkiyi diri tutmak konusunu bence biraz yanlış algılamışsınız
Konunun geneli sert yorumlar olmuş ama ben o kadar kızamadım size =)
Düşündüğünüz şeyler sosyal medyanın öğrettiği sahte kalıplar
Ne çok aramak ne de çok gezmek ne de etkinliklerdir ilişkileri ayakta tutan, ha bunlar tuzu biberidir ama asıl olan paylaşabilmektir. Derdi, sorumluluğu, evinizi, yatağınızı. Evlilik bir yaşam biçimi önce bunu kabul edin, romantik diyaloglar ancak filmlerde yaşanıyor. Yaşadığımız hayat koşturması ve sorumluluğu bol türden, insanlara çok fırsat kalmıyor.
çok sıradan ve monoton bir evlilik olmuyor mu öylede
O da değil ama dediğim gibi eşinizi boğduğunuz için adamın içinden gelmiyor. Şahsen eşim bana bu kadar baskı yapsa benimde içimden gelmez. Baskı altında hissedilen birisinden sağlıklı hareket beklememek lazım.nedir peki akşam yemek yiyip uyuyup yatmak mı
öyle yapıcam bir de öyle deneyelim bakalım herkes farklı anlamış ama dediğiniz gibi amacım birlikte vakit geçirmeye çalışmak yemek ve uyku ve televizyon dışında tabikiiiEvet ben sizi cok iyi anladım aslnda..
bazı şeyleriniz cok abartı baskıcı ama onun harici eşinizde suclu bence.. ev iş arası dengeyi kurması lazm hergün gelip direk yatmakla sohbet muhabbet etmemekle dışarı cıkmamakla bütün hafta evlilik yürümez karsısndakide insan soncda siz bence benm söylediğim taktiği bir uygulayn
başlarda görmüştüm...konu sahibi eşinden şiddet mi görüyorsun ?
düşün bu halde evliliği kurtarmak için çaba içerisindeyim ben...Son sayfaları okumadan yazmıştım yorumumu
Şiddet konusuyla ilgili bilgim yoktu
İçerik silmek yasak olduğundan sözlerimi geri alıyorum diyorum
Şiddet varsa evlilik yok, olmayan evliliğe yapılacak yorum da yok, çok üzüldüm adınıza konu sahibi...
çok üzüldüm.. bir evililkte şiddet var ise o evlilik bitmiştir bence.. ne kadarda yama yapsan olmaz işte.. sökülür gider tekrarbaşlarda görmüştüm...
Haklısın, ama dediğim gibi eşinin üstüne çok gittiği için adam boğuluyor... Şimdi düşünüyorum da eşim bana surekli baskı yapsa ben yapacağımı da yapamam... Konusu o da değil aslında mesaj atmaması ayda bir pasta kesmemeleri... :)ama şöylede bir durum var çileklim =) düşün sene adam hergün eve geliyor yemegi yiyor yatıyor.. direk uyku modunda sohbet yok muhabbet yok..
bir gezme yok aktivite yok dogru düzgün .. bunlarnda olması gerekmez mi. sence ?
tamm işleri cok yogunddr eyvallah zaten diğer şeylerı cok abartı ama akşam bir bardak çay içip insan kocası ile sohbet etmek ister.. hergün olmasada haftada 1 2 kez gezmek birlikte birşeyler yapmak ister haksızmıyım ?
çalışıyorum yogunum die bunlar göz ardı edilemez edilmemeli karsısndaki kim olrsa olsun ev iş dengesini kuramamış bencede,konu sahibide iyice üstelemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?