Ee iyide bu adam çok yoğun çalışıyorsa elbet uyuyacak robot değilki bir yerde insan yani, işten geldiğinde film izleyelim diye diretiyorsan adam mecburi oturuyordur tv başına eee haliyle izlerken de uyuyor ister istemez...
Eşimde aynı şekilde işi yorucu akşam geldiğinde zaten yarı baygın halde üzerini değiştirip kendisini koltuğa attığı anda uyuyor ne diyeyim kalk uyuma gezmeye gidicez mi diyeyim uyurken bile elimi tutmaya çabalaması beni mutlu etmeye yetiyor fazla atraksiyona gerek yok...
Hafta sonları gidin gezmeye tozmaya yada illa bir nefes almak için kullandığı izinler olur o günleri değerlendirin...
Kutlamalar banada her zaman komik gelmiştir, arada bir tatlı küçük sürprizlere amenna ama yok bugün bana seni seviyorum dediğin günün yıl dönümü hadi pasta alalım, yok ilk elimi tuttuğun gün hadi kutlayalım, sevgililer günü hadi kutlama pfff inan çok sıkıcı...
Ayrıca mıç mıç ilişkiler için söylenen bir laf var "çok muhabbet tez ayrılık getirir" bknu çıkarmaya gerek yok evlilikte bile bazen resmiyet ciddiyet vs. İyidir iyi...