evet maalesef bitirmedik ve ilişkiyi kurtarmaya uğraşıyorum haylaBende şimdi öğrendim inan... Çok şaşırdım, eşinden öyle bahsetmiş ki sanki tek sorun ayda bir pasta kesmemeleri ve gun içinde mesaj atmaması. Adam ağır odun çıktı haberimiz yok...
yazıyorum cevap yok onu napıcaz..e siz yazın..
beni bile daralttınız adam haklı..
aynen öyle.. bu konu altına şiddeti bilerek yazmadım herkes oraya yoğunlaşıyor diyeaynen öle konuyu tamamen değiştirir şiddet olayı..şiddet eğilimli bir insan aramamıs sormamış eve gelmiş yatmış cok da önemli değil aslnda herşey beklenir.. kızcagızda hala ilgi alaka bekliyor birşeyler bekliyor düzelir mi umudu ile.. ama haşmetbeyimiz cok yogun çalışıyor .. o haklı güya..
Neden? Biraz daha dövsün diye mi ?evet maalesef bitirmedik ve ilişkiyi kurtarmaya uğraşıyorum hayla
Şiddet varmış yeni gördüm. Siz bu adam için neden bi seyler yapma derdine düşüyorsunuz ki ? Ne hali varsa görsün. Siz kkendinizde arayın mutluluğu.Fazla boguyosunuz . Okurken daraldım.
En önemli konunuz şiddet olmalıydı ama değil mi ? Hala devam ediyor mu şiddet olayına ?aynen öyle.. bu konu altına şiddeti bilerek yazmadım herkes oraya yoğunlaşıyor diye
amin inşallah.. onu terketmediğim için bana minnet duyması gerekirken hayla başıma gelenlere bakın ...eminim ki hiç kolay değildir, sen yinede kurtarmak istiyorsun evliliğini gördüğüm kadarıyla da çözüm arıyorsun, Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder ne diyelim üzgünüm
boşanmaya da korkuyorum ama kendi içimde e napıcam ben o zaman..Ay bencede bırakın ne hali varsa görsün ! Şiddet olayını bilmiyordum ben soylemediniz çünkü en başta... Böyle kazma birisi için ayda biri bırakın senede bir bile pasta kesmem
istediğim küp küp altın kasa kasa mücevher değil sadece biraz ilgi ve sevgi, alakaFazla boguyosunuz . Okurken daraldım.
Neden o zaman gerekeni yapmadınız ? Canınıza kastınız mı var ? Adam saf odun, neden hala bişeyler bekliyorsunuz ki ? Salın ipini ne hali varsa görsün... Önce o uğraşsın ne diye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz !evliliğin ilk aylarında hiç anlaşamazdık o dönemlerama şuan öyle bir şey yok.. tabi bende çok kışkırtmamaya çalışıyorum kendimce off
İçinizde boşanmak arzusu var mı ? Kaç yıllık evliydiniz ?boşanmaya da korkuyorum ama kendi içimde e napıcam ben o zaman..
ya inanın o kadar saçma sapan şeyler ki... tartışmalar hep büyüyor büyüyor bana lafı yetişmeyince yapıyordu.. aileler girdi araya kaç kez heba olduk inanınNeden dövdü sizi ???!!! Hangi hakla hangi kafa ile size el kaldırdı acaba merak ettim ! ?
hayır tabiki ama boşanamıyorum boşanmak korkutuyor beni bilmiyorum..Neden? Biraz daha dövsün diye mi ?
Bütün konunuzun özeti bu cümle cümle olmuş aslında. Hayatınızın odağında eşiniz olursa, başka uğraşınız olmazsa böyle olur malesef... Tek tek cevap verirsem;hayatımın merkezine onu koymuşum
kendimle nasıl arayabilirim ki mutluluğuŞiddet varmış yeni gördüm. Siz bu adam için neden bi seyler yapma derdine düşüyorsunuz ki ? Ne hali varsa görsün. Siz kkendinizde arayın mutluluğu.
hayır devam etmiyor şuanki gündemimiz de bu saçma sapan şeyler işte..En önemli konunuz şiddet olmalıydı ama değil mi ? Hala devam ediyor mu şiddet olayına ?
Tek boşanan siz olmayacaksınız, kimse size dul gözü ile bakmayacak, ayrıca kimseye evlenip ayrıldığınızı ilan etmek zorunda değilsiniz....hayır tabiki ama boşanamıyorum boşanmak korkutuyor beni bilmiyorum..
Gerçekten eşinizi seviyor musunuz ?kendimle nasıl arayabilirim ki mutluluğuboşansam kurtulsam.. en güzel yıllarım mahvolacak bu seferde herkes dul gözüyle bakacak bu yüzden evliliği kurtarma çabası daha cazip geliyor bana
ben hiç konuşmasam mı sizce ne dersiniz bana yanaşınca da konuşmıyım nasıl fikir kendi halimde takılayım bu seferde çok yanlız hissederim diye korkuyorumNeden o zaman gerekeni yapmadınız ? Canınıza kastınız mı var ? Adam saf odun, neden hala bişeyler bekliyorsunuz ki ? Salın ipini ne hali varsa görsün... Önce o uğraşsın ne diye kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?