Eşimle Sorunlarımız Var

Herşey mükemmelmiş gibi neden bir de bebek? Şimdi seviyorum dersiniz sonra cocugum babasız kalmasın dersiniz sonra kardeş gelir flan filan.
Benim annemle babam arasında şiddetli geçimsizlik vardı boşandılar babam 2.evliliğini yaptı beni yurda verdi ben yurtta büyüdüm bi yaştan sonra babasizlik bence bir sorun değil Böyle bi babası olmasındansa babasız büyümesini tercih ederim evet sorunlarımız var seviyorum ama cahil bi insan değilim işi gücü olmayan ekonomik özgürlüğü olmayan biride değilim ben kendinede çocuğunada bakabilecek bir kadınım

Tam aksine okudum ve şuan memurum ekonomik özgürlüğü olan birisiyim

Eşiniz haklı
Benim de düşük yaptığında bile hiç ilgilenmediğim ve hatta eski sevgilimle görüşmeye devam etmeme göz yuman bir karım olsa ve yeniden benden çocuk yapma fikrini göze alsa kendi düşen ağlamaz der karaktersizliğime devam ederim. Ne de olsa bu karım için sorun değil.

Tabikide hayır tepki verdim kavga da ettik bir sürü şey yaşandı daha sonrasında ev işlerini yapmamaya başladım evden dışarı çıkmaz oldum sonra düzeldi bir ara herşey sonra yine bozuldu

Tam aksine okudum ve şuan memurum ekonomik özgürlüğü olan birisiyim
Son cümlemi dikkate almissin sadece. Baska seyler de yazdim. Lise mezunu yazdigi icin devam etmedin diye düşündüm. Evlenmekte niye bu kadar acele ettin? Daha olgunlasmamissin. Ergenlik döneminden cikma yaşı bile 21 yaş. Keske biraz bekleseydin.

Beni bu şekilde suçlayarak ya da aşağılayarak nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamadım ama bu sizin fikriniz ve saygı duyuyorum ama uslubunuza dikkate ederseniz sevinirim önceki yazılan mesajları cevapları okuyup ona göre yorum yaparsanız daha yerinde olur

Tabikide hayır tepki verdim kavga da ettik bir sürü şey yaşandı daha sonrasında ev işlerini yapmamaya başladım evden dışarı çıkmaz oldum sonra düzeldi bir ara herşey sonra yine bozuldu
Ev isi yapmayarak duzelmez kocanin yanlislari. Buyuk bir ders vermeliydin ödü kopmaliydi ki bir daha tekrarlamaktan korksun.

Asagilamamis, kocanin gozunden nasil göründüğünü kendi gibi anlatmis.

Bilmem sevdim ve yurtta büyüdüm ben annemle görüşüyoruz ama annem 2. Evliliğini yapmıştı onun hayatına dahiĺ olmak istemedim kendi hayatim olsun kendim bir yuva kurayım istedim ama yanılmışım

Bunlar gerçeklerin ama. Sana bunu yumuşak ifade eden de olacak, dann diye söyleyen de. Ama değişmeyecek birşey varsa, bunların senin gerçeklerin olduğu.

Benimle aynı düşüncede olan birilerini görmek ne güzel

Cocuk evlilik kurtarmaz
Boşanmamakla hata etmissiniz

Bilmem sevdim ve yurtta büyüdüm ben annemle görüşüyoruz ama annem 2. Evliliğini yapmıştı onun hayatına dahiĺ olmak istemedim kendi hayatim olsun kendim bir yuva kurayım istedim ama yanılmışım
Zaten iyi anne baba olsalar yurda mi verirlerdi seni? Ah canim ah kuzum keske evliliginin basindan beri seni tanisaydim. Komsu olsaydik da gözünü açsaydım. Esinin bu tavri da ailenin olmamasindan kaynaklaniyor.

Benimle aynı düşüncede olan birilerini görmek ne güzel
Yavrum ihanet bittiyse diyor, benimle ayni dusuncede olan birini gormek guzel diyorsun. Ihanet biter mi? Bitmesi ihanetin kötülüğünü azaltir mi? Hele de affedilmiş ihanet, tekrarlanmaktan vazgecilir mi? Affetmissin, adam korkmuyor ki. Kaybederim evi terkeder bosaniriz demiyor. BIR DAHA YAPARSAM YINE AFFEDER diyor.

Aşağılamak ? Aşağılamak benim yaptığım şey değil kocanızın size yaptığı şey oluyor. Sizinle evliyken eski sevgilisi ile görüşmek gibi.
Ayrıca derdinizi yazdığınız ilk mesajınıza bakarak cevap yazıyorum, aralardaki konuşmaları okumak zorunda değilim ki. Ilk mesajı eksik yazdıysaniz benim sorunum değil.
Bu alınganlığı eşinize gösterin bence, her şeye rağmen senin yanındayım karnımda çocuğumuzu taşıyorum ve sen bana böyle mi davranıyorsun diye sorun.

İhanetin bittiğini de hiç sanmıyorum. Adam artık yakalanmıyordur, delilleri iyi saklıyordur, 2.telefon falan yapmıştır. İşe gidiş geliş saatleri hakkında yalan söylüyordur, Haydar ile buluşacaz diye çıkıyordur evden falan.

Ulan varya ..... benim cocuhum yokken hamilede degulken calisiyordum aonucta o kazandigim parayi esimle yiyiyoruz calisiyorum diye cocugu erteliyoruz diye sinir oluyordum ve evle hic ilgilenmiyordum esim hic bir sey diyemiyordu . Hatta bana yardim bile ediyordu . Madem calisiyorum her seyle o da ilgilenecek . Bir de guvensizligin ustune hamie olmaniz uzucu yarin ne olacagi belli olmaz o tatli minik bebise yazik . Her seyin zamani vardi acele etmeseydiniz keske . Yas kac bilmiyorum ama .

Yaşı o kadar küçük ki bunlari akil edemiyor. Cok üzüldüm çok. Anne babaya bak evlenmis hayat kurmuslar. Bu kiz ne yasiyor nasil bir hayati var diyen yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…