Vala bendeŞu durumda göz göre göre neden hamile kaldığınıza takıldım ben?
Belki salaklık diyebilirsiniz ama ben eşimi hâlâ seviyorum ve sevdiğim içinde kendimden nefret ediyorum bazen ,hamile kalmamsa planlı bir şey değildiŞu durumda göz göre göre neden hamile kaldığınıza takıldım ben?
O kadın evli olduğunu biliyordu tabiki de ve daha önce dusukyaptigim için hamileligim riskli doktor bana kendini yorma her fırsatta istirahat et dedi bunu eşimin yanında söyledi ki ben yine elimden geldiğince evin işlerini yapmaya çalışıyorum ise sabah 8 buçukta geliyorum 5bucumta çıkıyorum eve gidince ancak yemek yapabilecek kadar bir enerjim oluyor beni hicanlamiyor o kadar hatasına rağmen ben onun yanında kaldım sevmekten vazgeçmedim neden o benim eksikliklerini benim yüzüme vuruyor anlamıyorumCanım sen haklısın tabikide ne amaçla konuşuyor ki eski sevgilisi ile inanılmaz sinir oldum ya ne demek eski sevgili ile konuşmak ne biçim bi kadın ayrıca o konuşan eski sevgili evli olduğunu bilmiyormu kendini boşa suçluyorsun önce o adam sana karşı olan evlilik bağı görevini yerine getirsin bide hamileymişin kendi yapsın bi zahmet ev işlerini eski sevgilisi ile konuşana kadar
Anlıyorum. Ama seviyorum diye kendini bu kadar ezdirme canııım. Böyle olmaz ilerde daha çok üzülürsün. Tepkilerini göster bence.Belki salaklık diyebilirsiniz ama ben eşimi hâlâ seviyorum ve sevdiğim içinde kendimden nefret ediyorum bazen ,hamile kalmamsa planlı bir şey değildi
O kadın evli olduğunu biliyordu tabiki de ve daha önce dusukyaptigim için hamileligim riskli doktor bana kendini yorma her fırsatta istirahat et dedi bunu eşimin yanında söyledi ki ben yine elimden geldiğince evin işlerini yapmaya çalışıyorum ise sabah 8 buçukta geliyorum 5bucumta çıkıyorum eve gidince ancak yemek yapabilecek kadar bir enerjim oluyor beni hicanlamiyor o kadar hatasına rağmen ben onun yanında kaldım sevmekten vazgeçmedim neden o benim eksikliklerini benim yüzüme vuruyor anlamıyorum
Gösteriyorum ama artık çok yoruldum neden bunu yapıyor anlam veremiyorumAnlıyorum. Ama seviyorum diye kendini bu kadar ezdirme canııım. Böyle olmaz ilerde daha çok üzülürsün. Tepkilerini göster bence.
Haklisinizdir belkide peki ne yapmam gerekiyorÇünkü seni değil hala eski sevgilisini seviyoKusura bakma bunu görmemek için kör olmak gerekir.
Şu durumda göz göre göre neden hamile kaldığınıza takıldım ben?
Haklisinizdir belkide peki ne yapmam gerekiyor
Canım bende hamilesin üzülürsün diye soramadım ama eşinin sana olan sevgisinden eminmisin çok büyük bi haksızlık var ortada çok zor bi durum Allah yardımcın olsunGösteriyorum ama artık çok yoruldum neden bunu yapıyor anlam veremiyorum
Korunmadan sevişip hamile kalinca da plansız oldu'nun arkasina sığınmak çok anlamsız. Planlanmiyorsa korunulur. Ilkini de mi planlamadiniz? Aldatan koca var, aldattığını biliyorsunuz, baskici yardimsever degil anlayisli degil. Yine de korunmayayim ya bir sey olmaz kafasi... bu aileye cocuk getirmek çok bencilce. Siz daha 10 aylikken bu haldesiniz. 10 aylik evliler birbirinin gözünün icine bakar. Siz ileride bosanmamak icin bir sebep yaratmissiniz hamile kalarak.Belki salaklık diyebilirsiniz ama ben eşimi hâlâ seviyorum ve sevdiğim içinde kendimden nefret ediyorum bazen ,hamile kalmamsa planlı bir şey değildi
Sevdiğini söylüyor ama böyle yapınca inanası gelmiyor insanınCanım bende hamilesin üzülürsün diye soramadım ama eşinin sana olan sevgisinden eminmisin çok büyük bi haksızlık var ortada çok zor bi durum Allah yardımcın olsun
neden tekrar gebelik düşündünüz hala aklında birileri varken ,ben güvenemezdimMerhaba 9 aydır evliyim.Esimle ilk aylar bir problemimiz yoktu .Ben bütün sorumluluklarını yerine getiren bir kadındım.Daha sonra ben düşük yaptım ve depresyona girdim bu.yetmezmis gibi bide eşimin evlendigimizden beri eski sevgilisiyle telefon aracılığıyla görüştüğünü hatta düşük yaptığım gün bile eski sevgilisini aradığını öğrendim.bir sürü kavga kıyamet cıktı tabi.bu olaydan sonra eşime karşı yaklaşımım değişti ve ev işlerini aksatmaya onemsememeye başladım.aradan zaman geçti biraz düzelir gibi olduk şuan 2 aylık hamileyim ve 1 ay önce ise basladim.bugun kavga ettik telefonda yok eve geldiğinde ev temiz değilmiş ben anlayissizmisim bağırdı çağırdı hamileyim ve gerçekten ise gelmek bile çok zor geliyor benim için bulantılarım var ve eşim hiç yardımcı olmuyor benim eskisi gibi olmamı bekliyor benden sizce ne yapmalıyım kim haklı ben işin içinden çıkamıyorum o kadar şeyden sonra eskisi gibi mi kalmaliydim
Hatayı bu adamı ısrar kıyamet baba yaparak yapmışsın.Merhaba 9 aydır evliyim.Esimle ilk aylar bir problemimiz yoktu .Ben bütün sorumluluklarını yerine getiren bir kadındım.Daha sonra ben düşük yaptım ve depresyona girdim bu.yetmezmis gibi bide eşimin evlendigimizden beri eski sevgilisiyle telefon aracılığıyla görüştüğünü hatta düşük yaptığım gün bile eski sevgilisini aradığını öğrendim.bir sürü kavga kıyamet cıktı tabi.bu olaydan sonra eşime karşı yaklaşımım değişti ve ev işlerini aksatmaya onemsememeye başladım.aradan zaman geçti biraz düzelir gibi olduk şuan 2 aylık hamileyim ve 1 ay önce ise basladim.bugun kavga ettik telefonda yok eve geldiğinde ev temiz değilmiş ben anlayissizmisim bağırdı çağırdı hamileyim ve gerçekten ise gelmek bile çok zor geliyor benim için bulantılarım var ve eşim hiç yardımcı olmuyor benim eskisi gibi olmamı bekliyor benden sizce ne yapmalıyım kim haklı ben işin içinden çıkamıyorum o kadar şeyden sonra eskisi gibi mi kalmaliydim
Hallettik sanıyordum ve planlı değildi beklenmedik bir hamilelikti umarım düzelirHamilesiniz sizi uzmem6 istemem ama
Eski sevgilisiyle görüştünü bile bile o kadar sey atlatmisken neden hamile kaldınız..
Keske sorunlarınızı halletseydiniz önce..
Üzülen yine siz olursunuz diye söylüyorum..
Umarım düzelir sorunlarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?