Eşimle Sorunlarımız Var

Hazal1006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
26
7
1
23
Merhaba 9 aydır evliyim.Esimle ilk aylar bir problemimiz yoktu .Ben bütün sorumluluklarını yerine getiren bir kadındım.Daha sonra ben düşük yaptım ve depresyona girdim bu.yetmezmis gibi bide eşimin evlendigimizden beri eski sevgilisiyle telefon aracılığıyla görüştüğünü hatta düşük yaptığım gün bile eski sevgilisini aradığını öğrendim.bir sürü kavga kıyamet cıktı tabi.bu olaydan sonra eşime karşı yaklaşımım değişti ve ev işlerini aksatmaya onemsememeye başladım.aradan zaman geçti biraz düzelir gibi olduk şuan 2 aylık hamileyim ve 1 ay önce ise basladim.bugun kavga ettik telefonda yok eve geldiğinde ev temiz değilmiş ben anlayissizmisim bağırdı çağırdı hamileyim ve gerçekten ise gelmek bile çok zor geliyor benim için bulantılarım var ve eşim hiç yardımcı olmuyor benim eskisi gibi olmamı bekliyor benden sizce ne yapmalıyım kim haklı ben işin içinden çıkamıyorum o kadar şeyden sonra eskisi gibi mi kalmaliydim

Canım sen haklısın tabikide ne amaçla konuşuyor ki eski sevgilisi ile inanılmaz sinir oldum ya ne demek eski sevgili ile konuşmak ne biçim bi kadın ayrıca o konuşan eski sevgili evli olduğunu bilmiyormu kendini boşa suçluyorsun önce o adam sana karşı olan evlilik bağı görevini yerine getirsin bide hamileymişin kendi yapsın bi zahmet ev işlerini eski sevgilisi ile konuşana kadar

O kadın evli olduğunu biliyordu tabiki de ve daha önce dusukyaptigim için hamileligim riskli doktor bana kendini yorma her fırsatta istirahat et dedi bunu eşimin yanında söyledi ki ben yine elimden geldiğince evin işlerini yapmaya çalışıyorum ise sabah 8 buçukta geliyorum 5bucumta çıkıyorum eve gidince ancak yemek yapabilecek kadar bir enerjim oluyor beni hicanlamiyor o kadar hatasına rağmen ben onun yanında kaldım sevmekten vazgeçmedim neden o benim eksikliklerini benim yüzüme vuruyor anlamıyorum

Belki salaklık diyebilirsiniz ama ben eşimi hâlâ seviyorum ve sevdiğim içinde kendimden nefret ediyorum bazen ,hamile kalmamsa planlı bir şey değildi
Anlıyorum. Ama seviyorum diye kendini bu kadar ezdirme canııım. Böyle olmaz ilerde daha çok üzülürsün. Tepkilerini göster bence.

Çünkü seni değil hala eski sevgilisini seviyo Kusura bakma bunu görmemek için kör olmak gerekir.

Gösteriyorum ama artık çok yoruldum neden bunu yapıyor anlam veremiyorum
Canım bende hamilesin üzülürsün diye soramadım ama eşinin sana olan sevgisinden eminmisin çok büyük bi haksızlık var ortada çok zor bi durum Allah yardımcın olsun

Belki salaklık diyebilirsiniz ama ben eşimi hâlâ seviyorum ve sevdiğim içinde kendimden nefret ediyorum bazen ,hamile kalmamsa planlı bir şey değildi
Korunmadan sevişip hamile kalinca da plansız oldu'nun arkasina sığınmak çok anlamsız. Planlanmiyorsa korunulur. Ilkini de mi planlamadiniz? Aldatan koca var, aldattığını biliyorsunuz, baskici yardimsever degil anlayisli degil. Yine de korunmayayim ya bir sey olmaz kafasi... bu aileye cocuk getirmek çok bencilce. Siz daha 10 aylikken bu haldesiniz. 10 aylik evliler birbirinin gözünün icine bakar. Siz ileride bosanmamak icin bir sebep yaratmissiniz hamile kalarak.

Hamilesiniz sizi uzmem6 istemem ama
Eski sevgilisiyle görüştünü bile bile o kadar sey atlatmisken neden hamile kaldınız..
Keske sorunlarınızı halletseydiniz önce..
Üzülen yine siz olursunuz diye söylüyorum..
Umarım düzelir sorunlarınız

neden tekrar gebelik düşündünüz hala aklında birileri varken ,ben güvenemezdim

Hatayı bu adamı ısrar kıyamet baba yaparak yapmışsın.

Hallettik sanıyordum ve planlı değildi beklenmedik bir hamilelikti umarım düzelir

Yazdiklarınizdan yola cikarak cevap verecegim. Oncelikle allah yardimcin olsun.
Ilk baslarda mutluyduk derken bile kendini kandiriyorsun. Esin en basindan beri eski sevgilisiyle konusuyormus. Konuşan buluşur, buluşan... devam eder sonu yok bence ne demek ya?! Siz eski sevgilinizle konussaniz adınizi her yerde karalayip eziyet ederler daha neler yani lütfen kör olup kendinizi kandirmayin aldatmak icin illa cinsel munasebete gerek yok bu yaptigi bile igrencken bir de sizi hamile halinizle el ustunde tutacagna is yaptiriyor yaptiginiz isi de begenmiyor.
Boyle insanin kocaligindan ne olur babaligindan ne olur? Seviyorum deyip gozunuzu kaparsaniz geleceginizi karartirsiniz kimse vazgecilmez olamaz.
Kendi degerinizi kendiniz belirleyin. Eger esiniz hatalarindan arınabiliyorsa sizden af dileyip soz verip saglikli dusunmek ve sans vermek icin nedeniniz olabilir. Ama yok bu ihanete hödüklüģe devam edecegim diyorsa o evde degil ona hizmet etmeniz vs onu eve almanız bile hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…