• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sorunlarım var. Bana da bir akıl veren olur mu?

freelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
34
15
88
merhaba arkadaşlar

ben 3,5 yıllık evliyim ve 21 aylık bi kızım var. eşimle severek evlendik doğum yapana kadar harika bi ilişkimiz vardı ama nolduysa doğum yaptım herşey tersine döndü...benden uzaklaştı bir anda...kızımla eviyle inanılmaz ilgili bir insan ..hiç dışarı hayatı yoktur evden işe işten eve kalan bütün zamanlarını evde geçirir ama bana karşı sanki bi arkadaş gibi ...aşk heyecan göremiyorum artık ve bu ilgisizliği ister istemez sorun oluyor benim açımdan. kadın ruh hali iştee sebebsiz kavgalar ..defalarca konuştum haklısın özen göstereceğim diyor ama yine aynı..maalesef aramızdaki cinsellikte bitmek üzere...(( (bu arada doğum sonrası hiç bırakmadım kendimi ve doğum yapar yapmaz eski kiloma döndüm))) konuşuyorum anlatıyorum neden böle diye iş çocuk stres gibi nedenlerin arkasına sığınıyor.. beni sevdiğini dile getiriyor ama ben o sevgiyi artık hissedemiyorum...benim için sevgi bi dokunuş bi bakış benim ihtiyaçlarımı karşılaması değil... bana kötü davranan bi insanda değil ama üzülüyorum işte yaaa ilgi bekliyorum ilgii..ne yapmalı kk nın akıllı hatunları bana bi akıl..çok yıpratıyorum kendimii

ablacım ben bekarım bu işlerden anlamam ama böyle sorunlar varken yani aranızda soğukluk varken senin şuan aranızdaki bu soğukluğu aşman adına eşinin yanında olman daha doğru olmaz mıydı? yanlış anlama bu negatif bir eleştiri değil... ama gerçekten merak ediyorum ben....
Umarım hakkınızda hayırlısı olur... stresli bir dönemdedir belki eşiniz.. bende çok ilgi isterim ama erkeklerin genelinin doğasında yok bence ilgi gösterme kabiliyeti.. üzülmeyin lütfen mutlaka o da sizin üzülmenizi istemiyordur.. bu durumun çözümü biraz zaman ve eşinizin üstüne gitmemek sanırım.. o malum konudada bence siz ısrarcı ve teşvik edici olmalısınız:) umarım her şey güzel olurr:):)

Psikolojik olabilir bazı erkeklerin eşinin doğumundan sonra çocuğumun annesi yaklaşamam dokunamam sendromu yaşadıklarını biliyorum ama napılır bi uzmana danışmak lazım..Birde Doğum yaparken yanınızda mıydı ? Bu bazı erkekleri cinsellikten soğutabiliyor..
Üzme kendini, belki gerçekten sana söylemediği büyük bi sorunu vardır bu nedenle kafası dolu olabilir..

bence stilinizi değiştirin.

saç rengi makyaj giyim falan..

seksi kıyafetler giyip biraz deneyin. herşeye ayrı bir özen gösterin.

size kolay gelsin.

cnm evlilik danışmanından yardım almayı deneseniz

Her ne kadarda sen simdi desenki, ben dogumdan sonra hic degismedim ayniyim vs. vs. bunun öyle olmadigni biliyorsun arkadasim...sadece fiziksel olarak degil piskolojik acindan bakarsak acayip bir degism yasiyoruz bana göre:delphin:

Bir Kadin Anne olduktan sonra Kocasi ikinci plana geciyor helede ilk zamanlar!! Istesende istemesende iliskine ve esine her zaman vakit ayiramiyorsun, eski ilgin alakan olmuyor kocana, sahsi görüsüm..!!:kahve:
Bunu eslerimizde hissediyor ve bir zaman sonra bizi Kadin olarak degil sadece cocuklarinin Annesi gibi görmeye basliyor...esinle konusstugunda gerekce olarak cocugun stressi demis, yani bir bakima dogru söylüyor aslinda....:delphin:

Tabikide yine esinle ilgileniyor sevgini gösteriyorsundur, esinde seni seviyor zaten söyledigi gibi, lakin simdi ikinizin sevgisini bölen biri var, Kiziniz.a.s...esin belkide eskiden sana verdigi sevgiyi ilgiyi simdi kizina verdigi icin, sanada ilgi sevgi göstermeye ihtiyac duymuyor....:delphin:

Takma bu kadar bence ecer bu durum canim, cocugnuz cok kücük henüz...:teselli:

Sevgi ve ilgi farklı şeyler biraz. Bazı erkeklerde ilgi biraz kaybetme korkusuna odaklanmıştır. Yani karşısındakini kaybetmekten korktuğu sürece ilgisini hep üzreinde tutar. Ne zaman ki artık kaybetmeyeceğinden emin olur o vakit ilgisi azalır göremezsiniz. Sevgi değişmez, sever anlar, görür, hissedersiniz. Ama ilgi başka şey. Anlatmaya çalıştığınız şeyi çok iyi anlıyorum. Ama bazı erkeklerde bu var. Çocuk sahibi olduktan sonra eşini artık çocuğunun annesi olarak görüp, ilişkideki heyecanı öldürebiliyorlar. Yani artık bir rahatlama oluyor belki de. Eşiniz sizi seviyor eminim ama bu boşvermişlik te doğru değil. Bunun ne sizinle ne de doğan çocuğunuzla ilgisi yok. Tamamen eşinizin evlilik ve çocuk sahibi olma konularına bakış açısıyla alakalı bu. Kendinizde eksiklik aramayın öyle bir şey değil bu. Konuştuğunuz halde değişmiyorsa böyle kabul edeceksiniz korkarım ki. Zira en canlı örneği benim. Evini ihmal etmez, sever ama yıllardır iki arkadaş hatta cinselliği de saymazsak kardeş gibiyiz. Zamanla ilgi eksikliği cinselliği de öldürüyor kadın açısından. Dikkatli olun ve siz kafanıza takmayın böyle kabul edin. Değişip çaba gösterirse gösterir, emek vermezse zaten yapacak bir şey yok. Zorla ilgi çekemeyiz. Tamamiyle kişilik yapısıyla alakalı. Size naçizane önerim bir evlilik danışmanından yardım almanız geç olmadan. Mutlu yarınlar dilerim canım.

tabir biraz denyoca olacak emmee diyecegim odur ki; gösterip vermiycen :CüvCüv:
tarzını değiştir, kılıgına kıyafetine cok daha fazla dikkat et
giy babydolleri salın evin içinde sositososito
daha dişi ol, daha alımlı, daha bakımlı ama yüz verme ona sırnaşma
bi süre sonra aklına gelecektir erkek oldugu merak etme sen :smiley-cool:

Erkek olduklarını değil, eşinin kadın olduğunu unutuyorlar gurbaacım :)

Erkek olduklarını değil, eşinin kadın olduğunu unutuyorlar gurbaacım :)
tamam işte itinayla hatırlatılır diyicek hatun da sositososito

ben hep ne derim
bizim kadınlarımızın en büyük yanlışıdır eve coluga cocuga adamak kendilerini...
yahu bırakın haftada 1 temizlik yapin, cocuk aglasın azicik ölmez, her gün yemek yapmak zorunda da değilsiniz, cikin disarda yiyin arada batmazsınız korkmayın :delphin:
atmayın asla hiçbişi için kendinizi ikinci plana :smiley-cool:
bugun o ağlamasın diye kocanızı ihmal edip üzüntülere gark oldugunuz evladınız yarın el kızı/el oglu için sizinle iplerini koparıyor naber kaydirigubbakcemile2
hiç mi ders almıyoruz yahu şurda açılan konulardan mirmirmirmir

her gün yemek yapmak zorunda da değilsiniz, cikin disarda yiyin arada batmazsınız korkmayın :delphin:
len kermit her lafın iyi güzelde şu cümle sana yakışmadı...
ne insanlar var evinde doğru dürüst tencere kynamayan...
yada dışarıda yiyieceği bir akşam yemeği parasıyla 1 hafta 10 gün idare eden...:1no2:

bende gurba gibi düşünüyorum olması gerken bu dank ettirmeli erkeklere

len kermit her lafın iyi güzelde şu cümle sana yakışmadı...
ne insanlar var evinde doğru dürüst tencere kynamayan...
yada dışarıda yiyieceği bir akşam yemeği parasıyla 1 hafta 10 gün idare eden...:1no2:
ona bakarsan ev bulamayıp sokakta yatanlar da var çitloşum :delphin:
dışarıda yemek yeyin derken gidin bol yıldızlı bi otelin rest. yiyin dimiyoz herhal kaydirigubbakcemile
o gün yemek yapmak icin harcıyacagın elektrik su tüp malzeme vb. gibi şeylerin toplam tutarını geçmeyecek bir menuyle de halledilir bu iş cokacimcoook

gidin balık ekmek yiyin kaç para allasen :lepi:

Gurbaacım konu erkeğin ihmal edilmesi değil. Yahu naparsan yap adamlar belli bir saatten sonra karısını sevgili olarak görmekten vazgeçiyor işte. Hepsi olmasa da çoğu böyle. Sen onca emeği çekersin, giyin süslen püslen, eskiden sana şiirler yazan adamın aklına sadece seni yatak odasına götürmek gelir. kaydirigubbakcemileYalancı romantik dizisini hiç mi izlemyosunuz. Tipik evli erkek modeli. İstisnalar da vardır elbet.
Hem bu nasıl bakış açısı anlamıyorum. Neden ilişkiyi ille de kadın canlı tutmak zorunda. İlişkiyi iki kişi yaşar. Sevgi, aşk iki kişiliktir. Erkek salsın kendini, kadın koştursun dursun. Oh ne ala memleket.:enbuyukkk:

genelde duyduğum kadarıyla doğumdan sonra yaşanan bi sorun bu.
ama bence burda bazen kadınlarında hatası olabiliyo.zira çocuklarına tamamen kendilerini adayıp eşlerini ikinci plana atabiliyorlar.kaydirigubbakcemile
sen eşinle konuşmak yerine daha çok hareketlerin ve tavırlarınla konuşmalısın bence.
çünkü erkeklerin kafa biraz zor bastığı için kestirme yolu kullan canım:smiley-cool:

ben şunu bilir şunu söylerim kaçan baluk kovalanır...biraz umursama ilgisizliğini filan birazda kendinle ilgilen biraz psikolejini düzelt bakalım...akıl vermek değil ama nacizana tavsiye ozaman bakın nasıl divane olcak bu hep böyle çünkü...

sanırım eşinle alakalı değilde senlede alakalı bazı problemler war.bence bu durumu fazla kafana takmamalısın.madem problem yok akışıına bırak ve daha feminen ol...

sebep doğum bence..senin eş olman dışında artık bi annede olman..
bu dönem bence çok bakımlı ol..kadınlığını daha bi öne çıkar..süslü püslü karşılamaya çalış eşini...
bide doğum normal doğummu onun da yarattığı bazı uzaklaşmalar olabilir..

canım sende hiç bir problem yok...
eşinin gösterdiği davanışlar klasık erkek sendromu davaranışları....,
o yuzden bunları fazla sorun etme..
sen yeterkı alımlı ol kadınlığnı dişiliğini kullan oka

Gurbaacım konu erkeğin ihmal edilmesi değil. Yahu naparsan yap adamlar belli bir saatten sonra karısını sevgili olarak görmekten vazgeçiyor işte. Hepsi olmasa da çoğu böyle. Sen onca emeği çekersin, giyin süslen püslen, eskiden sana şiirler yazan adamın aklına sadece seni yatak odasına götürmek gelir. kaydirigubbakcemileYalancı romantik dizisini hiç mi izlemyosunuz. Tipik evli erkek modeli. İstisnalar da vardır elbet.
Hem bu nasıl bakış açısı anlamıyorum. Neden ilişkiyi ille de kadın canlı tutmak zorunda. İlişkiyi iki kişi yaşar. Sevgi, aşk iki kişiliktir. Erkek salsın kendini, kadın koştursun dursun. Oh ne ala memleket.:enbuyukkk:

canım sana katılıyorum..
evet ya neden ilişkiyi kadın canlı tutumak zorunda onuda analamıyorum..
erkek ilgisiz olur kadından suç bulunur...
erkek aldatır kadın suçlu olur...
ohhhhh ne ala...:oklava:
erkek benım ateşımı yakamadıktan sonra ben onun erkekliğine..................:delphin::delphin:

Back