Eşimle sorun yaşıyorum sanırım.

Tatli dille ikna etmeye calisin o zaman. Yeni bir doktora gidin.

Çok sevindim, bazen dile getirmedikce, kendi hislerimizin bile farkında olmuyoruz, değil ki karşımizda ki insanın duygularını bilelim. Arkadaş gibiydik dediğiniz için, kendimle bağ kurdum. Evlilikte arkadaşlık, hisleri açıkça paylaşmak o kadar önemli ki Esiniz çok haklı, siz ne kadar iyi olursanız, çocuğunuza o kadar yararlı olacaksınız. Lütfen, bundan sonra, içinizde biriktirmeden paylaşın. Birikince, üslup değişiyor, söylenenler, aslında söylenmek istenenler anlamını yitiriyor. Çok mutlu olun

Çok teşekkür ederim. Hepimiz mutlu olalım inşallah.

Şey dikkatimi çekti "ben onla pasta yapmak,film izlemek,dışarı çıkmak istiyorum" yazmışsınız.Ama cinsellik istemediğinizi de belirtmiştiniz Siz eşinizle karı koca olmak değil kanka olmak istiyorsunuz.

Anlattıklarınızdan size değer veren bir eşiniz olduğunu gördüm, ama sürekli hastalık, sürekli bir şeylerden şikayet karşı tarafı maalesef eşimiz de olsa bunaltıyor, bir zaman sonra karşı tarafı sürekli olumsuz, şikayet halinde görmek insanı kendi kabuğuna çekerek; bir şeyleri düşünmeye itiyor, mesela şu dikkatimi çekti corona olmak sanki eşinizin yüzünden gibi tat koku olayında bile her gün her yemekte şikayet ediyormuşsunuz, zaten bu tarz bir tavıra kim dayanabilir ki, cinsellik te çok az diyorsunuz e adamın arkadaş, dost gibi hissetmesi çok doğal, bence siz bir an önce kendinize gelin, nazınız çekiliyor diye daha fazla üstüne gitmeyin eşinizin, çünkü ses etmiyor diye üstüne gittiğimiz insanların birikimi ve patlaması çok şiddetli oluyor. Daha sonra isteseniz de toparlayamazsınız.

Erkekler zora gelemezler genelleme yapacak olursak.sizin bu durumunuzda baya zorlamış görünüyor.önce siz iyi olmalısınızki evliliğinizde iyi olsun.aile terapisi yardımcı olabilir belki.veya kısa bir tatile çıkıp içini dökmeniz birbirinizi anlamanıza yarayabilir.

İkiniz içinde zor bir süreç olmuş zamanla geçecektir ama eşiniz size destek olmuş elinden geleni yapmış bence üzmeyin onu küçük şeylere takılmayın sizin içinde iyi bu alışkanlık haline gelir psikolojik rahatsızlık oluşabilir. Kendi sağlığınız düzelsin diye uğraşın sonra birlikte yiyin için gezin halinize şükredin

Ya bu çocuk olunca adamlara ne oluyor anlamiyrum ne okusam cocuktan sonra oluyor .sanirim yetememe psikolojisi bu aileye yetmediğini düşünme para baskisi. aynisi bizdede vardi kredi karti tavan yapti 2 yil asgarisini odedik umursamadim kapatırız dedim altin var boz dedim canimiz sagoosun dedim calisnca kapatiriz dedim durdum ama o stres yapip bizden cikardi siddet de hakaretde vardi cocuk dogud adam tam canavar oldu sebebi de yetemedigimi dusundim dedi .parayida ben hic mevsunu bile acmadim hep destek oldum yine olmadi yine olmadi suan bosanma asamasindayz

Yaa
Zorluk zamanında belli ediyorlar demek ki kendilerini.
Allah kolay kılsın bundan sonraki hayatınızı. Dilerim en kolay şekilde biter davanız.

Reactions: Cac
Yaa
Zorluk zamanında belli ediyorlar demek ki kendilerini.
Allah kolay kılsın bundan sonraki hayatınızı. Dilerim en kolay şekilde biter davanız.
Umarim suan tarifsiz bi boşluk var hadi hayirlisi ruzgar nereye esse gidecek gibiyim cok degisik bir surecmis cok degisik duygular mi cok hiddetli sinirli idim suan dingin oldum değişik

Umarim suan tarifsiz bi boşluk var hadi hayirlisi ruzgar nereye esse gidecek gibiyim cok degisik bir surecmis cok degisik duygular mi cok hiddetli sinirli idim suan dingin oldum değişik

Elbette hayatınız değişecek kolay değil. Duygularınızı anlık yaşayın. Üzülün ağlayın sonraya ertelemeyin. Evlendiniz sorumluluğunu aldınız, boşanma kararı aldınız sorumluluğunu alın. O zaman emin olum yeni hayatınıza daha rahat adapte olup, yeni bir hayat kuracaksınız umuyorum ki.

Reactions: Cac
Sıkıntılı zamanlardan geçiyorsunuz . Öncelikle geçmiş olsun .
Bence eşinizin ruh halini bir daha anlatması gerekiyor doktora . Depresyona doğru da gidebilir sonuçta . O kadar uzun zaman cinsellik yaşamamak ikinizde de sinir ,stres yaratır .Bu çok normal mesela birbirinizden de sogursunuz . Eğer şu an bir yasaginiz yoksa yavastan denemeye çalışın .

Sizde şefkat ve şehvet yer değiştirmiş. Sevismediginiz evlilikte arkadaş olmaya mahkumsunuz. Bence işini daha iyi yapan bir psikoterapistten randevu alin

Bir yasağımız yok. Benim ciddi anlamda canım istemiyor burada okuduğumda değişik gelirdi ama canım istemiyor. Kendisi söyledi zaten 1 yıl oldu bir elin parmağını geçmez diye ondan da gergin.
Bir de şu an hava çok soğuk mecbur kaldık odayı değiştirdik. Ayrı yatıyorz o bile etkili aslında ısınmıyor bir türlü odamız bebeğimiz zatürre geçirdi tekrar odaya götüremeyiz biraz daha ısınması lazım odanın

Hıh tam olarak böyle bir durum.
Kendi psikaytrım şu an randevu almıyor yoksa canım doktorum giderdik mis gibi olurduk.
Siz de şu pasta yapma işini oynasmaya çevirin o vakit. Evde pasta yaparken alın kremasını sürün başlatın birşeyleri. Adam da bir süre sonra sıkılacak bu durumdan ki uzun zamandır böyleymiş zaten. Hamilelik,lohusalık derken araya çok soğukluk girmiştir. Öyle minnoş minnoş pasta yapıp battaniye altında film izlemekle bu açığı kapatmanız mümkün değil. Ayrıca sormadım ama cinsel ilişkiye giremeyecek kadar ileri derecede bir hastaliginiz yoktur umarim

Yok. Gebeliğim çok bulantılı geçti. Komşunun yemek kokusundan bile midem bulanırken takdire edersiniz ki kocamın yediği dışarıda yemeklerin kokusunu bile aldım. Duş bile alsa o derece hassasiyetim vardı. Sonra biraz toparlar gibi oldum covid geçirdik. Koku tamamen gitti bu kez hala yok. Sonra covid bir sürü hastalık bıraktı derken yorgun ve yorucu süreçler geçirdik.
Erken doğum yaptım. Bebeğim iyi idi ama beni toplaması zor oldu. Hala uğraşıyoruz işte.

Sizin istemeniz için halinizin , kafanızın biraz değişmesi lazım.Ben sizi anlıyorum fakat bu gerçeği değiştirmiyor . Bebeğiniz için çok geçmiş olsun . Ben zamanla toparlanmayacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum ki bence birçok insan bunları yaşıyordur .

Eşinize biraz farklı açıdan bakmaya çalışın . Birbirinizi rahatlaticak şeyler yapmaya çalışın . Günde yirmi dk bile yürüyüş yapabilseniz mesela düzenli o bile sizin ruh halinize etki eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…