• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle sonumuz belli değil

Cinsel hayat mutlu evlilik icin cok önemli bir faktör bence o konuya biraz ağırlık verseniz birbirinize daha sıcak ve saygılı davranmanızı sağlar:super:

Cinsel hayat mutlu evlilik icin cok önemli bir faktör bence o konuya biraz ağırlık verseniz birbirinize daha sıcak ve saygılı davranmanızı sağlar:super:

aynen katılıyorum bence evlilikte en önemli 3 şey saygı güven ve cinsellik çevremdede konu sahibi gibi birsürü insan var
sonra kocam beni sevmiyo kocam beni tınlamıyo kocam beni aldatıyo neden acaba ?

ne demek çocuğu göstermezmiş,ne cahilce konuşmalar. velayeti sende olacak, kolaysa alsın vermesin polisi yollarsın. ayrıca zaten kötü bir ilişkiye ikinci çocukta neyin nesi.

aynen katılıyorum bence evlilikte en önemli 3 şey saygı güven ve cinsellik çevremdede konu sahibi gibi birsürü insan var
sonra kocam beni sevmiyo kocam beni tınlamıyo kocam beni aldatıyo neden acaba ?[/QUOT"Sonra konu sahibi gibi bir sürü insan var: Kocam beni aldatıyor." Size kocam aldatıyor yazdım mı? Nasıl bir üslup bu?

Back