- 30 Aralık 2009
- 22.580
- 87.498
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 yıllık memurum üstelik karantinada yeni çıktım, bir kere bile denetime gelmediler. Galiba kocası konu sahibini fena halde kekliyor.Konuda tek takıldığım yer gerçekten gelip eve kontrol ediyorlar mı ?
Devletin denetim mekanizmasi korkunç derecede hızlı işliyormuş, ben yıllarca yanlış ogrenmisim.
9 aydır 3 kere geldiler bize Cat kapı kapıdan imza alıp gittilerKonuda tek takıldığım yer gerçekten gelip eve kontrol ediyorlar mı ?
Devletin denetim mekanizmasi korkunç derecede hızlı işliyormuş, ben yıllarca yanlış ogrenmisim.
Şöyle şöyle özetleyeyim 9 aydır izinli son 3 aydır ablasının dükkana yardıma gidiyor evde değil yasak saatine kadar gelmiyor evet maaşı o kadar normalde sakat devlet kısa çalışma ödeneği az yatırdı için daha az alıyor ve ev kredisi ödüyoruz bebeğim mamalı tabii ki sıkışık durumlarımız oluyorTam anlamadım çok karışık yazmışsınız. Eşiniz kamuda mühendis mi? Yedibin maaş alması lazım. Başka borcunuz yoksa evden de cikmiyorsaniz bu iyi kötü yeter, ayrıca kronik rahatsızlığımi var ki o kadar çok izin verdiler? Dükkan konusunu zaten hiç anlamadım. Hem hep dipdibehiz demişsiniz hem yasak saatine kadar evde demişsiniz. Bu pandemide dükkan açmak zaten başlı başına saçma.
Eşinizin telefonunu kurcalamayı denediniz mi. Benim aklım karıştı da. Konu başlığı 2 aydır tartışıyoruz dediniz. Ama farketmeden yapmalısınız bunu. Size karşı tavırlarına da dikkat edin.Yangına körükle gitmek istemem.Birde bu süre zarfında eşim yorgun geldiği için bize eve çocuğumuza zaman ayirmiyor ki yasaklar geldi son dakika hep eve gelir şu eksik al derim kapanmıştı der geçer ben bişey olursa ararım ki bebeğinizde var acil durumda olabilir bu cevap vermez sena ablam aramış ona hemen dönüş yapmış bana hep yoğunum vs diyo telefonuna baktığımda fark ettim 1 saatlik iş kaldı diye çıkıyor evden son yasak saatine kadar gelmiyor yok elektrikçi geldi yok malzeme geldi vs bu yüzden bende sürekli tartışma çıkarıyorum nasıl kavga etmeden bı çözüm bulurum
Herhalde yanlış anlamış şimdi memurlar ek iş yapamaz ya bu yardıma gidiyor sigortalı çalışmıyor. Yardım yani o yüzden sıkıntı olmuyordurBunu da anlamadım. Kamuda idari izinli olunca maaş kesilmezki. 10 günden fazla rapor alırsan az bı kesinti olur sadece.
Eve gelip kontrol etmeyi de ilk sizden duydum. Şimdiye kadar kimse gelip beni kontrol etlmedj.
Eşi konu sahibini kandırıyor ama konu çok karışık. Başka biri bile olabilir adamın hayatında.Devlette calisiyor kontrole geliyorlar deyip sonrada son aylarda sabah 8 akşam 8 cafede çalışıyor demissiniz. Ayrıca devlet esinizin iyiliği için çalışma diyor, eşiniz gidiyor cafede çalışıyor. Nerden tutsa elde kalan bir konu.
Ayrıca kamuda mühendis ama aldığı para yetmiyor. Asgari ücretle çalışanlar napsın?
Insallah oyle bisey çıkmaz sonu. Birde konu sahibi yetinmeyi bilmiyor bence.Eşi konu sahibini kandırıyor ama konu çok karışık. Başka biri bile olabilir adamın hayatında.
Sorun bu 3 aydır vermiyor cafe değil araba servisi açtılar oraya yardıma gitti temizlik vs diyeInsallah oyle bisey çıkmaz sonu. Birde konu sahibi yetinmeyi bilmiyor bence.
Suda cok mantıksız geldi, bu adam 3 aydır cafeye yardıma gidiyor. E ablası demiyor mu sende çalışıyorsun al buda senin paran. Mesela ablasi 1 ay para vermedi, ee gitmesin.