size dönüş yaparsa
bu şartla son kez daha denemeyi teklif edin
bide babanızdan özür dilesin..
aileleri neden bu kadar işin içine soktunuz ki sanki şimdi çok daha büyüyor iş, sarpa sarıyor ..
Kolay kolay dönme derim ben.
iyice bi burnu sürtsün.
değişeceğine inandığın zaman dönersin.
Tek çare ayrılmak yada evlilik terapisti (doğru kelime bu mu emin olamadım, anlayın siz) eşliğinde öfke kontrolüde dahil olmak üzere konuşmak, çözmeye çalişmak. Gerçekten siz ikiniz altından kalkamazsınız bu durumun. Seviyorsunuz da. Yardım almadan dönmeyin yinede derim, ne kadar sevsenizde.
Sevgi yetmiyor çoğu zaman.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben değil o soktu. Hep sokmak istiyordu aileleri araya. Hep durdurdum. Durdurdukca dahada şımardı.. Ve sonunda aradı, ayrı ayrı yerlerdeyiz. Saçma bir konu yüzünden..
Yok kolay kolay dönmicem. Kaçan kovalanır kovalanmasınada, fazla naz aşıkta usandırır. Ben nereye ne kadar kaçıcam, hem benden vazgeçmesin, hemde peşimden koşsun, perişan olsun sürüm sürüm sürünsün istiyorum. İstiyorum ya istiyorum.
bizde nisanlyken bagris cagris dayakli siddetli kavgalarmiz oluyodu bu tabi ailelere yansiyodu. ayrlma esigine geldik ama esimle aramzda konsp hallettik cok oldu bu durum en sonnda aileye hic bse soylememeye karar verdk biz yine cok kavga ediyorz ama aileye yanstmiyoruz cnki bi saat sonra ne o eski o oluyo bde ben. o yuzden szn yapacagniz tek is baska sehre gitmek iki taraftanda uzak durmak.
5 km uzağa taşındık diye kaçtık olduk. Şehir değiştirirsek, vay halimize.. Ne güzel eşinizle konuşup hallediyorsunuz. Benimki babasının yanında daha artistliğe bağlıyor.. Erkeklik taslıyor. Ayrı bir şehir için işindende vazgeçmesi lazım eşim. Vazgeçmez oda sanmıyorum.
Simdi ayrisiniz ama Eşiniz gelip alsa ozur dilese gideceksiniz sonra ne olacak? Tekrar ayni sahneler oynanacak...
Delilik , aynı şeyi tekrar tekrar yapip farklı sonuç beklemektir diye bir söz vardır. İste siz bunu yapiyorsunuz.
Ya o eve girmeden köklü değişikler yapin uzmandan yardim alin ya boyle yasamayi kabul edin ya da vazgecin.
canım zaten usanacaksa, kısa sürede vazgeçekse yaramaz o adam.
gerçekten isteyip istemediğini de göreceksin bu şekilde.
sen rahat davran, hayatına bak, güzel vakit geçirmeye çalış.
her an beklenti içinde olma.
zor olduğunu biliyorum ama yapacak bişey yok
sorunun kaynağı eşinin ailesi gibi görünüyor.
yada eşinin onlara zaafı mı var bilemedim ya.
ailesi bari anlayışlı olsaydı.
Daha önceki konularınızı da hatırlıyorum. Bakın evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız geçmiş konuları tencit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirmememiz gerekiyor. Ailesiyle düğün zamanı ya da sonrasında ne yaşandıysa yaşandı unutun demiyorum ama sürekli bu konuları açıp eşinizle tartışmaya girmeyin. Çünkü eşiniz sizi ne kadar haklı görsede belli bir yerden sonra bu durumdan sıkılacaktır. Görümcenizi istemeye geleceklermiş ve kayınvalideniz sizi de çağıracakmış, eşinize tamam senin ve annenin hatırı için gelirim deyip konuyu kapatabilirdiniz. Gelsemde elimi hiçbir şeye sürmem biraz gereksiz olmuş bunu söylemenize gerek yoktu. Gidersiniz istemiyorsanız yerinizden kalkmazsınız olur biter. Eşinizin aileleri araması da çok çocukca sonuçta evlenme kararını nasıl iki kişi alıyorsa ayrılma kararını da iki kişi alabilir bunun için ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Birbirinize şiddet uygulamanız karşılıklı küfürler filan hiç hoş değil bu şekilde devam etmemeniz her ikiniz içinde en hayırlısı olur zaten. Devam edecekseniz de ikinizde kendinize çekin düzen vermelisiniz.
Evliliginiz berbat, birlikteyken mutlu degislinzi , her seyiniz kavga.
baskasiyla mi beraber diye dusunmeniz sevdiginizden degil bence yaptiklarini hazmedememenizden, hirsinizdan. Adam evde otursun aglasin, aci ceksin istemissiniz ama o surtmeye gitmis, onu da ayrica hazmedemememissiniz.
Bu evlilik bence iflah olmaz artik, adam cok dengesiz.
Aramanız değil. Araması.. Aynen, babam bile. Benim bildiğim kadınlar tutturur boşanıyoruz, annemi arıyorum demeye, dedi.. Off bilmiyorum, 8 seneden sonra, bu kararı böyle vermek. Zor ya çok zor
Geri dönmek marifet değil özür dilemekte önemli değil. Bugünden baslasin yarina kadar özür dilesin ne değişecek? Hiç bir şey.Çok haklısınız. Ya gerçekten her sabah kalktığımda, içimde böyle kocaman bir boşluk.. Ama diğer yandan geri dönsem gram bir değişiklik olmayacak. Acaba cidden terapiste gitsek değişecekmi olaylar? Yapmicam değil yapıcam. Ve denicem. Oda verimli olmazsa artık herşeyi denemiş ama başaramamış olacağız. Keşkeler yerine, denedik her yolu ama olmadı diyip imzamı boşanmak için atacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?