çocuk yok heralde
koca da is bitiyo canm sen ona diyeceksin o zaman ailenle bnm aramdaki sınırı belirle5 km uzağa taşındık diye kaçtık olduk. Şehir değiştirirsek, vay halimize.. Ne güzel eşinizle konuşup hallediyorsunuz. Benimki babasının yanında daha artistliğe bağlıyor.. Erkeklik taslıyor. Ayrı bir şehir için işindende vazgeçmesi lazım eşim. Vazgeçmez oda sanmıyorum.
Evlilik boyle bir sey degil. Kucukken kardesler arasinda olur boyle dovusler, sonra ailelere sikayet edilir falan.
Eger ki bosanir da bir daha evlenirseniz bu sekilde yuz goz olmayin yeni kocanizla.
Hicbir evlilik yurumez boyle.
Iste sorun bu son olayda hicbir sey yok diye dusunmen.Biz daha olgunlaşamamışız gibime geliyor. Özellikle çevremden duyduklarım, kavgalar aynı kavga ama çözümler eşler arasında. Aile işin içine girdiği sürece dahada alevleniyor hırsımıza yenik düşüyoruz. Bu son olayda hiç birşey yok, boşanmaya sebep değil. Fakat kendisi babasını çağrıp ıspatlamak peşinde.. Ne kadar erkek olduğunu. Ya yemin ederim, yeni evlilik bile düşünmüyorum. Ben şuan ne yapacağımı bilmezken, yeni evlilikmi asla!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?