Zor durumdayim nerden baslasam bilmiyorum bu adam tanidigim adam degil artik, güzellikle ayrilalim dedi bende tamam dedim nedeni de sordum olmuyor yapamiyorum artik yoruldum dedi benim neyim eksik varki diyorum? Esimin telefonu sosyal medyayi heryere kucaladim ancak bi kizla görüstügü falan da yok.. herseyimi birakarak almanyaya esimle severek evlendim ancak kültür farkliligi var bu esimi 13 yasimdan beri taniyordum.. yillardir pesimde kosan gönlümü almaya calisan bu adam birden sogudum dedi ben baska eyalete gittim teyzemlerin yanina yerlestim türkiyeye dönecegim ailemin evine.. tek tarafli cabalamakla olmuyor cocugumuzda yoktu cok sükür.. adam kafasinda bitirdi karari verdi.. ben bu zor sürecte nasil atlatacagim ne yapacagimi bilemiyorum herseye ragmen ona güvenmistim hic ummadigim anda ayrilmak istedigi söyledi.. karilik yapamiyormusum onun istedigi sey hamur acmak falan yapiyorum da ne oldu diyetteyim diyor yemiyor o yüzden daha saglikli yemekler yapiyordum.. ancak o da evine bagli degildi ikimizde hata vardi düzeltebiliriz dedim yok yapamiyorum yoruldum artik saglikli düsünemiyorum diyor konuyu da pek üstelemedim güzellikle ayrilmak istedigi söyledi birseye ihtiyacin varsa bana yaz dedi para konusunda falan.. ne istersen sana vercem hepsini yeterki senin rahat etmeni istiyorum nafaka bile veririm serefsiz degilim dedi.. ancak benden sogudugu icin tek tarafli cabalamakla olmuyor.. elimden geleni yaptim bu sürecte nasil atlatacagimi bilmiyorum kendim bile suan saglikli düsünemiyorum ne yapacagimi da bilmiyorum bu konuda yardiminizi almak istiyorum ne yapmaliyim?
Bu kadar masum olabilecegine inanmiyorum esinizin
Karılık yapamiyorsun demesi bile itici, guzellikle ayrilalim dese nolur ki şu saatten sonra.!
Gitsin kendine işveli,cilveli, borekler acan,yemekler yapan,hizmetcisi olan, eve geldiginde ustune atlayan azgın birini bulsun madem.
Ya aldatiyor ya da aldatacak gibi geldi bana.
Sizin de iyi niyetinizi heba etmek istemiyor belli ki.
Seni acta acikta birakmam, mahrum etmem ,maddi destek de saglar, kol kanat gererim laflarinin hepsi yalan oluyor boşaninca.
Sakın kanma, kendini iyi gostermeye, sorunsuz ayrilmaya calisiyor.
Hic masum gelmedi bana, yakında cikar kokusu..
Hakkinizda hayirlisi olsun