- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
kenarda birikmişiniz varken borcu bir an önce kapatmak gerekmezmi, eşin elden ister gibi karısından borç istiyor hissettiğinde gayet haklı bence. Ablasıda kenarda paranız olmasına rağmen eşine vermediğini biliyor haliyle çünkü borç ödenmiyor ve kocasıyla tartışıyor, sana da paragöz diyor çok da haksız değil sanki bu durumda
İşte eski konulardan bağımsız düşününce öyle görünüyor tabii. Görümcem altınlarımı eşimin borçları için vermedim diye bana paragöz imasında bulunmuştı. Kaldı ki eşim istemedi bileziklerimi bozmayalım diye. Ablası vazife çıkardı durumdan.
Eşimin borçları da şöyle, düğün öncesi arkadaşına kredi çekip vermesi ve bir türlü o parayı geri alamayışımız, ayrıca maaşının bir kısmı hacizliydi ve bunlardan benim haberim yoktu evlendikten sonra tesadüfen öğrendim.
akkak birşeyler yaşanmış onların öfkesi olabilir ama yinede yanlış yaptığın. herseyi bırak empati yap. senin eniştene borcun olsa ve eşin parası olduğu halde vermese ve nihayetinde kız kardeşin eşiyle kavga etse hoşuna gidermiydiİşte eski konulardan bağımsız düşününce öyle görünüyor tabii. Görümcem altınlarımı eşimin borçları için vermedim diye bana paragöz imasında bulunmuştı. Kaldı ki eşim istemedi bileziklerimi bozmayalım diye. Ablası vazife çıkardı durumdan.
Eşimin borçları da şöyle, düğün öncesi arkadaşına kredi çekip vermesi ve bir türlü o parayı geri alamayışımız, ayrıca maaşının bir kısmı hacizliydi ve bunlardan benim haberim yoktu evlendikten sonra tesadüfen öğrendim.
Yahu tabi ki düğünden sonra verdiği borcu bekleyecek kadın. Siz ona bu parayı ödemek zorundasınız zaten... Ha eşiniz ha siz. Ne demek bilezik bozulmasın. Borcunuz varken nasıl rahat edebiljyorsunuz. Benim birine 100 lira borcum olsun verene kadar rahat uyuyamam. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki görünce sizden iyilik bekliyor. Belki o da birikmisinden bozdu verdi eşinize? ??İşte eski konulardan bağımsız düşününce öyle görünüyor tabii. Görümcem altınlarımı eşimin borçları için vermedim diye bana paragöz imasında bulunmuştı. Kaldı ki eşim istemedi bileziklerimi bozmayalım diye. Ablası vazife çıkardı durumdan.
Yahu tabi ki düğünden sonra verdiği borcu bekleyecek kadın. Siz ona bu parayı ödemek zorundasınız zaten... Ha eşiniz ha siz. Ne demek bilezik bozulmasın. Borcunuz varken nasıl rahat edebiljyorsunuz. Benim birine 100 lira borcum olsun verene kadar rahat uyuyamam. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki görünce sizden iyilik bekliyor. Belki o da birikmisinden bozdu verdi eşinize? ??
Ne demek borç görümceye değil. Görümceye yani dolayısıyla eşine. E hadi altını vermek istemedi zamaninda şimdi zora düşmüş adam eşinden borç istiyor ! Ve eşi vermiyor ben görüncem den pek hoşlanmıyorum zaten banane onlara yavaş yavaş ödesin diye... siz anlamamissiniz bence konuyu.bence yanlış okumuşsunuz
borç görümceye değil ki...
altını vermeyen de eş, konu sahibi değil
evet
canım öyle diyormuş görümce, e pek de haksız değil. enişteye borcu var ama karısından alıp kapatamıyor adam borcunu, keseler ayrı hesaplar ayrı
bence yanlış okumuşsunuz
borç görümceye değil ki...
altını vermeyen de eş, konu sahibi değil
Ne demek borç görümceye değil. Görümceye yani dolayısıyla eşine. E hadi altını vermek istemedi zamaninda şimdi zora düşmüş adam eşinden borç istiyor ! Ve eşi vermiyor ben görüncem den pek hoşlanmıyorum zaten banane onlara yavaş yavaş ödesin diye... siz anlamamissiniz bence konuyu.
Görümce veya eş ne fark eder ortada istenilen para var. borç borçtur kime olduğunun önemi var mı ? altınları da kendi şahsi hesabına yatırmış. parayı vermeyen altını mı verecek?
Bence çok ayıp etmissinn arkadasim. Sonuçta eniştesi yavaş yavaş öder ne demek? Karısının borç olarak dahi vermediği para için eniştesi niye beklesin ki?. Bizde evlendigimizde eşimin araba borcu vardı. Ve ben kendi birikmesinden çıkarıp kapatmistik o borcu. Eşler arsında böyle şeylerin lafimi olur ya senin paran benim param. Şahsen ben eşimin kimseye borçlu olmasını istemezdim utanirdim daha doğrusu. Eşiniz son derece haklı. Biraz bencillik etmissiniz. Geç kalmadiysaniz telafi edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?