EŞİMLE OLAN KAVGAMIZ O MU HAKLI BEN MI?

Bence sizin bi hatanız Yok merak edebilirsiniz benim eşimde çıkar biraz gecikince surat yaparım laf sayarım oda bidaha çıkmıcam der uzun bir sürede çıkıcam demez

Kesinlikle eksik birseyler var. Koskoca insansiniz neden evde tek basiniza uyuyamadiniz? Evde tek başına yalniz kalamayan insanlar bana aşşırı mızmız geliyor.

Sen

NOrmalde uyurdum ama dun cok korktum hıc ona normalde mesaj fln atmazdım ınanın eksık bırsey yok
Eğer olay bu kadarsa tabiki haklısınız, eşiniz çok büyütmüş olayı. Acaba arkadaşlarıyla bir problem yaşadı sizemi patladı

Hayatın senin hatan Yok hatta iyi niyetli düşünmüşsün ama kaçta geliyorsun mesajından Baskı hissetmiş olabilir yada canı başka bi şeye sıkkındır sana patlamıştır olabilir.konuşmaya çalış derim böyle basit konu için ilişkiyi yıpratmaya değmez.olaylarra tamamen onun açısından bak kendini ifade et .şu an sinirliyse barıştıktan sonra Bİle çaktırmadan söyleyebilirsin zoruna gideni .olay alevliylen değil .mesela barışırsınız 2 ay sonra çay içerken ya da Eşref saatinde de ki o gün çok üzüldüm kendine felan da vurdun korktum felan de bu onun kulağına küpe olur

Babaannenin hasta olması neden hayatınızı bu kadar etkiliyor.

Babaanne üzerine kurulu bir hayat yaşamak eşiniz üzülmesin diye uğraşmak bırakın nereye kadar.

Yalnız kalmaya alışın bence .

Kavga için çok saçma bir sebeb uzatmanın anlamı yok.

Normal hayatınıza ikiniz üzerine kurulu bir hayat yaşayın.

Herşeyi kafaya takıp devam ederseniz yıpranırsınız.

Kımse kusura bakmasın evli adamlar bazı sorumlulukların bilincinde olacak.
Eşisin hesapta sorarsın herseyi de sorabilirsin.
Muhım olan ses tonun, tatlı dilin, uslubundur.
Ustelık yatsın kalksın dua etsin gec saatlere kadar anlayış gostermişsin.

Tamam bunu yapacagım cok tesekkur ederım ama suan onunla hıcbısey konusmak ıstemıyorum hatasını anlasın ıstıyorum

En buyuk hatam bu zaten..

Istıyorsa sabah gelsın yıne ona guvenım var ben sadece merak ettım kacta gelecegını uyuyamadıgım korktugum ıcın o aradayekn benı kac kez aradı hep guldum cok mutlu oldum onun mutlu olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…