- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Martilikiz07
-
Zaten mesajı attıgımda yoldaymıs kı arkadasları hep der evlı arkadaslarla cıkarız zırt bırt eslerı arar martılıkız cok rahat hıc rahatsız etmıyor vs dıeBen hata göremedim sizde. Zamanlama mı yanlıştı acaba aekadaşları şahit plduysa gelen mesaja rahatsızlık duymuş olabilir
Kı gercekren cıkmaması ıcın degıl uyuyamadıgım ıcın omesajı attım onaBunda bir hata yok ki. Eşimde dışarı çıktığın da kaçta gelirsin diye arar sorarım, bir kere falan. O da söyler. Seninkinin niye bu kadar gözü döndü ki.
Bir daha çıkanında ..... Demiş. İyi çıkmasın otursun evde
KesınlıkleSen haklısın. İnsanlara ses çıkarmadığın müddetçe iyisin.
Geldıgınde dırekcsınır krızı gecırmıs sekılde degıldı sen ole mesaj atınca tedırgın oldum rahat olamadım dedı bende ne var naptımkı sadece uyuyamadıgım ıcın mesaj attımdedım hep bole mı yapacaksın dedı ole basladıAnlatmadığın birşeyler var
Deli mi bu adam
Kimse nerede kaldın aşkım sorusuna sınır krizi geçirmez kusura bakma
Ben oneuz dısarı cıkmıyorum ben ona guvenmedıgımden vs fln sormadım bunu sadece evde tedırgın oldum uyuyamadım kacta gelıceksın aşkım yazdım hanı saat kc oldu va desem haklıda onuda yapmadım sen hep bole mı olcan tedırgın oldum dedı geldıgınde bende ona eve geldıgınde ozledım sarılayım dıe dusunuyordumSadece "ne zaman geleceksin" sorusundan çıkardıysa bu kadar tantanayı, hiç normal değil. İnsan eşinin eve kaçta geleceğini bilmek ister, normal. Öyle uyku tutmamasına da gerek yok. Hele kendine vurmalar filan... Yani kusura bakmayın da hafif dengesiz bir insan mıdır nedir? Demiş ya, bir daha çıkanın ... bilmem ne. Böyle saçmalayacaksan, bence de çıkma deyin. Ayrıca siz dışarı çıktığınızda o kaçta geleceksin diye sormuyor mu?
Nasıl bırı degılım?ben esıme hıc bırzaman oraya gıtme sunu yapmayalım fln dıyen bırı degılım yanlıs anlamıssınız asla karısmam hıcbırseyıneHaklısın dıyebılırdım ama gecen gun kı evlılık yıldonumu konusu sızın degıl mı?
Sız hıcte oyle anlattıgınız bırı gıbı degılsınız bence
Normalde hergun evden cıkarken onu oper kahvaltısını fln hazırlardım ama suan cok mutsuzum ıcımden hıcbırsey gelmıyor ıse geldıgımde haber bıle vermedım nasıl davranmalıyım napmalıyım sızceTabi ki de sorulur kaçta geleceksin? Çok gecikir misin ? Kiminlesin? Vs çok basit ve cevap verilebilir sorular bunlar bence.
Eşin saçmalamış, akşam tepkisi nasıl olacak bize de yaz lütfen merak ettim
Ağır saçmalamış beyefendi. Ve bence onsuz da dışarı çıkın. Alıştırmayın böyle.Ben oneuz dısarı cıkmıyorum ben ona guvenmedıgımden vs fln sormadım bunu sadece evde tedırgın oldum uyuyamadım kacta gelıceksın aşkım yazdım hanı saat kc oldu va desem haklıda onuda yapmadım sen hep bole mı olcan tedırgın oldum dedı geldıgınde bende ona eve geldıgınde ozledım sarılayım dıe dusunuyordum
Haklısınız bu sekılde konusmamaya devam mı etmelıyım ona nasıl davranmalıyım napmalıyım sızceAğır saçmalamış beyefendi. Ve bence onsuz da dışarı çıkın. Alıştırmayın böyle.
İnsan eşinin nerede olduğunu, ne zaman geleceğini bilmek ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?