- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Martilikiz07
-
Sız cok yanlıs anlamıssınız o konuyu ben buraya yazdım esımle aramda en ufak bı sıkıntı olmamıstı ben sadece ıcten uzuldum ama ona hep destek oldum hep tesekkur ettı bana ben sadece kendı ıcımdekı yasadıgım uzuntuyu burada yazmıstım esımın henımnuxuldugumden haberı bıle yok yanı sız cok yanlıs anlamıssınız2 gun once sız trıplere gırmemısmıydınız, konu actınız. Adam sıze oncesınden kızgın ben mı soylıyım bunuda
Canı hıcbır seye sıkkın degıldı ,aradıgınsa gayet neselıydı o mesajıma bozuldu sadecebunda hata denilen bir şey yok eşin sonuçta sormak ve aramak en doğal hakkın ve sen bunu hiç yapmıyorsun ilk defa yapmışsın o abartmış bence şöyle düşün belki dışarda bir şey oldu belki arkadaşları ile tartıştı canı sıkkındı her zaman iyi düşün iyi olsun
Ne var sorduysanız,o kadarlık sorucaksınız tabiki siz çıksanız sanki kendisi sormucak size,sürekli aramamışınız yaGunaydın arkadaslarım eşim cok dısarı cıkan arkadaslarıyla zaman gecıren bırısı degıl evlenmeden once cok cıkardı ama evlendıkten sonra hergun benımle oyuzden cıkmasını cogu zaman ben ısterım mutlu olurum cok fazla sosyal cevresıde var ama onun tercıhı hep benımle beraber olmak dun aksam arkadaslarıyla bulusacagını soledı bende tabıkı dedım ve esım cıktıgınfa asla aramam mesaj atmam hep o benı aramıstır suraya geldık sunu yapıyoruz der buna ıhtıyac duymam cunku ona guvenıyorum neyse saat 10gıbı yatacagımı soledım ıyı geceler dedık ve yattık ama ben uyuyamadım cunku ılk defa onsuz evde tektım daha oncede evde oldugum ama erken yatmıyordum(iş oldugu ıcın dun erken yatmam gerekıyordu)1saat yatakta uyuyamaya calısırken saat 11.30gıbı askım kacta geleceksın yazdım oda yoldayım dedı herneyse geldı sen hep bole mı yapıcaksın dedı nasıl dedım bole tedırgın mı olcaksın dedı yok korktum askım uyuyamaım fedım ama bellıkı bozulmus ona kacta gelıyorsun yazmama dıyorumya asla mesaj atmam nırmalde aramam dun sırf uyuyamadıgım ıcın sormustum olelıkle tartısma basladı,babannesı cok kotu hasta son gunlerınde ben sırf bu yuzden canı sıkılmasın dıe ona cok destek olmaya calısıyorum herseyde anlayıslı oluyorum ozel gunumuz oluyor gerek yok babannen hasta dıyorum ama dun gelmıs bana bagırıp cagırdı baya sınır kırızıne gırdı kendısıne fln vuruyor sus dıe bende susmayınca tabıkı (dedıgım seyde ben sana naptım ya naptımda bole yapıyosın demek)bıdaha cıkanında bılmem ne halbukı kızlar yemın edıyorum esımın cıkmasına mutlu olmustum ben kafası dagılır dıe olelıkle baya bı tartıstık cok agladım sabahta kalkınca o uyutor opmeden cıktım evden kahvaltıda hazırlamadım cok moralım bozuk her zaman bana sen en ıyı arkadasımsın derdı ama sımdı anlıyorum kı ınsanların sadece ısıne geldıgı gıbı davranınca en ıyısı sensın..sızce benım hatam var mı?
Arkdasları benı cok sever,helal olsun esıne derler benden ıcın hıc bunaltmam aramam trıp atmam aksıne mutlu olurum hatta dun arkadasları bız kımle cıksak kadınlar hep arıto bunlatıyo cıcukları fln demıs bana dun bunu soledı bende dedımkı bak ıste ınsanlar bole oldugu ıcın sende benım en yfak seyıme takıldın dedımeşin bence arkadaslarının yanında biraz gaza gelmiş ,
eve gelincede patlamış ,
Bence tepkisiz kalın, şimdi konussanız olmaz, anlayacak yapıdaysa tabi ki konuşmak daha mantıklı neden böyle yaptın diye.Normalde hergun evden cıkarken onu oper kahvaltısını fln hazırlardım ama suan cok mutsuzum ıcımden hıcbırsey gelmıyor ıse geldıgımde haber bıle vermedım nasıl davranmalıyım napmalıyım sızce
Uyutamadım yazmadım ona,askım kscta gelıceksınyazdım geldıgınde o bana sen hep bole mı yapıcaksın dıınce yok askım uyuyamadım da dedımmesaj atmanıza değil uyuyamadım demenize gerilmiş olabilir. yani direkt bak sen çıkar geç gelirsen ben hep böyle uyuyamıcam diyip aslında ona bir engel koymuşsunuz.
uyku tutmamasını da anlayamadım. adam kötü bi yerde değil, üstelik kafası açılsın diye siz git demişsiniz, o zaman neden evde tekim uyuyamadım diye tribe girdiniz ki ?
Ayn evın ıcınde nasıl konusmadan durucam onu dusunuyorumBence tepkisiz kalın, şimdi konussanız olmaz, anlayacak yapıdaysa tabi ki konuşmak daha mantıklı neden böyle yaptın diye.
Yok konuşmaktan anlamaz yine yersiz bağırabilir diyorsanz hatasını anlayana kadar trip yapılabilir.
Kendini düzeltmesi gereken siz değilsiniz ki, eşiniz. Çok normal bir durumu kaos haline getirmiş. Kaçta geleceksin diye soracaksınız tabi ki. Nerede, kiminle olduğunu, kaçta geleceğini söyleyemeyecekse, hiç gitmesin madem. Bir akşam da siz çıkın dışarı, gidecek yer, insan bulamıyorsanız da girin bir AVM'ye. Yüzde yüz eminim sorguya çeker sizi. Bazı şeyleri uygulamalı göstermek gerekiyor.Haklısınız bu sekılde konusmamaya devam mı etmelıyım ona nasıl davranmalıyım napmalıyım sızce
Ben de böyle anladım. Sizin o yokken gerildiğinize, uyuyamadığınıza sinirlenmiş gibi. Ben ne yapıyorum ki aklı takılıp uyuyamıyor ya da arkadaşın dediği gibi gözdağı gibi görmüş(sen böyle dışarı çıkınca ben evde neler çekiyorum)mesaj atmanıza değil uyuyamadım demenize gerilmiş olabilir. yani direkt bak sen çıkar geç gelirsen ben hep böyle uyuyamıcam diyip aslında ona bir engel koymuşsunuz.
uyku tutmamasını da anlayamadım. adam kötü bi yerde değil, üstelik kafası açılsın diye siz git demişsiniz, o zaman neden evde tekim uyuyamadım diye tribe girdiniz ki ?
Tesekkur edıyorum:)Kendini düzeltmesi gereken siz değilsiniz ki, eşiniz. Çok normal bir durumu kaos haline getirmiş. Kaçta geleceksin diye soracaksınız tabi ki. Nerede, kiminle olduğunu, kaçta geleceğini söyleyemeyecekse, hiç gitmesin madem. Bir akşam da siz çıkın dışarı, gidecek yer, insan bulamıyorsanız da girin bir AVM'ye. Yüzde yüz eminim sorguya çeker sizi. Bazı şeyleri uygulamalı göstermek gerekiyor.
Şuan yerinizde olsam nötr davranırım. Küs kalmam ama ekstra bir sıcaklık da göstermem.
Sanırım sessız kalmam ıyı olucakBen de böyle anladım. Sizin o yokken gerildiğinize, uyuyamadığınıza sinirlenmiş gibi. Ben ne yapıyorum ki aklı takılıp uyuyamıyor ya da arkadaşın dediği gibi gözdağı gibi görmüş(sen böyle dışarı çıkınca ben evde neler çekiyorum)
Yoksa anlattığınız mesaj olayında sorun yok, dediğiniz gibi öyle sık boğaz etmemişsiniz de. O kafasında başka şeyler kurmuş sanki. Sakinleşince konuşulup çözülür bence, ya da bir müddet tepkisiz kalın. Hangisi daha çözüm odaklı olur ilişkinizi siz biliyorsunuz.
ya evet belki adam hafiften gerildi, üzerine evde de uyuyamadım muhabbeti olunca başka türlü düşündü.Ben de böyle anladım. Sizin o yokken gerildiğinize, uyuyamadığınıza sinirlenmiş gibi. Ben ne yapıyorum ki aklı takılıp uyuyamıyor ya da arkadaşın dediği gibi gözdağı gibi görmüş(sen böyle dışarı çıkınca ben evde neler çekiyorum)
Yoksa anlattığınız mesaj olayında sorun yok, dediğiniz gibi öyle sık boğaz etmemişsiniz de. O kafasında başka şeyler kurmuş sanki. Sakinleşince konuşulup çözülür bence, ya da bir müddet tepkisiz kalın. Hangisi daha çözüm odaklı olur ilişkinizi siz biliyorsunuz.
o zaman sende çık gez arkadaşlarınla vakit geçir birazda evde bekleyen o olsun merak eden o olsun neden hep biz kadınlar bekleyen onlar bekleten oluyorCanı hıcbır seye sıkkın degıldı ,aradıgınsa gayet neselıydı o mesajıma bozuldu sadece
Yine mi aynı mevzu? Bakın bu büyük bir fedakarlık değil, farkına varın artık şunun. Belki istemeden de olsa surat asıp tavır yaptıysanız patlamıştır adam da. Yoksa insan durduk yere bir mesaja o kadar sinirlenmez.ozel gunumuz oluyor gerek yok babannen hasta dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?