• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİMLE OLAN KAVGAMIZ O MU HAKLI BEN MI?

Martilikiz07

♥️♥️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
5.413
6.152
113
33
Gunaydın arkadaslarım eşim cok dısarı cıkan arkadaslarıyla zaman gecıren bırısı degıl evlenmeden once cok cıkardı ama evlendıkten sonra hergun benımle oyuzden cıkmasını cogu zaman ben ısterım mutlu olurum cok fazla sosyal cevresıde var ama onun tercıhı hep benımle beraber olmak dun aksam arkadaslarıyla bulusacagını soledı bende tabıkı dedım ve esım cıktıgınfa asla aramam mesaj atmam hep o benı aramıstır suraya geldık sunu yapıyoruz der buna ıhtıyac duymam cunku ona guvenıyorum neyse saat 10gıbı yatacagımı soledım ıyı geceler dedık ve yattık ama ben uyuyamadım cunku ılk defa onsuz evde tektım daha oncede evde oldugum ama erken yatmıyordum(iş oldugu ıcın dun erken yatmam gerekıyordu)1saat yatakta uyuyamaya calısırken saat 11.30gıbı askım kacta geleceksın yazdım oda yoldayım dedı herneyse geldı sen hep bole mı yapıcaksın dedı nasıl dedım bole tedırgın mı olcaksın dedı yok korktum askım uyuyamaım fedım ama bellıkı bozulmus ona kacta gelıyorsun yazmama dıyorumya asla mesaj atmam nırmalde aramam dun sırf uyuyamadıgım ıcın sormustum olelıkle tartısma basladı,babannesı cok kotu hasta son gunlerınde ben sırf bu yuzden canı sıkılmasın dıe ona cok destek olmaya calısıyorum herseyde anlayıslı oluyorum ozel gunumuz oluyor gerek yok babannen hasta dıyorum ama dun gelmıs bana bagırıp cagırdı baya sınır kırızıne gırdı kendısıne fln vuruyor sus dıe bende susmayınca tabıkı (dedıgım seyde ben sana naptım ya naptımda bole yapıyosın demek)bıdaha cıkanında bılmem ne halbukı kızlar yemın edıyorum esımın cıkmasına mutlu olmustum ben kafası dagılır dıe olelıkle baya bı tartıstık cok agladım sabahta kalkınca o uyutor opmeden cıktım evden kahvaltıda hazırlamadım cok moralım bozuk her zaman bana sen en ıyı arkadasımsın derdı ama sımdı anlıyorum kı ınsanların sadece ısıne geldıgı gıbı davranınca en ıyısı sensın..sızce benım hatam var mı?

Ben hata göremedim sizde. Zamanlama mı yanlıştı acaba aekadaşları şahit plduysa gelen mesaja rahatsızlık duymuş olabilir
Zaten mesajı attıgımda yoldaymıs kı arkadasları hep der evlı arkadaslarla cıkarız zırt bırt eslerı arar martılıkız cok rahat hıc rahatsız etmıyor vs dıe

Sadece "ne zaman geleceksin" sorusundan çıkardıysa bu kadar tantanayı, hiç normal değil. İnsan eşinin eve kaçta geleceğini bilmek ister, normal. Öyle uyku tutmamasına da gerek yok. Hele kendine vurmalar filan... Yani kusura bakmayın da hafif dengesiz bir insan mıdır nedir? Demiş ya, bir daha çıkanın ... bilmem ne. Böyle saçmalayacaksan, bence de çıkma deyin. Ayrıca siz dışarı çıktığınızda o kaçta geleceksin diye sormuyor mu?

Bunda bir hata yok ki. Eşimde dışarı çıktığın da kaçta gelirsin diye arar sorarım, bir kere falan. O da söyler. Seninkinin niye bu kadar gözü döndü ki.

Bir daha çıkanında ..... Demiş. İyi çıkmasın otursun evde :KK66:
Kı gercekren cıkmaması ıcın degıl uyuyamadıgım ıcın omesajı attım ona

Anlatmadığın birşeyler var
Deli mi bu adam
Kimse nerede kaldın aşkım sorusuna sınır krizi geçirmez kusura bakma
Geldıgınde dırekcsınır krızı gecırmıs sekılde degıldı sen ole mesaj atınca tedırgın oldum rahat olamadım dedı bende ne var naptımkı sadece uyuyamadıgım ıcın mesaj attımdedım hep bole mı yapacaksın dedı ole basladı

Sadece "ne zaman geleceksin" sorusundan çıkardıysa bu kadar tantanayı, hiç normal değil. İnsan eşinin eve kaçta geleceğini bilmek ister, normal. Öyle uyku tutmamasına da gerek yok. Hele kendine vurmalar filan... Yani kusura bakmayın da hafif dengesiz bir insan mıdır nedir? Demiş ya, bir daha çıkanın ... bilmem ne. Böyle saçmalayacaksan, bence de çıkma deyin. Ayrıca siz dışarı çıktığınızda o kaçta geleceksin diye sormuyor mu?
Ben oneuz dısarı cıkmıyorum ben ona guvenmedıgımden vs fln sormadım bunu sadece evde tedırgın oldum uyuyamadım kacta gelıceksın aşkım yazdım hanı saat kc oldu va desem haklıda onuda yapmadım sen hep bole mı olcan tedırgın oldum dedı geldıgınde bende ona eve geldıgınde ozledım sarılayım dıe dusunuyordum

Tabi ki de sorulur kaçta geleceksin? Çok gecikir misin ? Kiminlesin? Vs çok basit ve cevap verilebilir sorular bunlar bence.
Eşin saçmalamış, akşam tepkisi nasıl olacak bize de yaz lütfen merak ettim o_O

Haklısın dıyebılırdım ama gecen gun kı evlılık yıldonumu konusu sızın degıl mı?
Sız hıcte oyle anlattıgınız bırı gıbı degılsınız bence
Nasıl bırı degılım?ben esıme hıc bırzaman oraya gıtme sunu yapmayalım fln dıyen bırı degılım yanlıs anlamıssınız asla karısmam hıcbırseyıne

Tabi ki de sorulur kaçta geleceksin? Çok gecikir misin ? Kiminlesin? Vs çok basit ve cevap verilebilir sorular bunlar bence.
Eşin saçmalamış, akşam tepkisi nasıl olacak bize de yaz lütfen merak ettim o_O
Normalde hergun evden cıkarken onu oper kahvaltısını fln hazırlardım ama suan cok mutsuzum ıcımden hıcbırsey gelmıyor ıse geldıgımde haber bıle vermedım nasıl davranmalıyım napmalıyım sızce

Ben oneuz dısarı cıkmıyorum ben ona guvenmedıgımden vs fln sormadım bunu sadece evde tedırgın oldum uyuyamadım kacta gelıceksın aşkım yazdım hanı saat kc oldu va desem haklıda onuda yapmadım sen hep bole mı olcan tedırgın oldum dedı geldıgınde bende ona eve geldıgınde ozledım sarılayım dıe dusunuyordum
Ağır saçmalamış beyefendi. Ve bence onsuz da dışarı çıkın. Alıştırmayın böyle.
İnsan eşinin nerede olduğunu, ne zaman geleceğini bilmek ister.

Ağır saçmalamış beyefendi. Ve bence onsuz da dışarı çıkın. Alıştırmayın böyle.
İnsan eşinin nerede olduğunu, ne zaman geleceğini bilmek ister.
Haklısınız bu sekılde konusmamaya devam mı etmelıyım ona nasıl davranmalıyım napmalıyım sızce

bunda hata denilen bir şey yok eşin sonuçta sormak ve aramak en doğal hakkın ve sen bunu hiç yapmıyorsun ilk defa yapmışsın o abartmış bence şöyle düşün belki dışarda bir şey oldu belki arkadaşları ile tartıştı canı sıkkındı her zaman iyi düşün iyi olsun

Back
X