Eşimle küsüz

Sonra diyecek beni istiyor ya o yüzden giymiş bende onu yapamıyorum işte

Büyük konuşmayayım ama kocamla 1 ay küs kalsam eski kocam olur heralde. Bir ay nedir yahu.

Tabi ki yalan söylüyor. Bir ay boyunca karısına küs kalmaya çekinmiyor ama.

Sonra diyecek beni istiyor ya o yüzden giymiş bende onu yapamıyorum işte
Diyemez çünkü sen onu sorun konuşmak için kullanıyorsun. O sazanlık yapıp atlarsa sen ona dersin ben yaptım sen de atladın diye

Yalnız en önemli sorun konuşmaya başladığınızda bu sorunu çözmemiz kim en çok küsecek ile yürümez bu. Siz rakip değilsiniz.

Ya tabiki canım herşey cinsellikte değil ama şöyle de bir şey var kadın istese 1 ay durur cinsellik konusunda ama erkek doğası gereği duramas yani illa ihtiyacını karşılamak ister. Birde aynı evde konuşmadan dokunmadan çok zor. Gerçekten sevgiye dair bir şeyi yok bence eşinizin. Bende küserim eşime bazen en fazla 2 saat durur ya gelir sarılır ya bi şaka yapar hemen kahve yapar getirir seven insan bazen alttan almak zorundadır yani kimin haklı olduğu önemli değil

Olaya hiç bu şekilde bakmamıştım

Ay hiç öyle bir şey yapmayın. 7 yıldır etkilenmeye adam şimdi mi etkilenecek. Tam tersine kendini bir halt sanıcak. Konuşmayın kadın ruhundan anlamayan kocayla. Gittiği yere kadar gitsin.
Aynen öyle bir şey yapsam değişen bir şey olmayacak

Evet beyefendi herhalde benle olmadığında kendini bir şekilde tatmin ediyor minneti yok ki bana ben küsken hiç beklemem sarılmayı ki barışken bile bana bir defa olsun sarılmamış öpmemis en son ne zaman yanaktan öpmüş hatırlamıyorum bile diyorum ki bana hiç seni seviyorum demiyorsun dediği şu e hep söylesem bir anlamı olmaz az güzeldir ya anlatınca ne kadar acınacak bir haldeymisim daha iyi anladım ne cinsellik var ne dokunma var ne ilgi var ne tartışıyor ailesiyle ilgili sorunlar bitmez ben neyi bekliyormuşum bilmiyorum birde severek evlendim şimdi boşansam ailemde yanımda durmaz bir işimde yok ayaklarım üstünde durayım

Sevilmediğiniz bir ortamda durmanızdan iyidir. Şuan bir işiniz yok gayet çalışabilirsiniz. Böylr küs durabiliyor madem sizde bu süreçte gidim bir işe girin baya bir para biriktirin kendinize gelin. Ha değişim özgüven size çok iyi gelir sonrasında da düşünürsünüz bir şeyler

1 aydır nasil kus kalınıyor ya ben 2. Saat sen artık beni sevmiyomusun diye zirliyorum somurta somurta seviyorum diyor oda
Valla kalınıyor benim eski eş de aynen böyleydi ilk zamanlar konu sahibi gibi ben gittim sonra dayanamadım daha fazla ve sonuç boşandik küsmektense boşanmak daha iyi çünkü 10 yılda geçse adım atmayacak konu sahibi sende adım ata ata kendini bitireceksin

Kesinlikle doğru iş bulurum bulmasına onu hallederim bu süreci takip edeceğim baktım rayına oturmuyor yolumu çizecem mecbure

Yani çok tavır yaptım tek taraflı tartıştım ne yaptimsa olmadı diyorum kavga ediyorum bir cevap versene dediği şu ne diyeceğim ömür törpüsü ne diye evlenirki kadınlar böyle odunlar yüzünden çektiğim cefaya bekar kalsaydım bu halden iyiydi

boğa erkeğinin cinselliği sevmemesi gerçekten normal değil aşırı düşkünler normalde ya kafasında çözemediği bi durum var yada rahatsızlığı

Lanet olasıca boğa burçlarında katır inadı vardır hep ayaklarına gidilsin af dilensin gururu oksansin ister haksizken haklı durumuna getirir kendini ben kurtuldum sayılır size Allah sabır versin

Lanet olasıca boğa burçlarında katır inadı vardır hep ayaklarına gidilsin af dilensin gururu oksansin ister haksizken haklı durumuna getirir kendini ben kurtuldum sayılır size Allah sabır versin
Aynen canım yeni aklıma geldi siz söylediniz diye bir ablam da var boğa burcu haksız bile olsa kendini bir halt sanar herkesle küser herkes ayağıma gelsin derdi bu da farklı bir versiyonu işte

Asla yaramıyor aşırı inat kişilerde yanaşmıyorlar yani hatta sen yanaşsan bir de red ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…