Eşimle küsüz

Bence saçmalamiṣ ne alaka o baṣlatirsa isteksiz olursunki acaba kendinemi guvenmiyor.1ay kuslukmu olur çok uzun.

Bunun bir çözümü var mı
Yüzüne bakmayin yok sayin konuşmayin artik ayagina gitmeyin o gelsin size erkekler böyledir kadin elde ettimi fıss ister hep o yapsin yapincada boyle olur işte.Genellikle yuz vermeyince artik rahatsiz oluyorlar kendileri adim atiyor.barişsaniz bile kendi tavrinizi degişmenizin zamani geldide geçiyor o size gelicek şekilde dondurmelisiniz ilişkiyi.

Nasıl bulabilirim

Ikinizin arasinda sorunlu kim olan veya iki taraftada ma var burdan bilemeyiz. Ama siz hep altdan aliyorsaniz ve esiniz uzatiyorsa bu muhtemelen onun sizi "terbiye" etme metodu. Bunu bundan sonra kabul etmeyeceginizi, ya yetiskinler gibi sorunlari cözmeniz gerektigini sö,leyeceksiniz. Gerekiyorsa beraber terapi alarak. Bana böyle davranan adami gömerim. En nefret ettigim huylardan biri bu "görmezden gelip cezalandirmaya" calisanlari. Bu durumu cözmeden de akliniza seks de getirmeyin. Insan gibi davranmayi ögrensin ilk

Sizi öyle iyi anlıyorum ki, yıllarca hep ben gittim. Hatayı hep kendimde gördüm, küs kalınca çok üzülüyordum, uzatmak sadece bana zarar veriyor diye hep ben giderdim ( her defasında gitmeyeceğim diye yemin etsemde) . En sonkinde gitmedim belki iki ayı buldu sonunda o geldi sarıldı barışalım diye. Böyle küslükten sonra barışmak güzel olurya insan heyecanlanır falan. Eşim küs kalmanin bile tadını kacirip içine ettiği icin; bana dokunduğunda baktım ki ne his ne birşey içimde hersey ölmüş.

Bende boğayım bu arada istesem küs durabilirim ama sadece sevmediğim insanlara karşı. İnsan sevdiği kişiye kızgın bile olsa 1 ay kayıtsız kalamaz. Bence sevgisini sorgulayın
Zaten seven insan bu kadar dayanır mı herşey cinsellik değil insan sarılmak ister bir çift laf etmek ister ne konuşur ne eder bazen ben konuştuğumda bile mal mal bakıyor telefona bakmaya devam ediyor diyorum duvara konuşsam o bile tepki verirdi

Aynen zaten ne geldiyse başımıza duygusalliktan geldi bu sefer kararlıyım hiçbir zaman ilk adımı atan ben olmuyacam artık kendime saygısızlık ve haksızlık ediyorum kendi kul hakkima giriyorum

Egoist terbiyeden ziyade o hep gelsin ayağıma diyor hep o mantıkta onu çok iyi tanıyorum ikimizinde hataları var ben konuşuyorum bakıyorum tepki yok odun ya gerçekten odun artık gına geldi diyorum ya bir laf etsene yapım böyle başlarım yapına ne biçim insanlar var ya bilseydim hayatta evlenmezdim

Kesinlikle haklısınız vallahi artık bu son bundan sonra boşanmaya bile gitse parmağımı oynatmiyacam umrumda değil iki çocuğum var hayatımı onlara adarım gitsin onun ne hali varsa görsün kendisi sorunlu ailesi sorunlu beni ne bağlar bu evlilikte

Ne yazık ki hayır.
Yapabileceğiniz tek şey onu görmezden gelmek ve bir daha ona yaklaşmamak.
Tüm gelişmelerden sizi haberdar edeceğim eğer ben ona yaklaşırsam yüz verirsem kadınların yüz karası olayım artık cinnet geçireceğim ya

Ne yazık ki hayır.
Yapabileceğiniz tek şey onu görmezden gelmek ve bir daha ona yaklaşmamak.
Tüm gelişmelerden sizi haberdar edeceğim eğer ben ona yaklaşırsam yüz verirsem kadınların yüz karası olayım artık cinnet geçireceğim ya k
Bence saçmalamiṣ ne alaka o baṣlatirsa isteksiz olursunki acaba kendinemi guvenmiyor.1ay kuslukmu olur çok uzun.
Bazen bu konuda ben çekiniyorum diyor başlatmaya ne kadar doğru bilemem

Benim eşim de çok küserdi. Böyle bir tripler sofraya gelmemeler falan. Sinir olsam da hiç umursamaz günlük rutinime devam ederdim. İyice süründüğüne emin olunca da ee anlat bakalım derdin ne diye sorardım konuşur hallederdik. Öyle öyle küsme huyu bitti ufak ufak trip atıyor ben hâlâ umursamıyorum ( gerçekten hatalı isem belli bir süre geçince sorarım) şimdi kedi gibi kıyı kıyı yanaşıp kendisi sorun çözmeye çalışıyor. Bir keresinde de " sorun olduğu zaman yokmuş gibi davranıyorsun bu çok gıcık bir şey" demişti. Ben de " önceden küsünce sofraya bile gelmiyordun bir düşün bakalım" dedim. Zaten koca pohpohlayacak dermanım da yok. Kendi küsen kendi barışır. Ama hiçbir zaman bir ay olmadı birkaç günlük şeyler oldu hep. Bir ay küs duran adama ne yapardım hiç bilmiyorum

Sende onun gibi yap hiç yanaşma niye sen alttan alıyorsun hep? 4 yıllık evliyim eşim gelip gönlümü almadan düzgün konuşmam yüzüne bakmam. Erkek gönül almayı bilmezse ilişki yürümez. Ayrıca ilişkiyi hep senin başlatman açıkçası benim tuhafıma gitti. Tabiki iki tarafda başlatabilir ama niye hep sen yapıyorsun? Ben başlatmadan eşim bana yanaşmıyorsa ben hayatta yanaşmam.

E kendi talep etmeyince mecburen ben ediyordum bekliyorum bekliyorum bakıyorum tık yok hele ilk evlendigimiz günler yemekten sonra sürekli uyurdu dünyadan haberi yoktu

Valla size hayran kaldım bakalım bende ne olacak hiç umrumda bile olmayacak boşanmada olsa çünkü evliliği kurtaran hak eden bir insan değil

Evlilikte kimseninin "yapim bu" diye kenara cekilme.hakki yok. Evliligi yürütmek icin onun da cabasi lazim.

Ya gönül almayı geçtim adam konuşmayı bilmiyor cevap vermeyi bilmiyor tartışıyorum tartışmayı bilmiyor heralde senle tartisamam deyip odadan çıkıyor ya dışarı çıkıyor yaw ben neler çektim bu hayatta düzelmez ailesine karşı beni bir defa bile savunmamis kocalık yapmamış

Şimdi yavrucuğum eşinin en sevdiği ve dayanamadığı o gecelik ya da kıyafet her neyse onu giyiyorsun çevresinde dolanıyorsun ama pas vermiyorsun. Yanaşırsa da önce sorunlarını döküyorsun ondan sonra sevişiyorsun.

Oldu oldu olmadı kahve yap kendine iç çözülmez o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…