Eşimle küsüz

Yani şöyle anlatayım mecburi konuşmalar olmadıkça konuşmuyoruz
Bunu çözmeniz lazım aynı ev içinde çok yıpratıcı bir durum eşiniz çok inat sanırım hep siz mi adım atıyorsunuz? Eşinizin bu huyunu törpüleme vakti geldi de geçiyor. Genelde aileden öğrenilir böyle şeyler ebeveynlerinden böyle yapan vardır kesin.

İki çocuk var aslında cinselliğe hiç önem vermiyor galiba ondan olabilir anlayamadım ki

Ben anlamadım o cinsellik başlatsın istiyorsunuz ama barışmak için hep ben adım atıyorum artık atmıycam diyorsunuz. Konuşmadan sorunları halletmeden zaten cinsellik olmamalı. E siz adım atmayınca eşiniz hiç atmıyormuş zaten nasıl düzeleceksiniz ki bu şekilde. Ve bu ne kadar kötü bir durum ilişkiyi sizin sabrınız fedakarlığınız mı ayakta tutuyormuş sadece. Ne kadar daha sürecek ki böyle. Ben olsam sana yeteri kadar süre verdim bir ay mecbur olmadıkça konuşmamak seni hiç rahatsız etmiyorsa ve hep benim adım atmama bu kadar alışmışsan konuşmamız gereken şeyler var deyip karşıma alıp konuşurdum düzeltmek için değil şartlarimi sunmak için. Cinsellik çok sonraki konu

Valla haklısınız egoist bir insan ona sorsanız hiç öyle değildir disardakilere bir o kadar yumuşak bana karşı bir defa oturup konustugumuzu hatirlamam o konusmadikca deliriyorum ve bağırıyorum saydırıyorum yine tepki yok bu boğa burçları çok tuhaf

Haklısınız da bazen cinsellikten sonra da orta yol bulunuyor çoğu kişi öyle diyor bunu silah olarak da kullananlar var ben bunu yapamadım

Eşinizin bunu çözmesi lazım terapi alabilir aslında sizin konuşmanızla olacak birşey değil. Cinsellikle tehdit falan da hiç hoş değil bence kendi bu durumdan hiç rahatsız olmuyor.

Eşinizin bunu çözmesi lazım terapi alabilir aslında sizin konuşmanızla olacak birşey değil. Cinsellikle tehdit falan da hiç hoş değil bence kendi bu durumdan hiç rahatsız olmuyor.
Rahatsız olsaydı orta yolu bulurdu herhalde gerçekten hayatımdan genel anlamda sıkıldım kendisinde sorun görmüyor ki nasıl seansa ikna edecem

Geçen gün çok sinirlendim artık sana hiçbir şekilde yakinlaşmayacam dedim biraz sanki kötü oldu

Bune ya yatağa girince ilk sen sarıl küsünce ilk sen konuş defalarca defalarca barıştım eşimdir küslük olur mu dedim bakıyorum da beyefendi kendini bir halt sanıyor ben ne kadar arzulasamda hayatta ona yaklaşmayacam

Rahatsız olsaydı orta yolu bulurdu herhalde gerçekten hayatımdan genel anlamda sıkıldım kendisinde sorun görmüyor ki nasıl seansa ikna edecem
Valla anlamadım aynı evin içinde nasıl durabiliyor rahatsız olmadan sanırım. Çamaşırını yıkamayın, yemek yapmayın Çocuklarınız için yapın sadece.

Valla anlamadım aynı evin içinde nasıl durabiliyor rahatsız olmadan sanırım. Çamaşırını yıkamayın, yemek yapmayın Çocuklarınız için yapın sadece.
Zaten çocuklar olmasa yapmam ama o birşey yemeyincede üzülüyorum ya işte böyle olmamaliyim

Zaten çocuklar olmasa yapmam ama o birşey yemeyincede üzülüyorum ya işte böyle olmamaliyim
Valla sizde de hata var kusura bakmayın da benle 1 ay konuşmayan adama su bile vermem siz daha üzülüyorsunuz. Adım atan siz, peşinde dolanan siz, çamaşırı, ütüsü, yemeği herşeyi hazır tabi ki kendini değiştirmez. Siz eşinizin konforundan ödün vermiyorsunuz ki adamın keyfi yerinde. Önce siz kendinizin kıymetini bilin kendinizi değiştirin bok yesin nesine üzülüyorsunuz.

Aynen zaten ne gelirse başıma merhametimden gelmiş bundan sonra yemek de yapmayacam çocuklara yetecek kadar yaparım

Herkes küs kalmanıza takılmış bense cinselliği sürekli sizin başlatmanıza takıldım. Hiç normal değil istek adam kadınları istemesini beklemez kendi talep eder. Zaten bir aydır küs kalmasında da beli cinselliği seven bir adam olmadığı. Keşke böyleleri hiç evlenmese

Siz istemediğiniz sürece size yaklaşmayan adamın nesini arzuluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…