Yok başka şeyler var cinsellikle ilgili değil1 aydır küs olmanızın sebebiy sadece cinsellik mi yoksa baska bir seylerde var mı
Tabiki hatasını görsün konuşsun öyleceCinsellik olsun mu istiyorsun gelsin özür diledim hatalarini görsün öyle barışmak istesin mi istiyosun
Hee ben sadece sevişme için tüyo biliyorum gelir ayaklarına kapanır da hatasını görmezse senin işine yaramazTabiki hatasını görsün konuşsun öylece
Bende inadım eşim gelir genelde küslük durumlarında. Amaaaaa 1 ay nedir?? Oturup karşılıklı konuşmalısınız. Cinsellik her zaman vardır ama saygı sevgi biter böyle.Merhaba kizlar size bir şey danişmak istiyorum lütfen yardım edin eşimle neredeyse 1 aydır küsüz hiçbir şekilde ben yanaşmak istemiyorum çünkü her seferinde ben alttan alıyorum bıktım bu durumdan ama beni hiç arzulamiyor cinsel olarak normalde de hiç o başlatmaz iliskiyi hep ben başlatırım onu çok arzuluyorum ne yapsam da ben yakınlaşmadan o bana yakınlaşsa lütfen yardım
İlk defa bu kadar uzun süre oldu normalde iki gün geçmez aslında ben hep barisiyorum o yüzden ona kalsa yıllar sürer bu sefer kararlıyımNasıl bir ay küs kalabiliyorsunuz aynı evin icinde
Kesinlikle yani aslında cinsellik ikinci planda ama hep başlatan ben olduğum için artık gına geldiBen cinsellikten önce oturur düşünürdüm, 1 ay olmuş hala konuşmamışız, bu kadar mı çabuk tükettik birşeyleri diye…
Ben eskiden öyleydim canım o kadar da duygusal bir eş yok ki senin gibi yapayım1 aydır nasil kus kalınıyor ya ben 2. Saat sen artık beni sevmiyomusun diye zirliyorum somurta somurta seviyorum diyor oda
Yani şöyle anlatayım mecburi konuşmalar olmadıkça konuşmuyoruz1 ay küslük çok fazla hiç normal değil eşler arasında2 saat bile fazla soğukluk olabilir ama aynı evde konuşmadan nasıl yapıyorsunuz eşiniz ne burcu bu arada?
Yani benim tek silahım cinsellik eşim çok düşkün bir kavga olunca mutlaka o iş sayesinde barisiliyo bittikten sonra da sorunlar çözüme kavuşur 5 senedir.aynidr bizim senin eşin cinsellikle arası olmadığı için daha zor çocuk yokmuBen eskiden öyleydim canım o kadar da duygusal bir eş yok ki senin gibi yapayım