- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- 168
- Konu Sahibi melekyuzlum06
-
Nasıl uzak duruyum kızıma o bakıyo(
Bu sizin dusunceniz, benim dusuncemse hic kimse kimseye ne zaman eve gelecegini ne zaman gidecegini, nerede yatmasi gerektigini soyleyemez. Kimse kimsenin cocugu degil. Yasaklar koyarak baska seyleri cazip kilarsiniz. Bir insan o evin de sahibi olan bir baska insani eve almamazlik yapamaz. Sayet yaparsa ayni muameleyi hak ediyor demektirInsan o sinirle yapabilir, esi de aynen o sinirle karsilik veriyo. Kimin esegi daha erkek olayina donusmus.
Ben konu sahibini hakli buluyorum cogu seyde ama iste yaklasimi kendini suclu duruma dusuruyor. Daha akillica hareket etse kocasi da sorumluluklarini pasa pasa yapar.
Hic bir evli erkek canim ne zaman cekerse o zaman eve gelirim diyemez.
Aynen oyle. Malesef o cicim yillarinda karsilikli kiymet bilinmiyor.Daha evliliginizin başındasiniz. Evlilikler ancak 7 yılda oturusuyor olgunlaşır degisirsiniz.anlayis ozaman başlar. Şimdi çatışmalar olmasi çok doğal. Ayrilicak bi konu göremedim bu kadar küçük sorunlarda ayrılmayı düşünmek doğru değil. Aldatma şiddet calismama durumlarına saklayın bosanmalari. Hemen çekip gidecekler evlenmesin lütfen. Aile olmak yıllar ve fedakarlık ister.
Kusura bakmayın da evli bir erkek evinin yolunu bilecek. Ha önceden yoktu bu tür huyları son zamanlarda oldu belki o yüzden sinirleniyorum ama ben aynı şeyi yapsam emin olun o daha beterini söylerdi banaBu sizin dusunceniz, benim dusuncemse hic kimse kimseye ne zaman eve gelecegini ne zaman gidecegini, nerede yatmasi gerektigini soyleyemez. Kimse kimsenin cocugu degil. Yasaklar koyarak baska seyleri cazip kilarsiniz. Bir insan o evin de sahibi olan bir baska insani eve almamazlik yapamaz. Sayet yaparsa ayni muameleyi hak ediyor demektir
Bu sizin dusunceniz, benim dusuncemse hic kimse kimseye ne zaman eve gelecegini ne zaman gidecegini, nerede yatmasi gerektigini soyleyemez. Kimse kimsenin cocugu degil. Yasaklar koyarak baska seyleri cazip kilarsiniz. Bir insan o evin de sahibi olan bir baska insani eve almamazlik yapamaz. Sayet yaparsa ayni muameleyi hak ediyor demektir
Bu sizin dusunceniz, benim dusuncemse hic kimse kimseye ne zaman eve gelecegini ne zaman gidecegini, nerede yatmasi gerektigini soyleyemez. Kimse kimsenin cocugu degil. Yasaklar koyarak baska seyleri cazip kilarsiniz. Bir insan o evin de sahibi olan bir baska insani eve almamazlik yapamaz. Sayet yaparsa ayni muameleyi hak ediyor demektir
Adam evin yolunu biliyor zaten hanimefendi, siz saat 12 de geleceksin dediginiz icin 1de gelmis bu adam. Bana baski uygulama ben senin kopegin degilim diyor. Boyle devam ederseniz evliliginize olur olan.Kusura bakmayın da evli bir erkek evinin yolunu bilecek. Ha önceden yoktu bu tür huyları son zamanlarda oldu belki o yüzden sinirleniyorum ama ben aynı şeyi yapsam emin olun o daha beterini söylerdi bana
evli çiflerin yalnızca aileleri yüzünden sevgilerini yitirmelerine çok üzülüyorum. yapmayın ya geçin karşılıklı konuşun, bundan sonra ne sen ne de ben ailelerimiz hakkında kötü laf edicez diye karar alın. bundan sonra ne sen ne de ben ailelerimizin yaptığı kabalıkları umursuycaz diyin. zor olmamalı bunu yapmak bi tane de yavrucağın var. ve şu geç gelme konusunda da, eşine kötü bi üslupla geç gelmemesini söylemişsin anladığım kadarıyla; gıcık olmuş ki laf dinlememiş zannımca. canım saat 12ye kadar gel eve bak çok meraklanırım gece bebeğimle yalnız bırakma bizi lütfen deseydin belki de "erkekte saat sınırlaması olmaz" zihniyetsizliğini yapmazdı.Öncelikle merhaba kızlar... Takip ediyorum sürekli yazılarınızı ama ilk defa sizlerle bir derdimi paylaşacağım. İçime ata ata kendimi parçalıyorum çünkü sürekli.
Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 1,5 yaşında da bir kızımız var. Evlendiğimizden beri ailesiyle ilgili sürekli kavgalarımız oluyordu. Onlardan bahsetmeyeyim şimdi roman olur:) Neyse son 2 aydır da sürekli kavga ediyoruz tartışıyoruz. Birbirimize karşı bi soğukluk var aramızda. Bir kaç seferde eve sabaha karşı geldi ve bunun yüzünden çok tartıştık. En son Salı günü de arkadaşının asker gecesi varmış ve bende en geç 12 gibi evde olmasını yoksa kapıyı açmayacağımı söyledim. Oda ben saat sınırı olan bir erkek değilim dedi. Yani resmen serbest bi erkeğim demek istedi gibime geldi. Bende bende sabaha kadar koca bekleyecek kadın değilim dedim. Gece 1 de geldi aradı aradı açmadım kapıyı çaldı açmadım. Yarım saat falan bekledi kapıda sonra dayanamadım açtım ve doğru yataağa gittim yattm. Ona yatağa giremiceni söyledim sana mı sorcam dedi. Bende kızımı aldım oturma odasında kanepeye kendime yatak yaptım orda yattım o gece. Geldi yanıma baya tartıştık falan. Kendi suçunu görmüyo başka konuları falan açıyo falan anneme babama laf söyledi faln. Annemlerde şehir dışındalar ve 1 ay sonra dönecekler. Bende geldiklerinde evden gidecğimi ayrılacağımı falan söyledim sinirden. Gideceksen ablana götürüyüm dedi bana. Neymiş benim köpeğim değilmiş. O kadar ağır şeyler söylediki. Ne desem batıyo. Yani insan kocasına yap et diyemicek mi ? Deyince köpeği mi oluyor anlamadım. 3 gündür de yüzüne bile bakmıyorum tek kelime konuşulmuyor evde. Bi de gitmiş annesine anlatmış annesi ağzımı aradı tek kelime etmedim. Onun sülalesinde meşurdur erkeklerin karılarının dedikodusunu yapmaları. Oturur analarına anlatırlar analarıda bütün sülaleye yayar. O yüzden hiçbirşeyimi paylaşmam kayınvalidemle. Ama şimdi ne olacak bilmiyorum. ne o konuşuyor ne de ben. Bi mesaj atıyım diyorum sonra söyledikleri aklıma geliyo geri çekiliyorum. Boşansam nolcak ki bu en kötüsü düşünmesi bile kötü kızım ne yaparçok düşkün babasına.Ona bunu yaşatmaya hakkım yok. Gerekirse ömür boyu aynı evin içinde konuşmam ama genede çocuğuma bunu yaşatmak istemem. Ama kaderimde yazılıysada yapacak bişey yok ( Şimdi bana akıl verin napayım ben? (
Öncelikle merhaba kızlar... Takip ediyorum sürekli yazılarınızı ama ilk defa sizlerle bir derdimi paylaşacağım. İçime ata ata kendimi parçalıyorum çünkü sürekli.
Eşimle 3 yıllık evliyiz ve 1,5 yaşında da bir kızımız var. Evlendiğimizden beri ailesiyle ilgili sürekli kavgalarımız oluyordu. Onlardan bahsetmeyeyim şimdi roman olur:) Neyse son 2 aydır da sürekli kavga ediyoruz tartışıyoruz. Birbirimize karşı bi soğukluk var aramızda. Bir kaç seferde eve sabaha karşı geldi ve bunun yüzünden çok tartıştık. En son Salı günü de arkadaşının asker gecesi varmış ve bende en geç 12 gibi evde olmasını yoksa kapıyı açmayacağımı söyledim. Oda ben saat sınırı olan bir erkek değilim dedi. Yani resmen serbest bi erkeğim demek istedi gibime geldi. Bende bende sabaha kadar koca bekleyecek kadın değilim dedim. Gece 1 de geldi aradı aradı açmadım kapıyı çaldı açmadım. Yarım saat falan bekledi kapıda sonra dayanamadım açtım ve doğru yataağa gittim yattm. Ona yatağa giremiceni söyledim sana mı sorcam dedi. Bende kızımı aldım oturma odasında kanepeye kendime yatak yaptım orda yattım o gece. Geldi yanıma baya tartıştık falan. Kendi suçunu görmüyo başka konuları falan açıyo falan anneme babama laf söyledi faln. Annemlerde şehir dışındalar ve 1 ay sonra dönecekler. Bende geldiklerinde evden gidecğimi ayrılacağımı falan söyledim sinirden. Gideceksen ablana götürüyüm dedi bana. Neymiş benim köpeğim değilmiş. O kadar ağır şeyler söylediki. Ne desem batıyo. Yani insan kocasına yap et diyemicek mi ? Deyince köpeği mi oluyor anlamadım. 3 gündür de yüzüne bile bakmıyorum tek kelime konuşulmuyor evde. Bi de gitmiş annesine anlatmış annesi ağzımı aradı tek kelime etmedim. Onun sülalesinde meşurdur erkeklerin karılarının dedikodusunu yapmaları. Oturur analarına anlatırlar analarıda bütün sülaleye yayar. O yüzden hiçbirşeyimi paylaşmam kayınvalidemle. Ama şimdi ne olacak bilmiyorum. ne o konuşuyor ne de ben. Bi mesaj atıyım diyorum sonra söyledikleri aklıma geliyo geri çekiliyorum. Boşansam nolcak ki bu en kötüsü düşünmesi bile kötü kızım ne yaparçok düşkün babasına.Ona bunu yaşatmaya hakkım yok. Gerekirse ömür boyu aynı evin içinde konuşmam ama genede çocuğuma bunu yaşatmak istemem. Ama kaderimde yazılıysada yapacak bişey yok ( Şimdi bana akıl verin napayım ben? (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?