- 1 Temmuz 2016
- 27
- 1
- 16
- 27
- Konu Sahibi meliiissyilmzzz
Herkese hayırlı geceler hanımlar. Size bir derdimi anlatmak istiyorum ben yurtdışında yaşıyorum eşimle 2015 senesinde tanıştık ve 2017 senesinde evlenip Almanya’ya gelin geldim. Düğünümüz olmadan buraya gelmeden önce eşim bana karşı sevgisini sürekli dile getiren biriydi sürekli konuşurduk yanıma tatile geldiğinde hiç susmazdı. Buraya geldim ilk başta herşey toz pembeydi eşim ailesiyle yaşıyoruz onlardan bir yana Sıkıntım yok. Ama eşimle artık eskisi gibi değiliz, önceden sarılıp uyurduk şimdi sırtımız birbirimize dönük uyuyoruz ,işe gidiyor sabah 5’de öğlen 2’de geliyor kahvaltı yapıp uyuyor kalkıp yemeğini yiyip oyun oynuyor Fifa sonra geri uyuyor. Ne kadar karşıma alıp konuşsam da artık böyle bir evlilik istemiyorum, böyle bir eş istemiyorum kendine çeki düzen ver desem de olmuyor düzelmiyor hiç bişey.... Artık o kadar yoruldum o kadar bunaldım ki kızlar dilini bilmediğim yol iz bilmediğim ülkeye sevdiğim adama güvenip geldim ama burda Allah’ımdan başka kimsem yok. Kafayı yemek üzere ne yapmam lazım lütfen bir çözüm söyleyin bana. Şimdiden teşekkürler