- Konu Sahibi Melekhatun
-
Biz yeterince sevmiyorsak demek
Gelecek yaz tangalı bikini giycem dedim ses etmediSeninki bikini giy diyormuş zaten evlerden ırak. Boşan bence.
her yaz gidiyor musunuz siz tatileGelecek yaz tangalı bikini giycem dedim ses etmedi
yasaklandı ne demek mesela yasaklandı diyince inadına giymeniz gerekmiyor muBir tane yorumdan Bibiyi kendinizle bir tutmaniz sacma degil mi?
Ben bikini giyiyorum ama bana da sehir icinde şort yasaklandi artik, hoş kendi giyesim de gelmiyor zaten.
Şortun ara boylarini hiç sevmem cirkin duruyor bence, bacak bitiminde olan kisa halini seviyorum. Bu sene yurtdisina giderken yanima aldim şortlari, orda giydim.
Yaşadığınız şehirde İrmik'in sevgilisi ve babası gibi kendi karısını kızını pamuklarda saklayıp elalemin karısına kızına ayı gibi bakan tipler çoğunlukta ise adam aşırı haklı.Bir tane yorumdan Bibiyi kendinizle bir tutmaniz sacma degil mi?
Ben bikini giyiyorum ama bana da sehir icinde şort yasaklandi artik, hoş kendi giyesim de gelmiyor zaten.
Şortun ara boylarini hiç sevmem cirkin duruyor bence, bacak bitiminde olan kisa halini seviyorum. Bu sene yurtdisina giderken yanima aldim şortlari, orda giydim.
haklı mı allah aşkına katip serviglim kimseye bakmazdı o şekilde babamda. hangi şehirmiş acaba orası? diğer şehirlerde giyenler ne oluyor bakan her yerde bakıyor. burda yasaklama lafı benden çıksa elli türlü laf edersiniz şimdi o kız giymek isterse yasakmı çok saçma. anca uyarabilir giymesen daha iyi diye yada kız giymek istemiyorsa giymez. bana burda söyledikleriniz bunlar değil miydi?Yaşadığınız şehirde İrmik'in sevgilisi ve babası gibi kendi karısını kızını pamuklarda saklayıp elalemin karısına kızına ayı gibi bakan tipler çoğunlukta ise adam aşırı haklı.
İrmik sence senin ilişkin normal mi? Aşk sevgi var mı? Seven insan tekmelemez aksine.işimize geldiği sürece beraberiz gelmezse yollar ayrılır demek ne kadar doğru ki nerde kaldı aşk sevgi çıkar ilişkisi mi bu
siz hangi şehirde yaşıyorsunuzBir tane yorumdan Bibiyi kendinizle bir tutmaniz sacma degil mi?
aşk sevgi vardı benceİrmik sence senin ilişkin normal mi? Aşk sevgi var mı? Seven insan tekmelemez aksine.
Ahahahahhah sen uyu daha.haklı mı allah aşkına katip serviglim kimseye bakmazdı o şekilde babamda. hangi şehirmiş acaba orası? diğer şehirlerde giyenler ne oluyor bakan her yerde bakıyor. burda yasaklama lafı benden çıksa elli türlü laf edersiniz şimdi o kız giymek isterse yasakmı çok saçma. anca uyarabilir giymesen daha iyi diye yada kız giymek istemiyorsa giymez. bana burda söyledikleriniz bunlar değil miydi?
yasaklandı ne demek mesela yasaklandı diyince inadına giymeniz gerekmiyor mu
Seven insan sevdiğinin canını nasıl yakar, vücudunu nasıl morartır. Bunu açıklar mısın? Benim eşim bana kıyamaz mesela.aşk sevgi vardı bence
Tekme atan adamı özlemek, sevmek???? Bana biri öyle bir şey yapsa baş düşmanım olur, adam hapse girene kadar uyku uyuyamam. Nasıl insanlarsınız siz ya.Üstünden bir kaç gün geçince özledim ve sevdiğim için duruldu ortalık tekrar derse giderken barıştık
Senin aklın yerinde mi? Seni öldüren, bağlayıp işkence eden, yüzüne tükürüp sıçan adamı da seveceksin yani bu mantığa göre, çünkü sevgi karşılıksız, öyle mi? Hayatta kalma içgüdüsü olur her canlının, sende o da yok. Bu kadarı psikolojik rahatsızlık büyük ihtimalle. Yardım alman gerekiyor. Yoksa birinin elinde kalacaksın bugün olmasa da bir gün.işimize geldiği sürece beraberiz gelmezse yollar ayrılır demek ne kadar doğru ki nerde kaldı aşk sevgi çıkar ilişkisi mi bu
Aşkım, zarar görmüş limonum benim sakin ol, tamamen duygusal.Senin aklın yerinde mi? Seni öldüren, bağlayıp işkence eden, yüzüne tükürüp sıçan adamı da seveceksin yani bu mantığa göre, çünkü sevgi karşılıksız, öyle mi? Hayatta kalma içgüdüsü olur her canlının, sende o da yok. Bu kadarı psikolojik rahatsızlık büyük ihtimalle. Yardım alman gerekiyor. Yoksa birinin elinde kalacaksın bugün olmasa da bir gün.
Oh oluyor sizeAşkım, zarar görmüş limonum benim sakin ol, tamamen duygusal.
Sinirim bozuluyor böyle şeyler okuyunca.Aşkım, zarar görmüş limonum benim sakin ol, tamamen duygusal.
Bana hiç oh olmuyor gördüğün gibiOh oluyor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?