- 7 Kasım 2023
- 1.580
- 2.625
- 40
Tabiki onları özlemiyorum çocuğum da bunları haketmiyor, iyi günleri özlüyorum demek istemiştim yanlış anlattım pardonAttığı dayaklari , şiddeti mi özlüyorsun, çocuğuna yazık değil mi o bunları hakediyor mu acaba ...
En başından anlatmak istiyorum çünkü gerçekten bir tavsiyeye ihtiyacım var Eşimle tanıştığımızda ben 18 o 19 yaşındaydı daha önceden bir evlilik yaşamış 4 ay sürmüş boşanmışlar. Biz 1 senedir evliyiz ve 40 günlük bir bebeğimiz var. Eşimle tanıştığımızda ben ailemle sorunlar yaşamıştım ve aile evinden ayrıldım o sıra görüşüyorduk beni almaya geldi ve biz 1 buçuk ay beraber aynı evde yaşadık. Evlilik kararı aldık ve ailesinin yanına yerleştik 4-5 ay imam nikahlı kaldım sonrasında resmî nikah kıyıldı bu sürede ailemle barıştık. En başında herşey çok güzeldi hiçbir sorunumuz yoktu ufak tefek kavga ederdik ama bana kıyamazdı sonralarda kavgalar etmeye başladık ve çok kez ailemin evine gelip geri barıştım eşimle. Hamilelik döneminde şiddet gördüm ama bebeğim olduğu için eşim her seferinde pişman olduğu için ve sevdiğim her seferinde geri barıştım
Şuanki konuya gelicek olursam eşim doğumdan sonra benden uzaklaştı telefon şifrelerini değiştirdi yanına gittiğimde benden uzaklaşır oldu bi gün içime şüphe düştü gece telefonuna baktım hiçbir şey yoktu arkadaşının storysine baktım eşimle resim atmış alta hesap etiketlemiş ama eşimin hesabı o değildi kendimden baktım beni engellemiş onun telefonundan baktım hesap görünüyor kızlar takip etmeye başlamış sabah sordum bana deli muamelesi yaptı öyle bişi yok kafanda kuruyorsun kanıt göster dedi bende resmini çekmiştim ve attım eski hesabım diye yalanladı ama eski olmadığını biliyorum resimler yeni çekilmiş resimler ve takipçi sayısı hergun artıyordu. Eski eşinin ailesini araştırmış arama geçmişinde gördüm. Ailesiyle kavga ettiğinde evden çıkıp gidiyor saatlerce gelmiyor işten çıkıyor kimsenin telefonunu açmıyor bende dahil en son bir gece kavga ettik ve bebeğim kucağımdayken şiddet uyguladı. Telefonuma el koydu ertesi gün verdi akşam özür diledi ağladı kendinden utandığını pişman olduğunu beni çok sevdiğini söyledi 2-3 gün iyi davrandı sonradan tekrar mesafeli olmaya başladı ben o şiddeti kendime yediremediğim için boşanmak istediğimi söyledim ve kavga etmeye başladık tekrar şiddet uyguladı o salonda yattı sabah ben evden gideceğimi söyledim hiçbir yere gidemezsin dedi ben eve polis çağırıp şikayetçi olup ailemin evine döndüm ama 1 hafta oldu geleli bir haftadır hiçbir şekilde çocupu görmek için yazmadı yada resim istemedi boşanma dilekçesini verdin mi diye mesaj attım cevap vermedi aradım açmadı hiçbir şekilde yazmıyor bakmıyor mesaja ama wp durumlarımı görüyor. Çok seviyorum onsuz yapamıyorum sizce geri döner mi yoksa benden vazmı geçti çok kötüyüm çok özlüyorum acımın taze olmasıyla alakası yok her seferinde böyle oldu bir sinirle çıkıp geldim sonra pişman oldum oda aynı şekilde. Sizce tekrar döner mi pişman olurmu lütfen akıl verin…
Tabiki hayır herkes yanlış anladı benim geri dönerim diye sorma sebebim pişman olur da benim çektiğim acıyı çekerim diye sormak istemiştim geri döneceğimden değildine muhteşem bir hayat... tabi ki geri döner ve siz evinize gidip kutlama adına bir cocuk daha yaparsınız. sonra mi? sonrasi çok belli bu tür hikayeler genelde muhteşem bir sonla bitiyor.... çok yazık
benim annem evi terketti 35 yıl sonra… hemde en gitmemesi gereken zamanda çok zamansız gitti 3 hafta oldu hala geri dönmedi her neyse sana tavsiyem mutsuz bir evliliği seneler boyunca mutlu rolü yaparak sürdürmek yerine bebeğine pektabii kendinde bakabilirsin ama şuan lohusasın bununda etkileri var doğum sonrası depresyon, kaygı bozukluğu, stres ve olumsuz bütün durumlara hapis etmişsin kendisi biraz rahatla bebeğin ve kendin için daha çok toysun gencecik bir annesin bebeğinle her şeyi öğreneceksin belki yalnız belki eşinle ama hayatı bırakmak yok sana ihtiyacı olan minicik bir kalp var sadece onun için diren. kötü yorumları duyma, görme insanlar senin ne yaşadığını ne hissettiğini bilmez söyler, yazar, çizerler.. sosyal medya b*k çukuru buradan güzellikler bekleme. allaha ve bebeğine sığın olumlu düşünmeye çalış ve iyi enerjiler evrene yay eşinle aranız düzelir sadece ona ders ver ve arayıp sorma merak eden sen değil o olsun anlıyor musun? onun merak etmesi gereken 2 kişi var bence bunları iyi düşün ve eşini bir süre arama.Keşke herkes siz gibi konuşsa gerçekten okurken içim acıyor ağlıyorum bu kadar kaba konuşmalara evet yanlış düşünüyorum geri gelirmi diye ama insan ister istemez bunu düşünüyor çünkü seviyorum ilk aşkım çocuğumun babası yaptıkları tabiki zoruma gidiyor ama özlüyorum ve bebeğime baktıkça ağlıyorum babasız büyütüceğim için
Tabiki hayır herkes yanlış anladı benim geri dönerim diye sorma sebebim pişman olur da benim çektiğim acıyı çekerim diye sormak istemiştim geri döneceğimden değildi
onsuz yapamıyorum
geri döner mi
benden vazmı geçti
çok özlüyorum
pişman oldum
Pişman olsa ne olacak. 3 gün unutup 4. gün aynı şeyi yaşacaksın. Ağlar zırlar gelir. İnsan lohusa karısına şu rezilliği yaşatmaz. Dayağını ye otur mu diyelim sana ne yapalım. Otur babanın evinde çocuğunu güzelce büyüt. Gelişimiyle iyice ilgilen ki babası gibi olmasın. Anladın mı ilk eşi 4 ayda niye ayrılmış. Allahtan ilk eşi akıllıymış dehlemiş bunu.Haklısınız yine de teşekkür ederim söyledikleriniz için geri dönermi diye sorma sebebim barışıcapımdan değil acaba pişmanlık duyarda oda benim düştüğüm duruma düşermi diye düşünmem
Haklısınız yine de teşekkür ederim söyledikleriniz için geri dönermi diye sorma sebebim barışıcapımdan değil acaba pişmanlık duyarda oda benim düştüğüm duruma düşermi diye düşünmem
Bakın bu R yapmak değil tabiki güzel günlerimizi özlüyorum çok seviyorum onsuz da yapamıyorum ama sorma sebebim gerçekten pişman olurda geri dönüp oda benim çektiğim acıyı çekermi diye düşünmem zaten şıanda görüştüğüm avukatım var
Saçma sapan konuşup durma. "En başından" dediğin ne kadar süre zaten sevgililik hamilelik dogum 1 buçuk yıl, sanarsın 15 yıldan bahsediyor.Ha o bir buçuğun da yarısı dayak kötek. Of gece gece sinirimi zıplattın. Kızım siz ne diye ürüyorsunuz ya. Sex yapmayı biliyorsun da korunmayı mı bilmiyorsun. Elinde 40 günlük bebekle ezik büzük hallere düşmüşsün,evcilik oynamıyorsun oyuncak bebek değil o. Madem yedin bi b*k az dik dur gururlu ol.En başında herşey çok güzeldi çok iyi bir eşti sonradan bende tanıyamaz oldum
Benden daha mı iyi biliyorsunuz öyle birşey olucak olsa geri dönme niyetim olsa annesine söylemem yetiyor ama şuanda görüştüğüm avukatım var istiyor olsam şikayetçi olmazdım geri gelsin pişman olsun benim çektiğim acıyı çeksin istiyorum bu yüzden sordum tam anlatmadığım için bu yanlış anlaşılmaYa yemeyin bizi. Gayet neyi neden sorduğunuz belli.
İnşallah sizi öldürmeyi falan planlamıyordur diye düşünürken geri döner mi pişman olur mu yazısını görünce şok oldumEn başından anlatmak istiyorum çünkü gerçekten bir tavsiyeye ihtiyacım var Eşimle tanıştığımızda ben 18 o 19 yaşındaydı daha önceden bir evlilik yaşamış 4 ay sürmüş boşanmışlar. Biz 1 senedir evliyiz ve 40 günlük bir bebeğimiz var. Eşimle tanıştığımızda ben ailemle sorunlar yaşamıştım ve aile evinden ayrıldım o sıra görüşüyorduk beni almaya geldi ve biz 1 buçuk ay beraber aynı evde yaşadık. Evlilik kararı aldık ve ailesinin yanına yerleştik 4-5 ay imam nikahlı kaldım sonrasında resmî nikah kıyıldı bu sürede ailemle barıştık. En başında herşey çok güzeldi hiçbir sorunumuz yoktu ufak tefek kavga ederdik ama bana kıyamazdı sonralarda kavgalar etmeye başladık ve çok kez ailemin evine gelip geri barıştım eşimle. Hamilelik döneminde şiddet gördüm ama bebeğim olduğu için eşim her seferinde pişman olduğu için ve sevdiğim her seferinde geri barıştım
Şuanki konuya gelicek olursam eşim doğumdan sonra benden uzaklaştı telefon şifrelerini değiştirdi yanına gittiğimde benden uzaklaşır oldu bi gün içime şüphe düştü gece telefonuna baktım hiçbir şey yoktu arkadaşının storysine baktım eşimle resim atmış alta hesap etiketlemiş ama eşimin hesabı o değildi kendimden baktım beni engellemiş onun telefonundan baktım hesap görünüyor kızlar takip etmeye başlamış sabah sordum bana deli muamelesi yaptı öyle bişi yok kafanda kuruyorsun kanıt göster dedi bende resmini çekmiştim ve attım eski hesabım diye yalanladı ama eski olmadığını biliyorum resimler yeni çekilmiş resimler ve takipçi sayısı hergun artıyordu. Eski eşinin ailesini araştırmış arama geçmişinde gördüm. Ailesiyle kavga ettiğinde evden çıkıp gidiyor saatlerce gelmiyor işten çıkıyor kimsenin telefonunu açmıyor bende dahil en son bir gece kavga ettik ve bebeğim kucağımdayken şiddet uyguladı. Telefonuma el koydu ertesi gün verdi akşam özür diledi ağladı kendinden utandığını pişman olduğunu beni çok sevdiğini söyledi 2-3 gün iyi davrandı sonradan tekrar mesafeli olmaya başladı ben o şiddeti kendime yediremediğim için boşanmak istediğimi söyledim ve kavga etmeye başladık tekrar şiddet uyguladı o salonda yattı sabah ben evden gideceğimi söyledim hiçbir yere gidemezsin dedi ben eve polis çağırıp şikayetçi olup ailemin evine döndüm ama 1 hafta oldu geleli bir haftadır hiçbir şekilde çocupu görmek için yazmadı yada resim istemedi boşanma dilekçesini verdin mi diye mesaj attım cevap vermedi aradım açmadı hiçbir şekilde yazmıyor bakmıyor mesaja ama wp durumlarımı görüyor. Çok seviyorum onsuz yapamıyorum sizce geri döner mi yoksa benden vazmı geçti çok kötüyüm çok özlüyorum acımın taze olmasıyla alakası yok her seferinde böyle oldu bir sinirle çıkıp geldim sonra pişman oldum oda aynı şekilde. Sizce tekrar döner mi pişman olurmu lütfen akıl verin…
Döner dönerEn başından anlatmak istiyorum çünkü gerçekten bir tavsiyeye ihtiyacım var Eşimle tanıştığımızda ben 18 o 19 yaşındaydı daha önceden bir evlilik yaşamış 4 ay sürmüş boşanmışlar. Biz 1 senedir evliyiz ve 40 günlük bir bebeğimiz var. Eşimle tanıştığımızda ben ailemle sorunlar yaşamıştım ve aile evinden ayrıldım o sıra görüşüyorduk beni almaya geldi ve biz 1 buçuk ay beraber aynı evde yaşadık. Evlilik kararı aldık ve ailesinin yanına yerleştik 4-5 ay imam nikahlı kaldım sonrasında resmî nikah kıyıldı bu sürede ailemle barıştık. En başında herşey çok güzeldi hiçbir sorunumuz yoktu ufak tefek kavga ederdik ama bana kıyamazdı sonralarda kavgalar etmeye başladık ve çok kez ailemin evine gelip geri barıştım eşimle. Hamilelik döneminde şiddet gördüm ama bebeğim olduğu için eşim her seferinde pişman olduğu için ve sevdiğim her seferinde geri barıştım
Şıanda görüştüğüm avukatım zaten var ve sorma sebebim oda benim çektiğim acıyı çeksin istiyorum geri bqrışma niyetinde değil herkes yanlış anlayıp R yaptı diyor ama öyle niyetim olsa şikayetçi olmazdım sadece geri dönsün anlasın herşeyi ve pişman olup acı çeksin istiyorumAblacım sen mi boşanırsın bizmi boşayalım
pişman olup gelsin benim çektiğim acıyı çeksin istiyorum bu yüzden geri gelirmi diye sormuştumİnşallah sizi öldürmeyi falan planlamıyordur diye düşünürken geri döner mi pişman olur mu yazısını görünce şok oldum
Bebeğinin yanında annesini döven Baba, çocuğunu 1 haftadır hiç merak etmeyen baba. Ne kadar da önemli ve değerli çocuğun hayatında, kimbilir ne kadar eksikliğini hissedecek(!)Herkes gibi bende yuvamın yıkılmasını istemem dediklerinizde haklısınız belki yanlış düşünüyorum ama bebeğimi de babasız büyütmek istemiyorum bir tarafı eksik olsun istemiyorum