Eşimle kavga ettik ailemin evine döndüm

18 yalında evleniyor 19 unda benimle tanıştı 5 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim
Geri dönme lütfen neden şiddet gördüğün birine tekrar geri döneceksin hayat böyle geçer mi?
Dönersen2. çocuk gelecek arkasından iyice çıkmaza gireceksin.
Ailenle kal..
Sonra bir işe girip hayatına devam edersin.

nutkum tutuldu siz daha çocuksunuz evliliğe alışmadan neden çocuk yapma kararı aldınız? sen eşini seviyorsun ama ortada şiddet var, güvensizlik var, aldatıyorda olabilir ama emin değilsin.. hayat böyle geçer mi? sevmek yetmemiş daha öncede çok sevmişsiniz birbirinizi ama düzelene olumlu evrilen bir durum yok.. bence bu süreçte çok iyi düşün eve bebeğin olabilir ama evlilik seni aşırı mutsuz ediyor ve hastalık boyutuna getirecekse kendi yoluna bak. erkekler bencildir bunu unutma.

Burda o kadar çok çocuğum için cümleleri okudum ki Kusura bakmayın arkadaşlar hanım hanımlık çizgimden çıkıyorum artık. Ağzımı açtıracaksınız bebek dediğin şeyi yapması çok basit. Adam 10 dklık o işi yapınca baba oldu sanıyorsunuz ama Olmuyor arkadaşım. baba dediğin şey aşk bittise de sevgi bitse de çocuğunuzun annesi olduğu için size değer veren saygı gösteren kişidir. Sizi döven berbat bir aile hayatı yaşamanıza sebep olan kişi baba değildir. Bilmiyorum nasıl bir ailede büyüdünüz baba figürünüz nedir ama kendiniz barışmak istiyorsunuz diye küçücük bebeği alet etmeyin. Aklı başında herkes böyle ailelerde çocuk büyütülmeyeceğini bilir. Buradaki ayrılmak istemeyen kadınların da ağzına yer etmiş çocuğum babasız büyümesin.Ailesiz kalmayın diye. Babasız da aile olunuyor.

Herkes gibi bende yuvamın yıkılmasını istemem dediklerinizde haklısınız belki yanlış düşünüyorum ama bebeğimi de babasız büyütmek istemiyorum bir tarafı eksik olsun istemiyorum

Kucağınızda bebeğiniz varken sizi döven, hamileyken şiddet uygulayan insanın babalığını bari güzellemeyin ya. Ne yuvası? Ne babalığı? Bebeğinize yazık. Lohusalık dinleyemeyeceğim kusura bakmayın ancak kendinizi kandırıyorsunuz siz ve kucağınızdaki o meleğe layık değilsiniz bu kafayla.

Keşke herkes siz gibi konuşsa gerçekten okurken içim acıyor ağlıyorum bu kadar kaba konuşmalara evet yanlış düşünüyorum geri gelirmi diye ama insan ister istemez bunu düşünüyor çünkü seviyorum ilk aşkım çocuğumun babası yaptıkları tabiki zoruma gidiyor ama özlüyorum ve bebeğime baktıkça ağlıyorum babasız büyütüceğim için

Adam olanca yalanı sana söylemiş seni kandırmış Allah seni kurtarmaya çalışıyor sen ısrarla döner mi diyorsun dönse sanki her şey süper olacak hayal dünyasından çıkıp bir gerçekleri görün.

Bi laf vardır"alışmış kudurmuştan beterdir "diye, git kızım geri dön alışmışsın sen dayak yemeye.Mis gibi ye dayağını otur koçişkonun evinde.

Ruh hastası mısınız bu ne ya çocuğun alınması lazım sizden de eşinizden de

Hamileyken dayak yiyip ve hala barışmak istiyorsan sana verecek bir tavsiyem yok , o çocuğa çok yazık, baştan sona berbat bir evlilik yapmışsın yetmemiş bir de o masum çocuğu da eklemişsin bunca rezilliğe...

Ruh hastası mısınız bu ne ya çocuğun alınması lazım sizden de eşinizden de
Derken, sadece aklımdan bu düşünceyi geçirdim diye çocuğum benden mi alınıcak ben bebeğime en iyi şekilde zaten bakıyorum ama siz yaşamadığınız için bilmezsiniz insan o boşluğun içindeyken ister istemez acaba gelir mi diye düşünüyor bunu düşündüğüme tabiki kızıyorum ama insan kendine engel olamıyor acaba geliröi diye sorma sebebim gideceğimden değil acaba pişmanlık duyacak mı diye düşünmem

Güzelim neyi anlamıyorsun. Berbat bir yaşantıdasın çocuğuda daha beter bir hale sürüklüyorsun. Burada bu canım kadınlar acaba geri dönermi diyen birini düşünmüyor el kadar çocuğa kıyamıyor. 40 günlük bebek var, sen daha lohusasın, yemediğin dayak kalmamış, kocan olacak andaval eski karısının peşinde, sende hala çok seviyorum mıy mıy mıy. Öfff daha da yazardım ama neyse. Bu konuyu takip etmeyeceğim.

Öeef, dayak yerken içiniz acımıyor da biz gerçekleri söylerken içiniz acıyor. Bi de duygu sömürüleriniz yok mu, tiksinç. Bebeğinize baktığınızda gözlerinin önünde annesinin dayak yediğini düşünün bi dahakine. Daha 40 günlük bebek sizle beraber düşebilirdi kafa üstü, ölebilirdi. Anlayabiliyorsunuz dimi? Ne çük var bu adamlarda çocuğunu düşünmeden bu kadar peşinden koşturuyor kadınları, daha 19 yaşında bi de. Vay anam babam

18 yasında birinci evlilik 19 da ikinci.Konu sahibi bi kaç ay imam nikahlı durmuş muhtemelen daha 18 bile değildi. Sonra hemen cocuk yapmışlar. Cehaletin nirvanası resmen of.

Attığı dayaklari , şiddeti mi özlüyorsun, çocuğuna yazık değil mi o bunları hakediyor mu acaba ...

Haklısınız yine de teşekkür ederim söyledikleriniz için geri dönermi diye sorma sebebim barışıcapımdan değil acaba pişmanlık duyarda oda benim düştüğüm duruma düşermi diye düşünmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…