Eşimle ilerimi göremiyorum, korkuyorum :(

Ben yerinizde olsam kredi borcunu ödemeyi keserdim hazır tatilde geliyor kendimi simartip ailemle veya yalnız tatile çıkıp kafami dinlerdim .
Arabayı sizin maasiniza güvenerek mi almış gücü yoksa almasın binmesin.
Doğunun küçük bi şehrin de araba çok mu gerekliymis ?

Sorunlarını halletmeden sakın bebek yapma

starsea canım bence yaz tatilini ailenle geçir birbirinize zaman verin böylece sevgini de sınamış olursun kredi için para verme ne hali varsa görsün babasına karısının parasıyla araba almayı versin bi zahmet
Boşanma durumunda size birşey düşmez

Bir erkek kolay kolay boşanalım demez biz kadınlar duygusaliz deriz ama erkek diyorsa bunu düşünüp de soylemistir o yüzden birbirinize zaman tanıyın duygulara gore hareketlere göre de önünuze bakin daha gençsiniz önünüzde uzun bir hayat var inşallah kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin

Baktınız kafanız rahat psikolojiniz iyi hiç durmayın boşanın

Esimin maaşı ile de ortak harcamalarımızı yapıyoruz araba kredi derdinden dolayı da kartimı veya maasımdan istedigim harcamayı yapamiyorum. Kredi kartindan yapip borcunu ödüyoruz. Ama kısıtlanmaktan sıkıldım artik bende rahatca cikip kartimla alisverisimi yapayım istiyorum. Calisiyorum bende nitekim. Ayrica niyeti krediyi ödetip boşanmak ta olmayabilir cunku en son ondan söz aldım arabayı üzerimize alıcaksın diye hatta benim üstüme yapalım dedim. Dusündü ilk once benim üstüme diyince itiraz etti ama ben güzel birsekilde ikna ettim ben sana nasil fedakar olduysam benim de hakkim oldugunu dusunuyorum bunu senden bana bir jest olarak yapmanı istiyorum dedim. Daha sonra tamam kasim da kaskosu bitiyormus yapicam tamamdır dedi. Bilmiyorum ondan bir söz aldim bu yuzden kredi borcunu daha onceden haziranda kapatiriz diye söz vermistim bende sozüm söz demistim. Simdi sözümden donersem iyi olacakken daha kötü seyler de olabilir. Ben sonuna kadar gitmeyi dusünüyorum yuvam icin evliligim icin eger sonunda bir cürük çikarsa zaten yollarimız kendiliginden ayrilir diye dusünüyorum. Umarım esim de benim gibi cabaloyordur iyi dusunüyordur...

sacma o zaman hic arabasi olmayacak bu adamin

Niyeti krediyi ödetip boşanmak ta olmayabilir cunku en son ondan söz aldım arabayı üzerimize alıcaksın diye hatta benim üstüme yapalım dedim. Dusündü ilk once benim üstüme diyince itiraz etti ama ben güzel birsekilde ikna ettim ben sana nasil fedakar olduysam benim de hakkim oldugunu dusunuyorum bunu senden bana bir jest olarak yapmanı istiyorum dedim. Daha sonra tamam kasim da arabanin kaskosu bitiyormus yaparim tamamdır dedi. Bilmiyorum ondan bir söz aldim bu yuzden kredi borcunu daha onceden haziranda kapatiriz diye söz vermistim bende sozüm söz demistim. Simdi sözümden donersem iyi olacakken daha kötü seyler de olabilir. Kritik aylardayız. O da bosanip yalniz kalmaktan korkuyo gibi hissediyorum hatalarinda hep yanima geldi gönlümı almak istedi ama ben artik üstüste yasayinca bunları yıprandım eskisi gibi ayaga kalkamiyorum ona karsi uzaklastim ister istemez. O da bundan sikayetci beni artik sevmiyosun bile demeye basladi. Sevmeyi unutturdu bana. Sevgimizi hirpaladı bu maddi konular. Yazın ailemle gecircem zaten biraz sizin önerdiğiniz gibi düsunmustum ölçup tartmak istiyorum onu gercekten seviyor muyum özlicek miyiz birbirimizi yoksa hep merak ediyorum. Ama umarim o sırada ailesi de onu doldurmaz. Degisir mi fikri nolur zaman belirlicek herseyi.. ben genede sonuna kadar gitmeyi dusünüyorum yuvam icin evliligim icin pisman olmamak icin eger sonunda bir cürük çikarsa ondan yana zaten yollarimız kendiliginden ayrilir diye dusünüyorum. Umarım esim de benim gibi cabaliyordur iyi seyler düsünüyordur...

Bence kocan seni sevmiyor. Aynı ilçede çalışan birini bulmuş yaşı da musait, biraz da iyi huylusun evlenmiş. Sevse seni böyle uzmezdi. Ayrıca niye ödüyorsun o arabanın kredisini. Ailesi çok cakalmis farkındaysan evlenmeden babanın üstüne yapmışlar sen ortak olama diye. Sen basedemezsin bunlarla ezilmeye devam edersin. Bence tatlı canını düşün araba benim üstüme geçecek , krediyi sen odeyeceksin , cimriliği bırakacaksın yoksa bosaniyoruz diyeceksin yoksa böyle devam eder

Anladigim kadariyla baya uzulmus ve yorulmussunuz. Ve de kirilmissiniz. Esinizin guzel yanlarini da goruyorsunuz. Her evlilikte 1-2 yil kavga ve tartisma ile gecer, sonra oturur. Her kavgada bosanmaktan soz edilmemeli. Esinizle iyi ve uyumlu bir cift olacaginizi ve de geleceginizin mutlu olabilecegini, sevgiyle sorunlarin ustesinden geleceginizi dusunuyorsaniz, bence cabalamaya deger.

bu modelin aynısı hatta daha da kötüsü vardı bende. araç kredisi öderdim, kredi kartı borcunu öderdim, kalanla mutfak masrafımızı hallederdim bide üstüne dayak yerdim. ne mi yaptım çocuğumda olmasına rağmen tek celsede boşandım oh be dünya varmış. sanada tavsiyem bu modeller değişmez. gençliğini bi öküze heba etme..

kesinlikle katılıyorum

kesinlikle katılıyorum

Konu sahibesi hala evliliğini kurtarma peşinde çift terapisine gitmişler adam terapi pahalı demiş böyle bir tip

Konu sahibesi burda evliliği için çırpınırken o adam araba kredisinin hepsini bu kadına yıkma hesabı yapmıyorsa ben de cherry değilim

Şimdi adam boşanmamak için kıvırtıtor ama kredi bitmiş olsaydı ne yaparsan yap ister git boşan derdi eminim

Maaşınızı vermeyin... Kendi parasından ödesin.. Sizin eşiniz size karşı çok kabalaşmış resmen.. Ne demek ya hep ya hiç yok bilmem boşarım.. Elinizde mesleğiniz var.. Boşanmaktan korkmayın.. Aileniz yanınızda.. Neden bunları kabullenesiniz.? Bana ikide bir boşanma kelimesini ağzına alan adama " tamam boşanalım.. Boşanma dilekçesini adresine yollarım.. Mahkemede görüşürüz.." der o evden çıkar giderdim.. Valla ya..

Aynen cherry aynen!!! Geç oldu ama anladım nihayet 27imde. Herkese ibret olsun hikayem.

Değerinden/ederinden fazla, kör olacak kadar sevmeyin hiç bir erkeği, kocanız dahi olsa kendinizi güvene alın her daim! Haklı konularınızda assla taviz vermeyin! Ezdirmeyin kendinizi hanımlar!!!

konu sahibesinin aile terapisti diyalogunun birebir aynısını yaşadım desem.. o yüzden aynı modelden bendede vardı dedim ama değişmiyorlarrrrr.. bu tarz yazıları okuyunca üzülüyorum çünkü eski halimi görüyorum. ben allahtan arabayı kendi üstüme yaptırdım. boşandık sattım arabayı evimi aldım çocugumla mutlu mutlu yaşıyoruz ohh mis. konu sahibesi kendine şunu sor 'huzurlu muyum' cevabın hayırsa bu insanı daha fazla çekme net.

Hepsini okudum ve cok uzuldum.

Atanamadim diye kendimi yiyip bitiriyorum ama huzurlu yuvanin, atanmaktan cok daha onemli oldugunu yazinizdan bir kez daha anladim, halinize icim kiyilarak.

Bu hayata bir kez geliyoruz ve bizi mutsuz eden seylerle yasama zorunlulugumuz oldugunu dusunmuyorum.

Bosanmalisiniz bence. Bunu soylemesi cok kolay elbette. Hayat sizin hayatiniz, secim sizin seciminiz. Biz anca yorum yapabiliriz burdan.

Esinizin her tartismanizda agzina geleni saymasi, her seyi kirip dokmesi gercekten cekilecek gibi degil.
Para delisi olmasi da cabasi...

Elbette haklisiniz, en guzel yillariniz. Gezin, tozun...

Bence burda yapilmasi gereken en oncelikli sey, esinizin psikolojik bir tedavi gormesi.
Yuvanizin devamliligi icin bu kesinlikle sart.
Eger buna asla yanasmazsa da sizi zaten kaybetmeyi goze almistir, bosanin.

Yolunuz acik olsun, hayirlisi neyse o olsun hakkinizda.

Paralar senin hesaptaysa sakın kredi mredi kapatma! Kalsın sende... Ve boşa bu koca olacak işe yaramazı!!!

Hayata aynı pencereden bakmıyorsunuz bi kere... Ömür boyu ters düşeceksiniz, çatışacaksınız buyüzden.

Saygıyı yitirmişsiniz! Tabak bardak kırmak, hakaretler vs bunlarla evlilik raydan çıkmış zaten! Bırakın inceldiği yerden kopsun.

Bu hayata mutsuz olmak için mi geldiniz? Hayat mutsuz olmak için çok kısaaa...

Cok merak ettim koc burcumu bh tarz tuhaf tipler o burctan cikar yuksek egolu kendini herkesten akilli sanan. Dunya onun etrafinda donuyo sanan. Etrafindaki herkes onu mutlu etmek icin var sanan var da var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…