Eşimle ilerimi göremiyorum, korkuyorum :(

çok zor ve üzücü. ailenizin destekçi olması ve mesleğinizi elinde tutmanız size güvence sağlayan en güzel şeyler. böyle bi sıkıntı varken ilişkinizi değil de kendinizi önceliğe koymanız size tavsiyemdir. kırıp döküp tehditler savurup her seferinde aynı şeyi yapan bir eş sizin gideceğinizi görünce nasıl da korkmuş. bu adamın sizi kaybetme korkusu yok bence. değerinizi hatırlatmanız, hatırlamıyorsa da hak ettiği gibi davranmanız lazım. sineye çekmeyin gerekiyorsa her şeyi konuşun bitsin gitsin. bu kadar olay üstüne kırgınlık yaşamamanız zor olurdu zaten. ya gerçekten seviyorsanız zamana bırakıp eşiniz size değerini bildiğini hissettirsin yoksa da boşanın gitsin.
kendinizi mutlu etmeyi bilince başkaları da sizi mutlu eder olur emin olun.

Size ait olmayan arabanın kredisini ödüyorsunuz tek maaşla geçiniyoruz dediğinize göre eşiniz çalışmıyor. Size diyeceğim tek şey boşanın

Açıkçası eşinizi bir tek her şeyiyle kabul eden sizsiniz gibi. Sizi düşünse biraz olsun isteklerinizi düşünür. Sinir anında her şeyi kırıp dökmek, gidip ailesine sizi kötülemesi bunlar kötü şeyler açıkçası. Arabanın borcunu siz oduyorsaniz neden babasının uzerine yaptı onu da anlamadım. Siz şimdi ayrilsaniz mesela o arabada hakkiniz olmayacak gibi görünüyor. Açıkçası bu huylarını nisanliyken dusunseydiniz daha guzel olabilirdi sizin icin.
Boşanırsaniz neden mutlu olmayasiniz hayat sadece evlilikten ibaret değil. Mutsuz bir evlilik yasayarak nasıl mutlu olacaksiniz ki? Ya bu durumları esiniz düşünecek napiyorum ben diye ve konuşup halledeceksiniz ya da bu mutsuzluktan cikacaksiniz. Siz hep her şeyi aman ağzımızın tadı bozulmasin diye alttan alirsaniz hiçbir zaman istediginiz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…