Teşekkür ederim siz de çok tatlısınız
misal çocuk diyor ki kardeşim de bizim eve gelsin diyor.. görüntülü konuştuğunda anne bak kardeşime diyor yani aslında kadın da asla dolduruşa vs getirmiyor normalleştirmiş ama işte acaba çocuk konusunda konuşsam sen karışma vs der mi diye çekiniyorum ya da belki konuşmak istemeyebilir bilemiyorum şimdiye kadar konuşmadık eşime bir kez konuşmak istiyorum tanışalım dediğimde gerek var mı babasına gönderiyor çocuğu bana güveniyor seni tanımasına gerek yok demişti
Hamdi alkanla ilk eşi de sürekli olayliydi magazine çıkardı. İkinci eşi baristirdi resmen :) kadının niyetini şu an bilemem ama o görüntü bana hoş gelmişti. Ve aradan erkek çekilmiş iki kadın muhatap oluyordu. Bence böylesi daha iyi bile geliyor.
Hatta bu konuda Mehmet Ali Erbil'in eşlerinin tavrına da bayılıyorum. Kadınlar ve kardeşleri bir arada sürekli görüşüyor.
Bence karşı taraf da makul biriyle iki kardeş için ortak etkigi iki kadının yapmasında sıkıntı yok. Ben çocuk çok severim. Ve çocuklar benim için aşırı önemli. O yuzden çocukların sağlığı icin böyle şeyleri gözüm görmez sanırım.
Bir de kıskanmam da. Birbirlerinde gönlü olsa zaten bosanmazlardi. Kaldı ki yapacak insan arada derede çocuk alır verirken bile gözüne kestirirse o tarz bakacaksa bakar zaten. O yuzden bu konularda rahatimdir ben.
Benden gidecek olan hersekilde gider zaten. Sonuçta tutup ikisini çıplak bir odaya tepmiyoruz.
Ayni evde kalmaları hoş olmaz ama bence birlikte doğumgünü gibi özel yemeklere gitmek gerekir.
Ben muhafazakar biriyim. Normalde bosandigim eş aslında yabancı zaten. Baktığında uygun değil. Ama çocuk için özel gunlerde eşimle bir araya gelirdim. Yeni eşime de bu konuda baştan net sinir cizerdim.
Hem kendi çocuklarım hem baskalarinin çocukları benim için çok önemli.
Eşinize çok fırsat vermeden kendiniz görüşebilir siniz bence.
İçinde çözemediği anlamlandiramadigi şeyler vardır illaki.
Bizim mahallede bir çocuk vardı. Benim çocuklara dahil şiddet uyguluyordu. Asla kızmadım o çocuğa..hatta oğlum bozulurdu sen neden onu koruyorsun diye.
Bizden bir tek şefkat görürdü o yüzden bizi severdi çocuk. Aile tam ilgilenemiyordu. Annesi 3. Çocuğuna hamileydi ve biraz riskli hamilelikte. Küçük kardeşi ile bile kendisi ilgilenmesi gerekirdi.
Ve en önemlisi çocuk çok kiloluydu. O yuzden dislaniyordu aslında. Koruyan onun için kavga eden bir ailesi yoktu. Çocuklar ona hep bulasirdi. Bu çocuk da artık daha da saldirgan olmuştu. Haklı haksız sebepli sebepsiz herkese saldirirdi. Savunma biçimi haline getirmişti. Benim çocuğuma da durduk yere çok vurdu veya tükürdü. Ama hep anlayışla karşıladım. Ailesine de bisiklet alın dedim. Hem kilo verir, hem diğer çocuklara gerek kalmadan kendi oynar diye.
Bence annesi de kariyerinden dolayı yeterince odaklanamiyor olabilir..bıkmış olabilir..bir araya gelip kardeşlerle vakit geçirmek bence güzel olur