- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Yaaaaa ben nasil kacirmisim o şamatayiiii offfHamilesiniz kıyamadımBir üye vardı leoparlı tayt giyip eşinin önünde gırgır yapınca erotizm dolu anlar yaşadıklarını ve kendinin o şekilde cilve yaptığını anlatmıştı. Ortalık yıkılmıştı tabi, o zamanlar aklımıza geliyor bizimde napalım
Bayağı eski bir olaydı ama etkisi bugünlere kadar geldi işteYaaaaa ben nasil kacirmisim o şamatayiiii offf
Valla ben klasik bir romantigim
- mum isigi
- sarap + peynir tabagi
- hafif, romantik muzikte dans
bu kadar :)
Aaa niye saçma olsun ki suan bende okuyorum bana ve eşime uygun bi öneri olursa denerim konu sahıbıde boyle yapacaktır fikir alısverişi önemliBiri gelip biz geçen gün eşimle sevişmemizi bir arkadaşa izlettik, olayın başından beri odadaydı yaşadığımız en güzel deneyimdi dese öneri olarak alacak mısınız?
Eşinizi siz bilirsiniz. Bazı adamlar leoparlı tayta bayılırken bazısının kırmızı oje görünce bile libidosu düşebiliyor.
Hediye fikirleri gibi bu konuda da fikir almak çok saçma.
En büyük hata sormak. Direkt yapacaksın.Eşime seksi gecelikler den alayım mı demiştim alma nasıl olsa soyacam demisti,habersiz aldım işten geldiğinde giyip karşıladım benimki beyaz gecelikti kapıda öyle gorunce de hoşuna gitmisti, mikrop bide alma diyo ,ikinci ben banyodayken o bana baskın yapmıştı gerisini yazmayım ayip
Esprilere alınmadığını bildiğim bu hanımefendiye kozmetik dünyasında kullanılan, çoğu kadının vazgeçilmezi ruj'un psikolojik terminolojik fantastik ve etimolojik kökeni itibariyle Latince ruber(kırmızı) kelimesinden türetilmiş dilimize Fransızca rouge(kırmızı) kelimesi olarak aktarılmış, dolayısıyla dudak boyası eğer kırmızıysa kırmızı ruj diye belirtilmemesinin daha münasip olduğunu ama hepimizin bu yanılgıya düştüğünü anlatmaya geldimDansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.
Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo.
Bütün libidom içime kaçtı.
Hey maşallah. Benim ilk gebelikte midem çok bulanıyordu, yanına yaklaşamıyordum adamın . İkincide parmağımı kaldıramıyordum. Bu ne enerji?Karnım burnumda, hormonlar tavan, büyük bebeyi yatırmışım.
Avına bakan leopar gibi bakıyorum herife....
Herif çekingen bebe doğmadan 40ın çıkmadan vermem bakışı atıyor...
Ama ben ...
Azer Bulbul gibi titriyorum.
Av anladı başına gelecekleri ..
"Hiç niyetlenme doğuma az kalmış zaten yapma etme" dedi...
Ama ben durur muyum.
Allem ettim kallem ettim zorla aldım..
Hazırlık yapmaya gerek yok reis boş bulduğun an yapış.
En temizi.
Darısı başına reis ne diyeyimHey maşallah. Benim ilk gebelikte midem çok bulanıyordu, yanına yaklaşamıyordum adamın . İkincide parmağımı kaldıramıyordum. Bu ne enerji?
Şişme bebek mi yaaaaa onu da bilmiyorumBayağı eski bir olaydı ama etkisi bugünlere kadar geldi işteBi şişme bebek konusu bi de bu
Bağıra bağıra güldüm dkskalalla çok tatlisinizBir şeyler öğreneyim diye geldim ama burası da benden farklı değil sanirim
Yeni evlendigimizde fantazi iç çamaşırı giyicem diye yırtmıştım . Bi keresinde de yanlış giymişim çıkaramamıştık
O kadar yorum sonrası tarzımı bulabildim, yaşasın. :)Valla ben klasik bir romantigim
- mum isigi
- sarap + peynir tabagi
- hafif, romantik muzikte dans
bu kadar :)
Beteri de var . Kafamdan geçirmem gereken yerden bacağımı geçirmiş o vaziyette sıkışmıştım kocamin işten gelmesini beklemiştim careesizceBağıra bağıra güldüm dkskalalla çok tatlisiniz
Bu saatte öyle bir kahkaha attım kiDonsuz geceler diyorsun