Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Yaaaaa ben nasil kacirmisim o şamatayiiii offf

Aaa niye saçma olsun ki suan bende okuyorum bana ve eşime uygun bi öneri olursa denerim konu sahıbıde boyle yapacaktır fikir alısverişi önemli

En büyük hata sormak. Direkt yapacaksın.

Lütfen konuları doğru bölümlere açalım.
_____

Esprilere alınmadığını bildiğim bu hanımefendiye kozmetik dünyasında kullanılan, çoğu kadının vazgeçilmezi ruj'un psikolojik terminolojik fantastik ve etimolojik kökeni itibariyle Latince ruber(kırmızı) kelimesinden türetilmiş dilimize Fransızca rouge(kırmızı) kelimesi olarak aktarılmış, dolayısıyla dudak boyası eğer kırmızıysa kırmızı ruj diye belirtilmemesinin daha münasip olduğunu ama hepimizin bu yanılgıya düştüğünü anlatmaya geldim
Bunu tvde ilk defa duyduğumda, hele de kırmızı ruj demenin yanlış olduğunu söyleyenin bir erkek olduğunu görünce önce domates gibi kızarıp sonra patlıcan moruna dönmüştümsizde de aynı etkiyi yaptıysa gönül rahatlığıyla topikten ayrılabilirim:)))

Hey maşallah. Benim ilk gebelikte midem çok bulanıyordu, yanına yaklaşamıyordum adamın . İkincide parmağımı kaldıramıyordum. Bu ne enerji?

romantık yemek bizde işlemıyo yyiyip şişince romantızm kalmıyo..

ben de yatak odasına çalışman taraftarıyım. güzel bi jaz müzik ac hot jaz blues jaz falan olablir . mum yak birkac tane sona bi güzel süslen iç çamaşırı giyme arkadasın dedigi gibi varsa fantezi kostumun değerlendir . bende pek yok seksi iç çamaşırı yla yada iç çamasırsız gecelikle karsılarım hep tutar
birde biraz erkkelerrin hoşlandığı bazı seyler varya söylemiyim şimdsi anladın sen onları yap yanıı normal bi sevişme olmasın anlatabildim mi ???
hoşluk olur bence kolay gelsin şimdiden

Boyle konulara, eşime kirmizi gecelik giydim yok iste boncuklu dantelli donla beni gorunce kendinden geçti, gibi yasadigi ozel anlari paylasan insanlari anlayamiyorum. Kendi yasamis oldugu anı degil de adim adim yaptiklarini yazsalar keske. Mesela "kirmizi gecelik giydim kapidan iceri daldi hemen oracikta... " bilmem ne diyecegine, "gecelikle karşılayabilirsin bu onun hoşuna gidebilir" demek daha hoş degil mi? NEyin şovu bu yani bülbülü öttürmenin şovu mu dnsmsm kimse de bilmiyor zaten bülbülün oh desek bile öttüğünü.

seks zarları var pozisyon ve nerede ilişki yaşayacağını söylüyor ,denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…