- 25 Mayıs 2015
- 920
- 516
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Donsuz geceler diyorsunAdamı kapıda kısa elbise altına hiçbir çamaşır giymeyerek karşılamıştım
Adamda nasıl bir ekşın yarattıysa artık gerisini anlatmıyorum
Göbekten zeytini kim yazar diyordum bendeDansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.
Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo.
Mum falan başta iyi de olay başlayınca benim aklım mumlarda kalıyor devrilmesin, bir yeri tutuşturmasın falan diye.Her insanın beğendiği şey farklıdır. Ben mesela romantizmden hoşlanmam. Mumdur, müziktir falan. Eşinizin zevkini en iyi siz bilirsiniz.
Ya sorma, bir baktım herkes güzel yemek, müzik, mum, loş ışık falan romantik mesajlar yazmış.Donsuz geceler diyorsun
Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.
Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo.