Eşimle güzel bir gece geçirebilmek için öneriler

Postmodernik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
920
516
Güncelleme:
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama başka bir konuda yanına gidip gözlerine fular bağlama falan çok erotik bir fikir görünce denemek istiyorum bu fikri bu tarz öneriler varsa buyurun anlatın adama farklı heyecanlar yaşatmak istiyorum.

Merhaba hanımlar
Malum karantina süreci aylardır evlerdeyiz. Bu süreçte başta hatalı taraf olarak eşimle çok tartışmalar yaşadık sonunda düzelttik çok şükür ama ben eşime bu süreçte hep anlayışlı olduğu için güzel bir şeyler yaşatmak istiyorum. Mesela sizler eşlerinize ne gibi sürprizler yaptınız ve sonrasında nasıl güzel dönütler aldınız? Adama hiç süslenip püslenmeden hop diye hadi bir şeyler yapalım dememden ben bile bıktım şöyle şık, güzel, erotik ve eğlenceli bir gece geçirtmek istiyorum her ikimize de. Sizlerden öneriler bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not: konuyu biraz önce cinsellik bölümüne açmıştım ama hiç dönüt alamadım ve yaklaşık bir haftadır bu da benim derdim olduğu için burada da konu açma gereği duydum.

Son düzenleme:
Bence alkol kullanıyorsanız peynir tabağı+şarap ikilisi harika seçim. Meyve tabağı da yapabilirsiniz. Bir de ışık çok önemli, ben akşamları asla beyaz ışık kullanmam. Sarı ışıklı tek bir lambader vs varsa onunla aydınlatma sağlayabilirsiniz. Sarı ve loş ışık inanılmaz rahatlatıyor. Bir de romantik bir müzik açıp, güzel bir yemekten sonra bu ortamda sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Klasik ama risksiz, rahatlatıcı ve benim de ara ara hep hazırladığım bir ortamdır.

Dansöz elbisesi, Şakira kemeri ve mezdeke göbek dansı, Serdar Ortaç klibindeki göbekten zeytin yemeli sahne, Afroditin havuz başındaki yürüyüşü, kırmızı gecelik, leoparlı tayt+gırgır, topuklu ayakkabı ve jartiyer, kırmızı ruj, kelepçe kırbaç, tüylü terlik şeffaf sabahlık.

Hepsini harmanlayın. Olur bence, fatality kombo.

Göbekten zeytini kim yazar diyordum bende

Ya siz benim en bayildigim uyesiniz
Gecen izmire tasinacak hanimefendiyi antalyada cehennem deneyimlemeye cagrisiniz da cok sempatikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…