- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.545
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Umarim kocaniz da bu halinizi sevimli ve eglenceli buluyordur.Beteri de var . Kafamdan geçirmem gereken yerden bacağımı geçirmiş o vaziyette sıkışmıştım kocamin işten gelmesini beklemiştim careesizce
Ay Allah da seni güldürsünBir kere de temizliğini düşünmeyin işte. Bırakın etraf gül yaprakları, çikolatalar, şantiler, zeytinlerle dolsun...
Akşam haberler:
Fantezi yapayım dedi, kocasının kalçasını kırdı.
Kocası için sürpriz hazırlayan G.W, çılgın bir akşam geçirmek isterken, zemine yayılan zeytine basıp kayan kocası çanağını kırdı. Ateşli geceleri hastanenin acil servisinde biten çift kanalımız muhabirlerine konuştu:
-O zeytinleri niye oraya koyduğunu anlamadan totom kırıldı.
Sonra gelsin otel küvetinden kapılan mantarlar, herpesler, enfeksiyonlar
Konuyu iyice bulandırmayayım özelden yollarım size konu linkini, o da efsaneler arasında. Hatta ekşiye bile düşmüştükŞişme bebek mi yaaaaa onu da bilmiyorumbaska buyuk yok
Artık giymiyorum herkesin kafası rahatUmarim kocaniz da bu halinizi sevimli ve eglenceli buluyordur.
romantık yemek bizde işlemıyo yyiyip şişince romantızm kalmıyo..
ben de yatak odasına çalışman taraftarıyım. güzel bi jaz müzik ac hot jaz blues jaz falan olablir . mum yak birkac tane sona bi güzel süslen iç çamaşırı giyme arkadasın dedigi gibivarsa fantezi kostumun değerlendir . bende pek yok seksi iç çamaşırı yla yada iç çamasırsız gecelikle karsılarım hep tutar
birde biraz erkkelerrin hoşlandığı bazı seyler varya söylemiyim şimdsi anladın sen onları yap yanıı normal bi sevişme olmasın anlatabildim mi ???
hoşluk olur bence kolay gelsin şimdiden
Bütün oteller her zaman pistirAyy
iyi otellerde bile mi? Hiç aklıma gelmemişti, gerçi hiç otelde kalmadım tatil yüzü görmedik
ahahahahahNe zaman jazz dinlesem eski sevgilim üstüme atlardı. Meğer adam onu striptiz müziği sanıyormuş. Pis kültürsüz deyip boşadım
Hemen bakiyormKonuyu iyice bulandırmayayım özelden yollarım size konu linkini, o da efsaneler arasında. Hatta ekşiye bile düşmüştük
Leopar gırgır yazdım Google cevap bulamadım bir Allah'ın kuluda anlatmıyor yazıklar olsun surda hamile halimle üstelik hastanede merak içinde kaldım :'(
Kk nin evvelden beri süregelen standart geyiğidir bu.Leopar desenli tayt giyip adamın önünde halı gırgırlama geyiği.
Reis ara da ac böyle konular ya yesillendir ortamıGenel olarak iyi bir geyik konusu açmış oldum hanımlar sizler için amaç çok başkayken bende okurken eğlendim baya iyi oldu evde olduğumuz bu günlerde herkes için
Ben bileydim bu kadar yeşillenecek ortam daha evvel açardım ben biraz odun gibiyimdir bı konularda adama hoş bir şeyler yapıp şaşırtacaktım onu güyaReis ara da ac böyle konular ya yesillendir ortamı
Sen burada bi a dersin bakarsın ki millet kiril alfabesini sayıyorBen bileydim bu kadar yeşillenecek ortam daha evvel açardım ben biraz odun gibiyimdir bı konularda adama hoş bir şeyler yapıp şaşırtacaktım onu güya
Sen doğuştan avantajlısın olgacım, yürüsen adamı kevgire çevirirsinKonu sahibi, esinizi hic tanimiyoruz ki.
Herkes farkli seylerden hoşlanır. Leopar ne mesela, hayvanat bahcesi mi canlandiricaz, ekvatoral iklim mi? Ananas ve mango bana daha seksi geliyor.
Erkeklerin pek mumdan gulden romantizmden etkilendigini dusunmuyorum. Varsa bence küvet klasikler arasindan en iyi bir secimkimine de bu sacma gelir belki
Ben evimdeki kuveti bile kullanamiyorum benden once baskasi kullaniyodu diye. Yok titiz bi kadinda degilim yaniBir tek ben boyleyim sanıyordum
Leopar gırgır yazdım Google cevap bulamadım bir Allah'ın kuluda anlatmıyor yazıklar olsun surda hamile halimle üstelik hastanede merak içinde kaldım :'(