- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Yok bir suru yatak odasi gordum hiç ev sahiplerinj yatakta sevişirken hayal etmiyorum.
Bu dusunceyle hamile kadinlarin sokağa cikmasi da ayip, hamileleri gorenlerin aklina da cinsellik geliyormuş. Bir ara boyle bir muhabbette dönüyordu.
O yuzden kendi garip gurup hayal dunyamizi başkalarini ayiplamak için kullanmayalim.
Neler duycaz daha biri korebeden bahsedince artik aklima sadece bu gelirEşinizle körebe oynayın
Önce gidin güzelce görmesini istediğiniz çamaşırınızı giyinin, üstüne normal kıyafetlerinizi giyin. Eşinizin gözlerini bağlayıp körebe oynayın. O sizi ararken çıkarın eşortmanları şov başlasın, sizi bulup gözlerini açtığındaaa çiiiuuvvv al sana fantazi
Şu an uydurdum he, durun utandırmayın
Canımsın neverım shfahfha içimde ne varsa dışımda da o var beni bilirsinizİçin dışın bir senin
Dua et kamusal alandayız da demek istediklerimi diyemiyorumÜç saat kalıp çıkmalı otellerden bahsetmiyorum adam evladı gibi otele gitsinler onu da mo ben söyleyeyim.
Tobe estafurullahHerkesle paylaşmam tecrübelerimi. Özel insanlarla ancak
Kahkaha attim hahahhahBir şeyler öğreneyim diye geldim ama burası da benden farklı değil sanirim
Yeni evlendigimizde fantazi iç çamaşırı giyicem diye yırtmıştım . Bi keresinde de yanlış giymişim çıkaramamıştık
Mesellaaaaaa sutyenle hahahahhaGözbağını daha güzel kullanabilirler bence
Yok o anlamda demedim ben. Göz fularla, eşarpla falan bağlanır da gözü bağladıktan sonra körebe oynamaktan daha güzel şeyler yapılırMesellaaaaaa sutyenle hahahahha
banyo guzel fikir uygularim ben bunuEşime seksi gecelikler den alayım mı demiştim alma nasıl olsa soyacam demisti,habersiz aldım işten geldiğinde giyip karşıladım benimki beyaz gecelikti kapıda öyle gorunce de hoşuna gitmisti, mikrop bide alma diyo ,ikinci ben banyodayken o bana baskın yapmıştı gerisini yazmayım ayip
Haaaa anladm temkinli olmak lazm onda daYok o anlamda demedim ben. Göz fularla, eşarpla falan bağlanır da gözü bağladıktan sonra körebe oynamaktan daha güzel şeyler yapılır
Bana da romantik ortamlarda, birisi duygulu şiir içerikli şeyler söylediğinde Gülme geliyor.Her insanın beğendiği şey farklıdır. Ben mesela romantizmden hoşlanmam. Mumdur, müziktir falan. Eşinizin zevkini en iyi siz bilirsiniz.
https://i.pinimg.com/originals/43/2c/14/432c14c3feab0a3dd785061162e3efe0.jpg için Google Görsel Sonuçları peki bu?Ona kucuk surprizler yapinfotodaki beyaz donun renkleri de var malum sitede bedavadan az pahaliya satiliyor. Adamin ten rengi uzerinde belli olsun diye beyaz olan fotoyu sectim ben
Eki Görüntüle 2640123 Hep kadinlar mi giyinecek azcik da adamlar bunlardan giysin
Bu daha bi cesurmus ahahahhaha
Boncuklu tanga ne?Boncuklu tanga mini elbise dans opusme.....
Off ya bihterle behlul geldi aklima ahahahahGirgiri anlamadım bir tek kaçırdım mi o jenerasyonu ..biri anlatsın yada cesaret edip Google yazacam :)
Dur öneri vereyim bebeğimi dogurayim kendimi seksi hissedince eşimde yapicam insallah çikolata surucem dudağına sonra oradan yicem nasil..krem santide güzel bence ama sadece dudak olsun pislik yapmalim şimdi :)