- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi Postmodernik
Burda verilen tavsiyeleri ben uygulasam cinsel yaşamımıza darbe vururum, adamı cinsellikten soğuturum mesela.
Niyeee niyee. Vallahi merak ettimAllaha sukur bir tek ben boyle dusunmuyormusum.
Esim yapsa ben de sogurum. Ben yapsam o da sogur.
AhahahsjdjNimetle şaka olmaz, ban çileği muzu çikolataya, hem ye hem yedir.
Tarifi @Yabanelma biliyor olabilir. Mutfakta epey becerikli.
İçin dışın bir seninYa sorma, bir baktım herkes güzel yemek, müzik, mum, loş ışık falan romantik mesajlar yazmış.
Bir utandım kendimden
minimal seviyorum ben, kristal tuzlu lambami aciyorum, los ortam cepte
temiz beyaz carsaflar bir de parfüm
yalniz icindeki muhabir ruhu cikti, sen iyi haber yazarsin
Bunu yazmisken youtuber olup da evini, yatagini falan gösterenler
ne bileyim, bilemiyorum
hayal dünyam cok genis
Üç saat kalıp çıkmalı otellerden bahsetmiyorum adam evladı gibi otele gitsinler onu da mo ben söyleyeyim.He o aynanın arkasından komple 3D kamera kaydı olsun sonra
Sen aç biz okuyalım o zaman transcım.Niye acmaya ne var. rumuzla hersey acilir anam
Ben acsam asil darbe ozaman gelir. Sen cok tecubelisin ondan sana soruyorumSen aç biz okuyalım o zaman transcım.
BayıllldııımmmEşinizle körebe oynayın
Önce gidin güzelce görmesini istediğiniz çamaşırınızı giyinin, üstüne normal kıyafetlerinizi giyin. Eşinizin gözlerini bağlayıp körebe oynayın. O sizi ararken çıkarın eşortmanları şov başlasın, sizi bulup gözlerini açtığındaaa çiiiuuvvv al sana fantazi
Şu an uydurdum he, durun utandırmayın
Burda romantizm, erotizm diye yazılanlar bizim rutinimiz yav resmen
Tuz lambası her gece yanar bizde. Beyaz ışık evin hiç bir odasında kullanılmaz. Haftada en az bir akşam içki içeriz müzik ya da film eşliğinde. Hemen hemen her akşam film izleriz. Bunlar romantik ya da erotik şeyler mi şimdi ☺☺
Herkesle paylaşmam tecrübelerimi. Özel insanlarla ancakBen acsam asil darbe ozaman gelir. Sen cok tecubelisin ondan sana soruyorum
Yatak odasini gostermek başka yatakta yaptiklarini anlatmak başka.
Yatak odasi Christian grey tarzi değilse, normal bir yatak dolap gorunce fantazi hayallerine dalmiyor herkes sizin gibi.
Tamam hanımlar vazgeçtim ben burada gırgır zeytin gecelik vs muhabbetlerini kastetmemiştim kastım Başbaşa evde yemek yapmak hangi filmi izlemek dans etmek vs gibi hem romantik hemde eğleneceğimiz şeylerdi eşim hangilerini beğenebilir diye içlerinden seçip alternatiflerimi arttıracaktım ama dalga konusu oldum.
her neyse yine de teşekkürler
Tamam hanımlar vazgeçtim ben burada gırgır zeytin gecelik vs muhabbetlerini kastetmemiştim kastım Başbaşa evde yemek yapmak hangi filmi izlemek dans etmek vs gibi hem romantik hemde eğleneceğimiz şeylerdi eşim hangilerini beğenebilir diye içlerinden seçip alternatiflerimi arttıracaktım ama dalga konusu oldum.
Niyeee niyee. Vallahi merak ettim
bi kere ben o filmin ikincisine gittim esimle, biri izlemedim bile
baska film yoktu girdik, on dakikada salonu terk ettik
o ne sacmalik öyle ya, baya da tutuldu
valla odasinda salincak gördügüm videolar vardi, senin aklina gelmiyorsa bilemiycem