- 20 Mart 2024
- 1.241
- 1.094
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Haklısınız.. Yanlış anlamadım, ne demekKendinizde anlatabilirsiniz. Sizin için soylüyorum. Yanlis anlamayin.
belki sonra hayal kirikligina ugramamak icin duygusal seyler soylememeye calisiyordur, benim esim oyle cunku. cok duygusal zamanlarda tepkisiz kaliyorİlk evlendiğimizde beraber doktor kontrollerine gittik gereken tetkikleri yaptırdık gebeliğe hazırlık için. Daha sonra 1 sene hamile kalamayınca acaba neden diye düşünüp daha detaylı muayene olmaya karar verdik. Sorun çıkmadı o dönemde. Fakat yumurtlama günlerini hesaplamadan rast gele günlerde ilişki oluyordu.
Şuan 3 yıllık evliyiz, birkaç ay önce eşimi tekrar kadın doğuma gitmeye ikna edebildim. Çünkü ‘olursa da Allahtan olmazsa da’ kafasına girdi bir anda.
Doktora gittiğimizde vajinal muayene etti, polikistik teşhisi koydu doktor, gebe kalma yöntemlerini söyledi, gerekli tetkikleri istedi.
Ben artık bi yola girdik diye düşünürken eşim bir daha doktora gelmeyelim ben iyi hissetmiyorum, istemiyorum da şuan demeye başladı. Ne tetkiklere gidebildim, ne de gebelik konusunu açabildim ona.
Bu akşam da ‘yumurtlama günüm bugün’ dedim. Olabilir dedi sadece. Televizyonda film açıp onu izledi. Benimle ilgilenmesini istedim ‘kafamı dağıtmama izin ver aşkım biraz’ dedi.
Bilmiyorum hiç böyle zor bi dönemden geçmedik, stresli bi hayatımız da var aslında evliliğimiz dışında.
Belki o etkendir..
Ama kendimi iyi hissetmiyorum bu konuda.
—He bir de birkaç ay önce (doktora gitmeden önce yani) kaset test yapmıştım, pozitif çıktı. Havalara uçtuk ikimizde mutluluktan hüngür hüngür ağladık. ‘Korkma, ağlama sen çok iyi bi anne olucaksın’ demişti.. Fakat doktora gidip kan verince negatif çıktı. Orda dünyamız başımıza yıkıldı.
Belki bu durumda etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.
sperm vucutta bir gunden fazla kalabiliyor zaten, eger ikinizin de libidosu iyiyse bol bol sevisin, onu eglenceli hale getirin, gerisi gelir zatenÇok haklısınız..
Doktor ovulasyon testi önermişti, ben henüz yapmadım, yapmayı düşünmedim de.. Bu konuda düşünceniz nedir?
Sonuçta ovulasyon testide stres oluşturacak. O gün ilişki olcak bugün olmucak hesabı..
Evet çok duygusal. Konu ben olunca veya biz olunca %100 duygusal hattab
belki sonra hayal kirikligina ugramamak icin duygusal seyler soylememeye calisiyordur, benim esim oyle cunku. cok duygusal zamanlarda tepkisiz kaliyor
Bende libido tavan hepsperm vucutta bir gunden fazla kalabiliyor zaten, eger ikinizin de libidosu iyiyse bol bol sevisin, onu eglenceli hale getirin, gerisi gelir zaten
Tatlım işte öyle sex baslatilmaz .Partnerlerden sürekli birinin başlatması bence hiç de doğru birşey değil.Bu konuda zor da olsa kendinizi aşın.Cidden böyle dedim.
Yoo başlatmıyorum da. Eşim adım atarsa fıtı fıtı gidiyorum. Bunun yanlış olduğunun farkındayım ama aşamıyorum kendimi
O kadar haklıymışsınız kiTatlım işte öyle sex baslatilmaz .Partnerlerden sürekli birinin başlatması bence hiç de doğru birşey değil.Bu konuda zor da olsa kendinizi aşın.
Çok doğru söylemişsiniz. Tavsiyelerinizi dikkate alacağımyumurtlama günlerini sadece sen bil, konusu açılırsa da takip etmiyorum nasipse olur de geç
bunu söylediğin an adam strese girer
zaten çok itmiş belli ki.
ki bence sen de takip etme fazla. sen de stres olursun
tabii adam hazır değilse istemiyorsa çocuk falan bilemem
ama bi heves kırılması durumu var sanki. yani isteksizliği geçici bişey gibi duruyor
eşini en iyi sen tanırsın. bir anda hamilelik haberi alsa sevinir mi üzülür mü? sen daha iyi bilirsin
ona göre davran
Ölüm kalım meselesi mi niye rahat olmasın.Sizdeki şu rahatlığın birazını bana göndersenizeee
3 senedir olmadı mı yani?Bizim ilk 2 senemiz aşırı bebek odaklıydı. Yani her ilişkiden sonra eşim yoğurt mayalar gibi ‘inşallah bu sefer tutar’ diyip duruyordu
Son 1 senedir saldık. O da ‘heralde olmayacak’ kafasına girdik düşüncesiyle.
Test konusunda eşim vermem demedi, karşı çıkmadı ama vermedi de..
Tabiki etkilenmiştir. Çok üstelemeseniz mi? Biraz ara verseniz, görev gibi görmeden (yumurtlama günüm hadi koş gibi) spontane devam etseniz?İlk evlendiğimizde beraber doktor kontrollerine gittik gereken tetkikleri yaptırdık gebeliğe hazırlık için. Daha sonra 1 sene hamile kalamayınca acaba neden diye düşünüp daha detaylı muayene olmaya karar verdik. Sorun çıkmadı o dönemde. Fakat yumurtlama günlerini hesaplamadan rast gele günlerde ilişki oluyordu.
Şuan 3 yıllık evliyiz, birkaç ay önce eşimi tekrar kadın doğuma gitmeye ikna edebildim. Çünkü ‘olursa da Allahtan olmazsa da’ kafasına girdi bir anda.
Doktora gittiğimizde vajinal muayene etti, polikistik teşhisi koydu doktor, gebe kalma yöntemlerini söyledi, gerekli tetkikleri istedi.
Ben artık bi yola girdik diye düşünürken eşim bir daha doktora gelmeyelim ben iyi hissetmiyorum, istemiyorum da şuan demeye başladı. Ne tetkiklere gidebildim, ne de gebelik konusunu açabildim ona.
Bu akşam da ‘yumurtlama günüm bugün’ dedim. Olabilir dedi sadece. Televizyonda film açıp onu izledi. Benimle ilgilenmesini istedim ‘kafamı dağıtmama izin ver aşkım biraz’ dedi.
Bilmiyorum hiç böyle zor bi dönemden geçmedik, stresli bi hayatımız da var aslında evliliğimiz dışında.
Belki o etkendir..
Ama kendimi iyi hissetmiyorum bu konuda.
—He bir de birkaç ay önce (doktora gitmeden önce yani) kaset test yapmıştım, pozitif çıktı. Havalara uçtuk ikimizde mutluluktan hüngür hüngür ağladık. ‘Korkma, ağlama sen çok iyi bi anne olucaksın’ demişti.. Fakat doktora gidip kan verince negatif çıktı. Orda dünyamız başımıza yıkıldı.
Belki bu durumda etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.
Nooo3 senedir olmadı mı yani?
Uzun süreymiş ne yalan söyleyeyim.
Evet bende öyle yapmayı düşündüm.Eşin testi vermeden kendiniz için birşey yapmayın derim. Biz öyle yapmıştık. Boşuna hormon yükü... Biz tüp bebeğe yönlendirilmiştik. Ona hazır olmamız bile 1 seneyi buldu...
Saldım gittiTabiki etkilenmiştir. Çok üstelemeseniz mi? Biraz ara verseniz, görev gibi görmeden (yumurtlama günüm hadi koş gibi) spontane devam etseniz?
Tebrik ediyorumO kadar haklıymışsınız kidiyeceklerim bu kadar.