Eşimle garip bir haldeyiz

Bi de üstüne iş güç var, sürekli araştırması kafa patlatması gereken, az salmaya dursa yerle bir olur o kariyer. Kadın akşama kadar masanın başında kahve falı bakmıyor, her gün aynı basmakalıp işleri yapıp mesai bitirmiyor. Yazık valla ya. Trip atacağına tavuk gibi 9'da yatmasın.

konu sahibi naptın? konu hortlayınca merak ettim. karın ağrısı neymiş konuşabildiniz mi

Maşallah ne kocalar var, gerçekten çok şanslısın eşinin kıymetini bil biraz yakın ve sıcak davran bence. Keşke benim eşim de böyle olsa.

Başarılı olmanızı oda cok istiyor fakat bence eşiniz bu süreçten bunalmış bir durumda oldugu icin laf carpitiyor. En az 1 hafta bu süreçten uzaklasma gibi bir sansiniz varsa esinizde bir nefes alir, tekrar devam edersiniz. mental yorgunluk insani bu davranislara itebilir. Vakit ayrarak yada farkli aktivite yaparak evin Ruh halini değiştirmeni oneririm.

Sizi zeytinli nickinizden beri biliyorum,kızınız büyümüş maşallah İnsan eşiyle bir çay içip birseyler anlatmak ister, havadan sudan konuşmak, çerez kabili konulardan söz etmek. Siz çizelgeye baglamıssınız gibi sanki. İstiklal marşı ve kapanış.
Ben eşinizi anladım. Onun gibi istemeyeceğim için anladım. Evliligimdeki iletişimimde belki en güzel bulduğum şey bu paylaşımlarımızdır. İnanılmaz iyi gelen bir duygu. Eşiniz nasıl dile getireceğini bilememiş. Aslında tam da buna ihtiyacı var.

Ben yemek yapmasını hıc yadırgamadım. Babam da yapar. Yemek belkı en kolay kısım ev işlerinde. O çamaşırları katlayıp yerlestirecegime 2 masa ziyafet yemegi hazırlamayı tercih ederim. Fakat eş biraz beraber vakit geçirmek istiyor ben oyle anladım. Ben de aksam olunca 20 25 dk oyle eşimle sundan bundan konusmak , günün kritiğini yapmak, onu dinlemek insanı hafifleştiriyor.
İhtiyacı bu bence.

Sanmiyorum S Spizella Eşini en iyi sen tanırsın fakat eminim biraz kendinize alan istiyor, cocukla aynı saatte yatıyormuşsunuz neredeyse. Biraz "size" zaman ayırın, oylece takılın, ister sarılıp film izleyin, ister komık video. Fakat sadece siz olun. Deneyin derim.

Tam da bunları yazdım bu mesajı okumadan, Tahin Helva da yazmış, tam da bu. 6 yasındaki cocuk pekala odasında uyur, siz de yarım saat beraber takılırsınız. Evet yogunsunuz fakat vakit düzenlemesi ile bunu yapabilirsiniz. Trip, kıskançlık diye acıklanamaz bu tavirlar. Adam bir sey ifade etmeye çalışmış becerememiş. Fakat bence de eksik olan bu.

Ben böyle bir eşim olmasını istemezdim ya. Bence daha çok eşiniz ve kızınıza yönelmelisiniz.

Adam yemek yapınca ne oluyormuş ? Öz kızıyla ilgilenince ne oluyormuş ? Bizim kadınlarımızı da anlamak bazen ne güç.
Kendinizde böyle iş bölümleri yok diye mi yadırgıyorsunuz anlamıyorum ki.
Kaldı ki katılıyorum bulasığım yıkansın on çeşit bile yemek yaparım. Zor kısım bulaşık bence.
Eşinizle ne durumdasınız ?

Hiç bir insan eşi evde sürekli elinde telefon başkalarıyla konuşsun yazışsın istemez.Bu işle ilgili olsada.Birazcık sizi kıskanmış.Telefon olayına bir sınır koymak lazım.

İkinci ve asıl sorunda kızınızın sizinle aynı odada uyuması.6 yaşına gelmiş sizin yanınızda uyuması hem onu size bağımlı yapar hemde siz rahat olamazsınız.Benim abiminde çocuğu 8 yaşındaydı ve sürekli onlarla uyuyordu.O ne derse onu yapıyorlardı.Kız hayırdan anlamıyordu anne babasını parmağında oynatıyordu.Prenses sendromu yaşıyordu.Çocuklar içinde iyi birşey değil.Nerde durması gerektiğini öğrenmesi lazım.

Nasıl bir yöntem uyguladınız bilmiyorum ama kesinlikle kararlı olun asla yumuşamayın gitsin odasında uyusun.

Hafta içi ikinizde çalışıyor yoruluyorsunuz fazla zaman kalmadı diyelim ikinizde hafta sonu evdesiniz diye biliyorum.Bir hafta sonuda rutinin dışına çıkabilirsiniz.

ben burada hiç anormal bişey göremedim, hatta eşiniz çok erken yatıyor, sizinle vakit geçirmesi gereken saati yatakta tek başına geçiriyor. o sürede beraber bişeyler izleyebilirsiniz içebilirsiniz mesela..

eşinizin tavrını abartılı buldum..

O zaman 9 da uyumasın ???

Niye her zaman çocuğu dinlemek öncelşkli olsun ya bu ne bilmeden ahkam kesmek. Çocuk dediğin şey vakitli vakitsiz sürekli konuşan bir canlı değil mi ? Gerçek hayatta sürekli çocuğu bırakıp dinlemek diye bir şey olabilir mi vakitli vakitsiz. Allah yeni nesil annelere yardım etsin sürekli bilenden de bilmeyenden de analık dersi alıp duruyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…