- 15 Şubat 2015
- 13.299
- 46.771
- Konu Sahibi aytennnnnn
Ben de kararlıyım arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.yillarca ona sen benim işe yaramaz çocuğum değilsin.omzumu yaslayabilecegim güvende hissedebilecegim bir eş ve ilgili bir baba olmalısın dedim.insan eşini secemiyormus, yanlış bir evlilikti iki gündür gelmiyor eve küçük bir valiz hazırlayıp çıkarken bütün eşyalarıni al senin yüzünü bir daha görmek istemiyorum dedim o da bir gün sen evde yokken gelip bütün eşyalarımi toplayacağım dedim arabanın anahtarını istedi vermedim.aldigimiz evin çoğu ödemesini ben yaptığım için boşanirken evime ortak olacaksın hakkın yok dedim onun için araba ( ödemelerini o yapmisti)ben de kalacak güvenmiyorum sana belki elden çıkarmaya çalışırsın diyerek vermedim kapının kilidini değiştirmem uygun olur mu şimdi hanımlar geleceğini de sanmıyorum zaten en azından şimdilik....özgürlüğünü verdim ona daha uğramaz şimdilik en azından....boşanma davasını açarsam nafaka vermem diyor ben de o senin elinde değil maaşından kesilecek icraya düşersen dedim ama bilgim de net yok beni bu durumda neler bekliyor bilen var mı arkadaşlar mal paylasimi şartlara göre degisiyor mu benim kazancına ortak olursa çok zoruma gider bu yaşadıklarının karsisinda ödül olur ona
Su an acilan dava yok. Kapi kilidini degistirip eve almazsaniz polis zoruyla gelir girer.
Nafaka seve seve verecek. Mahkeme belki düşük baglar, sonradan arttırım davasi acarsiniz.
Adam camasirimi yikamazsan cocuklara bakmam fiyor resmen. Yine gece gece sinir basti bana. Allah sana kolaylik versin ablacim. Bende bu sinir varken adami parcalardim