• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle çözemediğimiz problem?

Selamlar kardesim bu hastalik icin size tavsiyem var bende bu rahatsizligi cok cektim bilmeyenler icin diyorum korkmaniza gerek yok arastirmadigim gitmedigim doktor kalmadi suan icin tedavisi yok bagisiklik sitemine iyi gelen hersey size iyi gelir stres asla yapmayin takmayinda. Şimdi burayi iyi dinleyin waltrex ilacini kesinlikle kullanmayin faydasizdir. Asiklovir 800 mg kullanin ve surekli alıp bobrekleri yoran ilac asla surekli kullanmayin doktor tek caresi size ilaci dayamak ben kurtulmus gibi yasiyorum. İyi dinleyin ucugu hissettiginizde dudaginiz siştiginde 800 mg asiklovir kapsul sabah 1 adet aksam 1 adet bol su ile için 5 gün boyunca sonra ilaci birakin ucuk cikmadan gidecek ucuk cikmadigi icinde lezyonlar cikmayacak. En önemlisi bu bakiniz. Imutor 100 mg vitamin kapsül var bunu kullandiginiz surece gunde bir adet hic cikmaz kesinlikle cikmaz! eczanelerde var bu dedigim vitamin beta gulikan diye bir madde ismi umutor 100 mg kapsul ekmek mayasindan elde edilenn zararsiz bir vitamindir. ekmek mayasina alerjiniz varsa icmeyin ama yoksa gunde birtane alın imutor 100mg kapsul ömür boyu ilaci kullandiginiz surece cikmaz size kalmis buda. Size tavsiyem şudur benim imutor 100 mg imunex 50 mg bu ikiside ayni ikiside ayni etki ikisinden birinide alabilirsiniz. Imutor 100 mg yada imunex 50 mg kabsulu 2 yil araliksiz kullanip bagisikliligi guclendirip iyice bu surede yaralariniz veya ucuk cikmayacak. Ve sonra birakin ne zamanki ucuk cikmaya meyil ediyor dudaginiz sisti asiklovir 800 mg sabah aksam alın 5 gün tamamdir her ucugu hissettiginizde bunu yapin vicut sonra baskiliyor benim 15 gunde bir cikan ucuk ve eller ayaklar agiz derin yaralar sarardi bu tedavi sonrasi artik ilac hic bisi yok 2 yilda bir yilda bir ucuk cikmaya yelteniyor hemen bol suyla 5 gun sabah aksam aklovir 800mg iciyorum ucuk cikmadan yaralar cikmadan gidiyor hastaligida unutuyosunuz. Bakin bu bilgileri sirf vicdanimdan yaziyorum acisini cok cektim yol bilmezken doktorlar bile ilaci dayiyor böbrekleri yoruyor yillarca nafile malesef (DİKKAT) Waltrex 500 mg falan asla ise yaramiyor. Dedigim harici bisi yapmayin aci ceken kardeslerim icin emek verip yazdim bana dua edin sadece banada bir ablamiz soyledi almanyada yasiyor allah ondan binkere razi olsun sira bendeydi bende sizlere soyledim dua edin bana sizde yeter 🌸🙏
(Eritema multiforme)
Hamile kardesim icinde şunu diyorum hamilelik boyunca bu lezyonlar cikmasin ilac almayim diyorsanda imunex 50 mg yada imutor 100 mg kullan istersen 5 yil 10 yil gunde bir adet bu vitamini yada 2 gunde bir adet bu vitaminden al yara cikmaz grip bile olmazsiniz ucukda cikmaz o hamilelik surecindede.."Not: (waltrex veya asiklovir 800 mg gibi zararli ilaci almamis olursunuz sevgiler) 🙏🌸
7 senelik konuyu hortlatmışsınız.
Öncelikle geçmiş olsun. Her hastanın vücudu bünyesi aynı tepkiyi vermez. Yazdığınız miktarlar dozlar size iyi gelir ama konu sahibine az-fazla gelebilir. Belki bu saydığınız ilaçların içindeki etken madde alerjik reaksiyon yan etki yapabilir. Atıyorum hiç bilmediği alerjisi veya gizli tansiyon vardır mesela. Ne cesaretle o ilacı kes kullanma bunu kullan diyebiliyorsunuz? Kadına bir şey olsa nasıl telafi edeceksiniz? Doktoruna danış, bana bunlar iyi geldi belki senin için de uygun dozda verebilir diyeceğinize onu kullanma bunu kullan yazıyorsunuz. İyi niyetle yardım amacıyla tavsiye verdiğiniz açık ama sağlık ilaç tedavi vs bunlar doktor kontrolünde olmalı.

Back