Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktımda şimdi fenaymış o da
Geçmiş olsun bacım stres falan yapma sen
Onun karaktersizliğinin sebebi neden siz oluyorsunuz pardon?
Uçkuruna sahip çıkamayan adamın sorumluluğunu almayın üzerinize.
Bakın saat 3, bi tarafında pireler uçuşuyor kabahatli olduğu halde, uykuları kaçan sizsiniz.
O çabalasın, görmezden duymazdan gelin yok gibi davranın ( boşanmayı düşünmediğiniz için böyle diyorum)
İlginize alışmış belli ki.
Sadece kendini ve oğlunu ön plana al. Hastalığı bahane et kvye bile zorla git o da oturmaya olsun. Burnu sürtsün seninkinin
İşte her dediğini, her işini yapmayın.Evet düşünmüyorum gidecek yerim olmadığından değil çok şükür annem babam sağ ve herzaman destekçilerim allah yokluğunu göstermesin yemeğini yaparım akşam yatarken sabahki giyeceği çorabını hazırlarım ne bilim kendi gitmediği akrabalarına bile ben giderim evde bişey bozulsun tamir ederim gitme dediği yere gitmem ne isterse yaparım oda benim gibiydi ama adama ne olduysa şu 2 sene içinde oldu oğlumuz olunca kahveye giden adam evde oturur herşeyime karışır oldu içinden çıkmadım için burdan sizlerden yardım istedim tşk ederim
İşte her dediğini, her işini yapmayın.
Ondan birşey beklemeyin zaten idare ediyormuşsunuz, onunda sizden beklemesine müsade etmeyin
Evet düşünmüyorum gidecek yerim olmadığından değil çok şükür annem babam sağ ve herzaman destekçilerim allah yokluğunu göstermesin yemeğini yaparım akşam yatarken sabahki giyeceği çorabını hazırlarım ne bilim kendi gitmediği akrabalarına bile ben giderim evde bişey bozulsun tamir ederim gitme dediği yere gitmem ne isterse yaparım oda benim gibiydi ama adama ne olduysa şu 2 sene içinde oldu oğlumuz olunca kahveye giden adam evde oturur herşeyime karışır oldu içinden çıkmadım için burdan sizlerden yardım istedim tşk ederim
Ben seviyorum bende ki sevgisi de bitse zaten böyle bir yardım istemezdim sizlerden birde oğlum var ne yapayım. Boşanayımmı çözüm olacakmı dersiniz babasız bir çocuk yetiştirmek çok zor etrafımda var öyle insanlar bende karar veremiyor um içinden çıkamıyorum yaşadım yer küçük şimdi gitsem beni ailem rahat bırakmazlar laf söz öylesineçocuk mu kendi giyeceği kıyafeti siz hazırlıyorsunuz?
üstelik kusura bakmayın ama adam sizi sevmiyor.
çoktan bitmiş, evliliğin içinde bile değil.
durum böyleyken bu kadar özveri neden?
Amin diyelim.Tamam çok tşk ederim deneyeceğim ilgisizliği ne zaten alıştımda çenesi olmasa. Bide çok daha iyi olacak görücü usuluyle evlendik öyle mülayim biriydi ki adam birden canavar kesildi başıma oğlum en büyük umudum onun için herşey tam bir babacı allah o sabinin hürmetine akıl fikir merhamet versin ne diyeyim
Şunu da belirteyim hiç sosyal biri değil ne bayram bilir ne akraba ne düğün ama gecen istagram hesabında ben yokum engellemiş başka hesap açtım bikaç bayanla yazışmalarına şahit oldum orda kardeşiml ki evde bi karış suratla oturan adam orda ohoo Günaydınlar hayırlı akşamlar napıyonuz sohbetleri ve ben büyük kavga çıkarıdm kız kardeşine annesine söyledim kapattı bir daha açarsam adiyim dedi sinirden sabaha kadar uyumadım çok düşündüm oğlum elimi kolumu bağlıyor
Ben seviyorum bende ki sevgisi de bitse zaten böyle bir yardım istemezdim sizlerden birde oğlum var ne yapayım. Boşanayımmı çözüm olacakmı dersiniz babasız bir çocuk yetiştirmek çok zor etrafımda var öyle insanlar bende karar veremiyor um içinden çıkamıyorum yaşadım yer küçük şimdi gitsem beni ailem rahat bırakmazlar laf söz öylesine
Kapatmasi yeterli mi? Birini kapatir , otekini acar. Kiz kardesine, annesine soylemek yerine senden cekinip boyle hesaplar acmamasini saglamaliydiniz. Demek ki uzerinde etkisiz elemansiniz artik. Adamin cekindigi bir sey yok. Boyle biri nereye kadar cekilir. Kapiyi gosterin, istedigi kadar hesap acsin o zaman.
boşanmak sizin bileceğiniz iş ancak sizi yok sayan birine sırf seviyorum diye bu kadar hizmet edilmez.
adam kendine çeki düzen vermeye bile gerek duymuyor çünkü ne yaparsa yapsın siz aynısınız.
Evet etki yaratamadım üzerinde aramızda 10 yaş var ve bütün kararları kendi alır bu hep böyleydi ama dediğide deldiktir bişeyi yapmam derse yapmaz kimsede yaprıramaz yetişme tarzı böyle annesi bile laf söylemeye çekinir
adam dırdırcı
sizi arzulamıyor üstelik arzulamayacağından da emin spirale gerek yok diyor.
insgda kızlarla yazışıyıp lay lay lom yapıyor ama size surat asıyor.
ama siz adamın alışık olduğu düzeni hizmeti bütün yok sayılmaya rağmen devam ettiriyorsunuz.
muhtemelen artık saygı da duymuyor size.
belki o da çocuk için devam ettiriyor evliliği.
Cok fazla verici olursan gecici olursun. Onun vay be bu kadin benim icin neler yapiyor ben de ona yardim edeyim dedigini hic sanmiyorum. Adam sanaldan sevgili ariyor farkinda misin?
Ailen arkanda ise cocugunu bahane etme. Mutsuz bir anne cocugun icin iyi bir ornek teskil etmez. Ailene git hem kafani toparlarsin. hem de bu evlilik benim icin uygun degil dersin . Kimbilir...
Selam arkadaşlar hayırlı geceler dilerim nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum esinle 14 senelik evliyiz 12 sene sonunda oğlumuz oldu şükür baslarda çok güzel cinsel hayatımız vardı sonra sonra eşim sürekli bahaneler üretti yorgunum hastayım bu sırada işsiz kaldı ne bilim bir sürü olay hep bi bahanesi vardı doktora gitti hiçbir sorun olmadığını söylemiş ilaçlar kullandık yine aynı bu süreçte cocuk tedavısı gördük 1 ası 2 tüp bebek oldum ama tutmadı sonra ameliyat oldum derken oğlum oldu şuan 2 yaşında 9 ay hamileliğim boyunca yanıma gelmedi neyse doğum yaptım öylesine bahane buldu yani hep bieşeyleri bahane etti bazen ayda bir bazen 3 ayda 1 oluyor ben yoruldum artık söylemekten o bıkmadı duymaktan hep düzelecek umudu ile bekliyorum en son kendim alerji hastasıyım doktor spiral taktır dedi hamile kalmaman lazım dedi 6 ay tedavi gördüğüm 4 ay elini sürmedi spiralede gerek yok dedi kusura bakmayın uzun oldu ama derdim bu napayım neler denemedim iç çamaşırıdır bakımdır hamile kaldım kilodayım onu bile bahane ediyor bi akıl verin arkadaşlar varmı benim gibi olanınız ne yapmam gerek
Selamlar kardesim bu hastalik icin size tavsiyem var bende bu rahatsizligi cok cektim bilmeyenler icin diyorum korkmaniza gerek yok arastirmadigim gitmedigim doktor kalmadi suan icin tedavisi yok bagisiklik sitemine iyi gelen hersey size iyi gelir stres asla yapmayin takmayinda. Şimdi burayi iyi dinleyin waltrex ilacini kesinlikle kullanmayin faydasizdir. Asiklovir 800 mg kullanin ve surekli alıp bobrekleri yoran ilac asla surekli kullanmayin doktor tek caresi size ilaci dayamak ben kurtulmus gibi yasiyorum. İyi dinleyin ucugu hissettiginizde dudaginiz siştiginde 800 mg asiklovir kapsul sabah 1 adet aksam 1 adet bol su ile için 5 gün boyunca sonra ilaci birakin ucuk cikmadan gidecek ucuk cikmadigi icinde lezyonlar cikmayacak. En önemlisi bu bakiniz. Imutor 100 mg vitamin kapsül var bunu kullandiginiz surece gunde bir adet hic cikmaz kesinlikle cikmaz! eczanelerde var bu dedigim vitamin beta gulikan diye bir madde ismi umutor 100 mg kapsul ekmek mayasindan elde edilenn zararsiz bir vitamindir. ekmek mayasina alerjiniz varsa icmeyin ama yoksa gunde birtane alın imutor 100mg kapsul ömür boyu ilaci kullandiginiz surece cikmaz size kalmis buda. Size tavsiyem şudur benim imutor 100 mg imunex 50 mg bu ikiside ayni ikiside ayni etki ikisinden birinide alabilirsiniz. Imutor 100 mg yada imunex 50 mg kabsulu 2 yil araliksiz kullanip bagisikliligi guclendirip iyice bu surede yaralariniz veya ucuk cikmayacak. Ve sonra birakin ne zamanki ucuk cikmaya meyil ediyor dudaginiz sisti asiklovir 800 mg sabah aksam alın 5 gün tamamdir her ucugu hissettiginizde bunu yapin vicut sonra baskiliyor benim 15 gunde bir cikan ucuk ve eller ayaklar agiz derin yaralar sarardi bu tedavi sonrasi artik ilac hic bisi yok 2 yilda bir yilda bir ucuk cikmaya yelteniyor hemen bol suyla 5 gun sabah aksam aklovir 800mg iciyorum ucuk cikmadan yaralar cikmadan gidiyor hastaligida unutuyosunuz. Bakin bu bilgileri sirf vicdanimdan yaziyorum acisini cok cektim yol bilmezken doktorlar bile ilaci dayiyor böbrekleri yoruyor yillarca nafile malesef (DİKKAT) Waltrex 500 mg falan asla ise yaramiyor. Dedigim harici bisi yapmayin aci ceken kardeslerim icin emek verip yazdim bana dua edin sadece banada bir ablamiz soyledi almanyada yasiyor allah ondan binkere razi olsun sira bendeydi bende sizlere soyledim dua edin bana sizde yeterÖncelikle herkese hayırlı geceler dilerim benim bir derdim var gerçekten büyük bir dert!
16 senelik herpes hastasıymışsım hastalığımın adını giden sene biyopsi sonucu öğrendim genital herpes değil çok şükür elimin üstü kolum ayaklarımın üstü bazen bacaklarım çok ilerlerse gözüm ve dudağımın kenarında çıkıyor her sene yazın olur ilaçla iğneyle dururdu ama giden sene oğlumu emzirirken çıktı ve 8 ay oldu hala geçmiyor 6 ay valtrex hap tedavisi gördüm kontrolde bıraktırdı doktor 15 gün ne sürdü geriye kaldığı yerden devam ediyor canım çok sıkkın bu yüzden oğlumu 15 aylıkken sütten kestim doktor bu hastakığın geçmeyeceğini sadece çıkmaması için ilaç kullanacağımızı söyledi benim gibi olan varmı varsa nasıl bi çare buldunuz allah razisı için YARDIM EDİN
Selamlar kardesim bu hastalik icin size tavsiyem var bende bu rahatsizligi cok cektim bilmeyenler icin diyorum korkmaniza gerek yok arastirmadigim gitmedigim doktor kalmadi suan icin tedavisi yok bagisiklik sitemine iyi gelen hersey size iyi gelir stres asla yapmayin takmayinda. Şimdi burayi iyi dinleyin waltrex ilacini kesinlikle kullanmayin faydasizdir. Asiklovir 800 mg kullanin ve surekli alıp bobrekleri yoran ilac asla surekli kullanmayin doktor tek caresi size ilaci dayamak ben kurtulmus gibi yasiyorum. İyi dinleyin ucugu hissettiginizde dudaginiz siştiginde 800 mg asiklovir kapsul sabah 1 adet aksam 1 adet bol su ile için 5 gün boyunca sonra ilaci birakin ucuk cikmadan gidecek ucuk cikmadigi icinde lezyonlar cikmayacak. En önemlisi bu bakiniz. Imutor 100 mg vitamin kapsül var bunu kullandiginiz surece gunde bir adet hic cikmaz kesinlikle cikmaz! eczanelerde var bu dedigim vitamin beta gulikan diye bir madde ismi umutor 100 mg kapsul ekmek mayasindan elde edilenn zararsiz bir vitamindir. ekmek mayasina alerjiniz varsa icmeyin ama yoksa gunde birtane alın imutor 100mg kapsul ömür boyu ilaci kullandiginiz surece cikmaz size kalmis buda. Size tavsiyem şudur benim imutor 100 mg imunex 50 mg bu ikiside ayni ikiside ayni etki ikisinden birinide alabilirsiniz. Imutor 100 mg yada imunex 50 mg kabsulu 2 yil araliksiz kullanip bagisikliligi guclendirip iyice bu surede yaralariniz veya ucuk cikmayacak. Ve sonra birakin ne zamanki ucuk cikmaya meyil ediyor dudaginiz sisti asiklovir 800 mg sabah aksam alın 5 gün tamamdir her ucugu hissettiginizde bunu yapin vicut sonra baskiliyor benim 15 gunde bir cikan ucuk ve eller ayaklar agiz derin yaralar sarardi bu tedavi sonrasi artik ilac hic bisi yok 2 yilda bir yilda bir ucuk cikmaya yelteniyor hemen bol suyla 5 gun sabah aksam aklovir 800mg iciyorum ucuk cikmadan yaralar cikmadan gidiyor hastaligida unutuyosunuz. Bakin bu bilgileri sirf vicdanimdan yaziyorum acisini cok cektim yol bilmezken doktorlar bile ilaci dayiyor böbrekleri yoruyor yillarca nafile malesef (DİKKAT) Waltrex 500 mg falan asla ise yaramiyor. Dedigim harici bisi yapmayin aci ceken kardeslerim icin emek verip yazdim bana dua edin sadece banada bir ablamiz soyledi almanyada yasiyor allah ondan binkere razi olsun sira bendeydi bende sizlere soyledim dua edin bana sizde yeterSelam arkadaşlar hayırlı geceler dilerim nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum esinle 14 senelik evliyiz 12 sene sonunda oğlumuz oldu şükür baslarda çok güzel cinsel hayatımız vardı sonra sonra eşim sürekli bahaneler üretti yorgunum hastayım bu sırada işsiz kaldı ne bilim bir sürü olay hep bi bahanesi vardı doktora gitti hiçbir sorun olmadığını söylemiş ilaçlar kullandık yine aynı bu süreçte cocuk tedavısı gördük 1 ası 2 tüp bebek oldum ama tutmadı sonra ameliyat oldum derken oğlum oldu şuan 2 yaşında 9 ay hamileliğim boyunca yanıma gelmedi neyse doğum yaptım öylesine bahane buldu yani hep bieşeyleri bahane etti bazen ayda bir bazen 3 ayda 1 oluyor ben yoruldum artık söylemekten o bıkmadı duymaktan hep düzelecek umudu ile bekliyorum en son kendim alerji hastasıyım doktor spiral taktır dedi hamile kalmaman lazım dedi 6 ay tedavi gördüğüm 4 ay elini sürmedi spiralede gerek yok dedi kusura bakmayın uzun oldu ama derdim bu napayım neler denemedim iç çamaşırıdır bakımdır hamile kaldım kilodayım onu bile bahane ediyor bi akıl verin arkadaşlar varmı benim gibi olanınız ne yapmam gerek